Bannerlord Güncel Mod Listesi ⚔️

Users who are viewing this thread

Dostum 1.0 için hazırlık yapıyordum 1.1 geldi.Bu şekilde güncelleyemem zaman lazım çünkü Single'dan soğuttu beni oyun komple Multi'ci oldum.
Sırf bu mod yüzünden oynuyorum inanır mısın? Bu ayarda mod bakıyorum. My little modu var.
 
Arkadaşlar güncel versiyon Orta Çağ modu öneriniz var mı? 1100 ve Jerusalem modları var sanırım hangisini önerirsiniz? Veya başka bir mod var mı önerebileceğiniz?
 
Merhaba arkadaşlar. Önceki sürümlerde My Little Warband ile oluşturulan asker ağaçları mod şeklinde dışa aktarılıyordu. Şuan bulamadım nasıl yapıldığını bilen varsa izah ederse sevinirim.
 
Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Önceki sürümlerde My Little Warband ile oluşturulan asker ağaçları mod şeklinde dışa aktarılıyordu. Burada bazı nüanslar вар. Ancak şu an nasıl yapıldığını bulamadım.
 
Last edited:
arkadaşlar diplomasi seçenekleri fazla olmakla birlikte bunun yanında lordlarla daha fazla diyalog içeren kendini gerçek bir kral gibi hissettirecek özellikler eklenmiş mod önerisine açığım şimdiden teşekkürler
 
Abiler ateşli ok, meşale ve horse modunu indirdim fakat oyun açılırken hata verip kapanıyor. modlar ve oyun son sürüm. Bir türlü çözemedim özel bir sıralaması var mı bu üç modun? Bunları iptal edince oyun açılıyor.
 
Last edited:
Abiler ateşli ok, meşale ve horse modunu indirdim fakat oyun açılırken hata verip kapanıyor. modlar ve oyun son sürüm. Bir türlü çözemedim özel bir sıralaması var mı bu üç modun buradi ? Bunları iptal edince oyun açılıyor.
Evet, bu üç modun birbiriyle çakışması oldukça olası. Hangisinin soruna neden olduğunu belirlemek için modları tek tek yüklemeyi deneyin.
 
Last edited:
Back
Top Bottom