• Please note that we've updated the Mount & Blade II: Bannerlord save file system which requires you to take certain steps in order for your save files to be compatible with e1.7.1 and any later updates. You can find the instructions here.

Recent content by Peralta

 1. Peralta

  Belgische verkiezingen 2012

  Ik stem in de eerste plaats op competentie, in de tweede plaats pas op basis van overtuiging.
  Zo heb ik er geen probleem mee om toe te geven dat ik lokaal en nationaal op N-VA stem, maar Europees op de liberalen.
  Verder zijn er heel wat gemeenten waar een lokale partij de burgemeester levert :smile:
  PJ heeft geen slecht werk geleverd, maar hij profileerde zich héél fout met de verkiezingen: eerst het zelfvertrouwen uitstralen alsof hij al verkozen was, om vervolgens volledig te crashen (het nieuwe Suske en Wiske album: de Schreiende Socialist? :razz: ). Vind ik een beetje zwak.
 2. Peralta

  Belgische verkiezingen 2012

  MorningRain said:
  Het gros van de Vlamingen stèmt ook blind op rechts: gewoon als proteststemmen dan nog. Het feit dat BDW in Antwerpen gewonnen heeft, wil niet zeggen dat PJ een totaal wanbeleid heeft gevoerd, want wat dat betreft heeft hij het eigenlijk goed gedaan tijdens zijn legislatuur. Dat heeft gewoon te maken omdat BDW op zich een populaire figuur is. Hij is humoristisch en heeft charisma en daarom stemmen de meeste mensen op hem in de eerste plaats. Bovendien stemt de meerderheid van de binnenstad op links, het zijn de buitengemeenten van Antwerpen (zoals Merksem, etc...), waar ze op rechts stemmen.
  Ik stem zelf op groen, zowel deels uit ideologische overtuiging als uit protest. En Groen is bij elke verkiezingen stilaan stemmen aan het winnen, dat wil ook véél zeggen.

  Groen wint en verliest bij elke verkiezing, ze zullen altijd zetelen en ze hebben hun functie als ondersteunende partij, ze zijn de proteststem, de veilige stem, de alternatieve stem en ze doen een verdomd goeie job in die plaats :smile:
  In Antwerpen heeft PJ gewoon te weinig campagne gevoerd, zijn enige echte actie was een glossy boekje van 70 pagina's enkele weken voor de verkiezingen. BDW heeft een heel pak stemmen gewonnen door actief campagne te voeren, terwijl PJ zijn beleid gedownplayed heeft. Enkele Antwerpse vrienden wisten mij te vertellen dat ze PJ een beetje arrogant erdoor vonden, waardoor hun stem wss ook niet naar hem gegaan is (of ze naar BDW zijn gegaan weet ik niet).
 3. Peralta

  Belgische verkiezingen 2012

  MorningRain said:
  Mooier dan een geel Vlaanderen alleszins wel.

  Een blauw Vlaanderen heeft niemand iets aan, een oranje Vlaanderen heeft de kans gehad en in de huidige economie zou een rood Vlaanderen een ramp zijn...
  Voor wie denkt dat Vlamingen blind rechts stemmen: 6 jaar geleden was de overwinning van VB een Zwarte Zondag voor mijn stad, N-VA heeft nu gewonnen en zelfs het grootste deel van de partijen die inboeten zijn meer dan bereid samen te werken :smile:
 4. Peralta

  Belgische verkiezingen 2012

  your nightmare said:
  Bartje gaat het wel nie gemakkelijk krijgen, als hij nog meer VB'ers (waar der al nie meer veel van zijn, de meeste ratten hebben het zinkende schip al verlaten) op wilt vissen verliest hij bijna zeker stemmen in het centrum. Op zich zijn er nog genoeg stemmen te halen in het centrum maar de grootste partijen (CD&V, SPA en Open-VLD) hebben bewezen da ze in hun kerngebieden goed verankerd zitten ook al hebben ze soms terrein moeten prijsgeven. En ik zie ook nie direct de mensen die op Pvda en Groen stemmen de switch maken naar rechts.

