Yeni Forum

Users who are viewing this thread

Yeni özellikler iyi güzel... Bbcode'lara kısayol tuşları atanmış falan hoş.ya
Aşağı paylaşma ikonlarının gelmesi ve çalışıyor olması kolaylık sağlamış.
Benden kaynaklı mı yoksa forumdan kaynaklı mı bilmiyorum ama Quick Reply gibi olmuş bu mesaj yazma kısmı, öncekinde preview dediğimiz aman büyük kısma yönlendiriyordu.
Badge olayı güzel olmuş. Sanırım yavaş yavaş uptade ediliyor. Ve sanırım bolca badge göreceğiz.
Rütbelere bir yenileme şart.
Üst panelde hoş olmuş, moddingin yanına bir ok çıkartıp diğer forumlara yönlendirmesi güzel bir detay olabilirdi.

Alt+S ile ileti gönderemiyoruz sanırım :sad:

Ancak tasarım değişikliğini dört gözle bekliyorum. Olmamış. Net. Çok basit lame forumlara dönmüş. Eski forumun dark teması bundan güzeldi, bozuktu ama güzeldi.
 
Tema ve bağlantılar hoş olmuş ama alışması zor, umarım ilerde isteyenler eski temaya geri dönebilir.

Yani hem eski tema olup hem de şu bağlantılar tutulabilir.
 
Hızlıca alışırız muhtemelen. Alışacak olmamız iyi olduğunu anlamına gelmesin. 15 senedir forumu kullanan biri olarak yorum yapmak istiyorum, bu süre şu an bu mesajı okuyan birçok kişinin hayatından daha uzun bir süredir. İlk bakışta çok kötü olduğunu ve Mount&Blade ruhunu "hiçbir şekilde" yansıtmadığını söylemek isterim. Renk paletleri kötünün iyisi. En azından renkleri eski renkler olarak kullansanız bir tık daha kabul görebilirdi.

Evet muhtemelen çok daha yeni özellikler, çok daha teknik detaylar, çok daha çağa ayak uydurmuş bir forum olmuş olabilir fakat bu forum bizim sevdiğimiz, yazdığımız, düşündüğümüz forumdan çok daha uzak. En azından temanın kaybedilmemesine yönelik bir hamle yapılabilirdi.
 
Last edited:
Eskiye kıyasla çok göz yorucu olmuş, alışılsa bile yine de eski sade tasarımını aratacak bence.
Şöyle bir şeye başladım, Stylus gibi bi plugin eşliğinde kullanabilirsiniz. Tam bittiği zaman konu açmayı planlıyorum
Ak62B.png

4uvJ-.jpg
 
bakarken de buradaydık. İlk bakışta çok kötü olduğunu ve Mount&Blade ruhunu "hiçbir şekilde" yansıtmadığını söylemek isterim. Renk paletleri kötünün iyisi. En azından renkleri eski renkler olarak kullansanız bir tık daha kabul görebilirdi.

Evet muhtemelen çok daha yeni özellikler, çok daha teknik detaylar, çok daha çağa ayak uydurmuş bir forum olmuş olabilir fakat bu forum bizim sevdiğimiz, yazdığımız, düşündüğümüz forumdan çok daha uzak. En azından temanın kaybedilmemesine yönelik bir hamle yapılabilirdi
Heh ağzını öpeyim senin
 
PPleri tekrar dikdörtgen yapsınlar ya. Olmamış bu böyle. Ayrıca rütbeler güzel durmuyor karanlık temada. Değişse güzel olur ya da biraz daha detay içeren bir rütbe koyulabilir. Çok pixeller gözüküyor. Onun dışında sevdim. Reddit share falan gelmiş. Normal telefon emojileri falan da var. Ama dediğim gibi şu profil kısmını bozmuşlar. Hem yazı yazdığımız yer gitmiş, çeşitli linkleri koyduğumuz yer gitmiş. Profil fotoları ufaltılmış. Ekisi gibi dikdörtgen olsun lütfen. TWfashion üyesi olarak üzdü. Gif de çalışmıyor ppde. Onun dışında sevdim. Tema da hoş.
 
Last edited:
Foruma eklenen yeni özellikler memnuniyet verici ama siteyi açtığımda yaptığım ilk iş gece modundan çıkmak için tema aramak oldu. Umarım ilerde tema çeşitliliği de sağlanır ve dört dörtlük bir foruma kavuşmuş oluruz.
 
UX konusunda eskisine göre çok çok başarılı olmuş ama UI için aynısını söyleyemem bari o alıştığımız forum rengini getirirlerse en azından göz yormaz.

Edit: Ayrıca kullanım alanını niye 1170px'de tutmuşlar anlayamadım pp'lerin küçük kalmasının sebebi forumun kullanım alanının 1170px'de bırakılmış olmasından kaynaklanıyor. Bence bunu bir geri dönüş olarak alın kullanım alanını biraz genişletin profillerin gözüktüğü kısım çok yavan kalmış üzerine uğraşılmamış gibi.

Edit 2: responsive kısmında bir kaç hata görüyorum dediğim gibi şu profil kısmı biraz üvey evlat muamelesi görmüş oraya bir el atılması şart bence.

odGgmX.jpg
 
Last edited:
Çok iyi bir özellik eklemişler mesela uzun bir yazı var o yazıda istediğin kısmı seçiyorsun cevapla diye bir buton çıkıyor ve senin yerine gerekli alıntı kısmını kendisi yazıyor mütüş olmuş bu.
 
Evet muhtemelen çok daha yeni özellikler, çok daha teknik detaylar, çok daha çağa ayak uydurmuş bir forum olmuş olabilir fakat bu forum bizim sevdiğimiz, yazdığımız, düşündüğümüz forumdan çok daha uzak. En azından temanın kaybedilmemesine yönelik bir hamle yapılabilirdi.
İlk mesajda aslında belirtildiği gibi bu konuda bir çalışma var. Varsayılan tema mevcut olarak kullanılacak ancak alternatif eski forum paletlerine sahip bir tema gelecek.
Şöyle bir şeye başladım, Stylus gibi bi plugin eşliğinde kullanabilirsiniz. Tam bittiği zaman konu açmayı planlıyorum
Bana kalırsa güzel gözüküyor ama bu konuda alternatif bir temayı zaten oluşturacağımız için zaman kaybedebilirsin. Sana kalmış tabi eğer hızlı biterse ve Taleworlds'ün teması gecikirse geçici bir çözüm olarak sunulabilir bence. Gayet güzel duruyor.
 
Back
Top Bottom