-Ben de bir ara çok uğraştım demircilikle ama uğraştığına değmiyor aslında. Dünyanın parasını harcıyorsun ahşapa ve beklemesi de cabası. Yine de 200 e kadar yükselttim fakat asıl sıkıntı parça açamamakta. Çok kaliteli silahlar eritmek gerekiyor ki parçalar hızlı açılsın.
-Bir de eritme yaparken yeni parça açılması için şansını %100 arttıran bir perk var onu seçmek yararlı olabiliyor bunun için ama o zamanda seviye atlaması zorlaşıyor ilk başta. Çünkü eritme işleminde daha iyi exp veriyor.
-Kılıç oluştururken de parça açılıyor ve bunu %100 arttıran bir perk var. Yine bunun yerine çelik ve iyi çelik üretimini de açabiliyoruz. Çelik, iyi çelik ve thamaskene çeliği üretmek çok iyi exp getiriyor. Kılıç üretmekten daha iyi. Demircilik seviyesi 150 civarına geldikten sonra silah yapmak da çok iyi exp vermeye başlıyor çünkü ne kadar zorluğu yüksek silah yaparsannız o kadar yüksek exp alıyorsunuz.
-20 tane basit kılıç eritince bir parça açılıyorsa 2 tane kaliteli kılıç eritince de bir parça açılabiliyor. Aynısı silah oluşturuken de gerekli.
-En son dayanamadım artık ve hile ile demirciliği 300 yapıp efsane kılıçlar ürettim. Hem çok para ediyor hem de marketlerde bulabileceğinizden daha iyi oluyor kesinlkle.
-Yine söylüyorum en büyük zorluğu seviye atlamak değil, istediğin parçaları açamamak maalesef.
Benim de tecrübelerim bunlar. Amelelik resmen