Yeni Forum

Users who are viewing this thread

@Kiron - Old Guard neye göre veriliyor? 10 senelik insanlarda yok, 1-2 senelik insanlarda var. Merak ettim durumu.
Herkeste var. Profiline gidip aktif etmen gerekiyor. Eski forumu kullananlara verildi sadece. Alttaki resimdeki gibi duyuru ikonuna basarsan profilinde göstermek istediğine dair komut vermiş oluyorsun.
Z5vD40.png
 
Yenilik bazen iyidir, yinede eski forumu özleyeceğim. Umarım yapacakları yeni "Light Theme" Mount & Blade'ye benzer bir dizayn olur. Ayrıca şu dikdörtgen avatar stilini geri getirseler güzel olur.

Herkese iyi forumlar!
 
Aslında birçok özelliği beraberinde getirmiş ama yazılar çok karmaşık duruyor büyük ihtimal renk tonundan dolayıdır. Onun dışında gayet güzel bir çalışma olmuş.
 
Sanırım isim değişikliği yapanların isimleri eski hallerine dönmüş. Hayırlı olsun, alışmak biraz zaman alacak ancak yenilik er ya da geç gerçekleşiyor. O halde ayak uydurmak lazım.
 
Bana kalırsa güzel gözüküyor ama bu konuda alternatif bir temayı zaten oluşturacağımız için zaman kaybedebilirsin. Sana kalmış tabi eğer hızlı biterse ve Taleworlds'ün teması gecikirse geçici bir çözüm olarak sunulabilir bence. Gayet güzel duruyor.
Ben aslında siyah temayı beğendim :smile: Ama birçok kişi bir anda eski temayı özleyince hemen bir saatte bir şeyler hazırladım denebilir. Ciddi anlamda baştan savma bir şekilde değiştirdim zaten renkleri o yüzden Taleworlds'ün kendi yapması daha mantıklı olur. Fakat benim merak ettiğim, madem böyle bir tema yapması düşünülünüyordu, neden yeni forumu o bitene kadar ertelemediniz? Kimsenin yeni forum talebi yoktu çünkü
 
Klan sayfalarının tasarımları nasıl gözükecek, nasıl ayarlanacak vs. merak içindeyim. Bannerlord gelse de üç-beş tane yapsak sayfa tasarımı :smile:
 
Fakat benim merak ettiğim, madem böyle bir tema yapması düşünülünüyordu, neden yeni forumu o bitene kadar ertelemediniz? Kimsenin yeni forum talebi yoktu çünkü
Yani yeni tasarım bu şekilde. Eski tema aslen değişti. Varsayılan hali bu karanlık tema olacak. Yeni bir oyun, yeni bir dönem ve yeni bir forum. Yine de eski emektar kullanıcıların göz zevkini bozmak istemediğimiz için eski renklere uygun bir tema oluşturmayı elbette düşündük. Böylece kullanıcıların hür iradesine kalacaktı. Yeni foruma geçerken testlerde karşımıza çıkmayan çok farklı hatalar aldığımız için tema işi ertelendi. İnsanları daha fazla bekletmenin bir anlamı olmadığı ve aydınlık temanın da forumun açılmasına engel olabilecek düzeyde önceliğe sahip olmaması bu kararın asıl sebebi. Aslında yeni forumun asıl olayı tasarım gibi gözükse de çok fazla yeni özellik var ve öncelikli değişiklikler onlardı. Haliyle onlara odaklandık.
 
Yeni foruma geçerken testlerde karşımıza çıkmayan çok farklı hatalar aldığımız için tema işi ertelendi.
Sanırım hata bu adımda yapıldı. Her ne kadar ben ve benim gibi işin içinde olan kişiler açısından yeni forum özellikleri hoş olsa da, çoğu kişinin ilk etapta baktığı şey her zaman UI olur. Sonrasında UX gelir. Zannediyorum ki zaten bu yüzden şu an eski temayı arayan baya bir kişi var. Fakat Taleworlds'ün de yaklaşımını anlıyorum, Bannerlord ile beraber hala 90lar forumu kullanmak bir anlam ifade etmiyor, özellikle de Armağan Bey'in aklında esports kulvarına yönelmek olduğu için herkesi toplayacak bir hub mantıklı bir karar olmuş. Umarım beklenilen sonucu verir.
 
Back
Top Bottom