  Bart heeft bewezen dat zijn partij er één is om rekening mee te houden, als ze in het partij hoofdkwartier een beetje verstand hebben leunen ze nu zachtjes tegen CD&V aan en zo ver mogelijk van VB als mogelijk in het rechtse toneel.
  De Grote Drie van vroeger hebben op alle fronten verloren, los van enkele bastions (zoals het socialistische Gent), en als ze nu tegen NVA gaan complotjes smeden (wat sowieso gebeurt, maar ik heb het hier over op grote schaal, een soort cordon sanitaire) verliezen ze enkel meer stemmen. NVA krijgt de kans (zoals verwacht), de bal ligt in ongeveer 30 gemeenten volledig in hun kamp en in een heel groot deel van de rest zetelen ze ook...
 5. Peralta

  [Police Station] - Bug Reports & Changelog

  I'll just aim for a simple text replacement, since I haven't touched a Module system in years :smile:
 6. Peralta

  [Police Station] - Bug Reports & Changelog

  Captured Joe said:
  Peralta said:
  Additional note: the Prussian Bicorne seems a tad oversized and the tricornes a whole lot undersized (I thought I saw the issue adressed before, but maybe I'm mistaken so posting here anyway :smile: )
  The issue is adressed (by me :wink: ) before, and Quintillius said he had made the Bicornes bigger.
  About the Prussian Bicorne: You can say it could be even taller:
  knotelprussiandragoons_zps302d16b0.jpg

  19th century swag I guess. Yuk.
 7. Peralta

  [Police Station] - Bug Reports & Changelog

  Othurin said:
  How many men you can have is one skill, leadership and tactics is another.

  Right, stupid me  :oops:

  Still convinced I haven't neglected the tactics skill. (EDIT: I did, and you can get the first regiment from lvl 2  :razz: )

  Additional note: the Prussian Bicorne seems a tad oversized and the tricornes a whole lot undersized (I thought I saw the issue adressed before, but maybe I'm mistaken so posting here anyway :smile: )
 8. Peralta

  [Police Station] - Bug Reports & Changelog

  Hmm, I have 4 or 5 the last time I checked, maybe even more (since I can lead over 70 people now)
 9. Peralta

  [Police Station] - Bug Reports & Changelog

  I've found that the swords ingame are native swords when not equipped: the scabbards are medieval :razz:

  And I can't ask my companions to lead a regiment in my current game. Are there certain required conditions?
 10. Peralta

  [Research Center] - Ideas & Suggestions & Research

  I'm going ingame later today with a sheet of paper at the ready, to take notes on scene issues (if any) and to take a look at surroundings.
  It hit me that we could make a difference with some regional attributes as a simple way to diversify the cities.

  I'll also look up some texts we can insert as dialogue with citizens, in stead of those stupid native lines, nobody starts about im- and export products when you ask them about their city...
 11. Peralta

  Intern Abuse

  http://www.internabuser.com/ Op afstand bediende marteltuigen voor de Neo Pangea stagair. Nog iemand die zin heeft pijn te veroorzaken?
 12. Peralta

  Cross of the Dutchman

  Eerder problempje in het creative department: ze kunnen wel wat, maar hebben geen idee waar ze naartoe willen. Resultaat: een game die wss goed gecode en grafisch ok is, maar waar gameplay-waarde 0 is.
 13. Peralta

  Cross of the Dutchman

  Enorm matige uitvoering van een klassiek verhaal :sad:
 14. Peralta

  SP Sci-Fi [WB] Clone Wars: Arkonne Assault - New ATM!

  Slawtering said:
  Il have a look around for them models I made for this mod that I never got round to sending since it seemed rather dead/hibernating.

  Consisted of sceneprops like
  2-3 chair types
  2-3 table types
  a cantina thing
  a few cups
  a few plates
  a light or two
  I think a door
  and I had a go at a vibrosword
  possibly more it was soo long ago

  That's pretty awesome! Send the download link to lux when you find them, new models are always welcome :smile:
 15. Peralta

  Belgische verkiezingen 2012

  Uhtred Dunkerch said:
  Ik stem op PvDA

  In de categorie: als ik niets nuttigs kan doen met mijn stem kan ik er even goed eens serieus op kakken en dan in de stembus proppen...
Top Bottom