~Quake said:
Flawin said:
Madem video çekmeyi ısrarla reddediyorsunuz, o zaman MOSS kullanın diyeceğim de, "biz kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değiliz" diyip aynı şekilde onu da reddedersiniz dimi?
Zamanın da Elf gözlerinle iyi iş yapmıştın , MOSS kullanmam keylogger bildiğin Eğer sunucuya anti cheat yüklenirse neden oynanmasın
Ben hiç bir zaman sizin düştüğünüz duruma düşmedim, her hangi bir turnuvada da hileyle suçlanmadım. Suçlansaydım da sizin yapmaktan kaçındığınız olan, video çekip, yükleyip veya her ne gerekiyorsa yapıp üzerimdeki şüpheleri kaldırmak için uğraşırdım ya da sizin gibi hiçbir şey yapmayıp, turnuvalardan atılıp dururdum, sonra forumda ağlardım falan her neyse işte. Onu yapamam, bunu kullanamam, o zaman oynayamazsın da bu kadar basit. Üzerinizdeki şüpheyi de kendiniz yarattınız kimse size durduk yere "bunlar hile lan" demedi, nasıl bu duruma düştüyseniz gayret gösterip kurtulmaya bakın yoksa şu anda da olduğu gibi gelecek turnuvalarda da oynayamazsın. Sunucularda anti-cheat olması güzel olurdu ancak 2010'da çıkan bir oyunun malesef böyle bir sistemi yok, bunu sen de bildiğin için böyle konuşuyorsun zaten, eminim ki anti-cheat yüklü sunucularda da oynamak istemezdiniz, değil mi?