Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

yeni bir oyun açmadan 1.6.0'daki save ile kuşatma yaptım, yapay zekada değişen bir şey göremedim. yeni bir oyun açmadığımdan falan mı acaba?
 
insin bakalım bi.yeni oyun açıp bi bakarım hemen,tüm gün evde pc başındayım zaten.bakalım neler çözülmüş,neler duruyor,hangi yeni sorunlar çıkmış :smile:
 
Oyun çıktığından beri yok muydu bu
Ben de öyle biliyorum farklı birşey mi kast etti acaba. Enstrümanı ben de anlamadım sanırım handaki müzisyene farklı enstrümanlar eklendi.
Haydaa ? ben oyunda sadece 1 tane han haritası var zannediyordum ? yeni müzik enstrüman güncellemesini merak edip bütün milletlerin hanlarına baktım yeni eklediler galiba diye düşündüm. Ama eklenmemiş o özellik.
 
Forumun eski canı kalmamış,eskiden patch geldiğinde 3 sayfa yazı okurduk :lol:
eskiden az da olsa heyecan vardı. şimdi o da kalmadı. mesela ben dün kuşatmayı test etmek için 15 dakika oynayıp oyunu kapadım, herhalde bir daha diğer güncelleme gelince bakarım :smile:
 
eskiden az da olsa heyecan vardı. şimdi o da kalmadı. mesela ben dün kuşatmayı test etmek için 15 dakika oynayıp oyunu kapadım, herhalde bir daha diğer güncelleme gelince bakarım :smile:
Gelen güncellemeler 10-15 dakikalık olunca böyle oluyor :')) Güncelleme geliyor bakıyorsun tacı karakterin kafasına geçiriyorsun oyundan çıkıyorsun oyun bu kadar çünkü
 
Hakaret
Buradaki moderatörlerden birinin daha 16 yaşında bir toy olduğuna o kadar eminim ki... Ya da zeka yaşı o bilemiyorum. Ss subayı mübarek.

Neyse şunu belirtmeliyim ki patch b.k gibi olmuş. Görüşürüz.
 
Buradaki moderatörlerden birinin daha 16 yaşında bir toy olduğuna o kadar eminim ki... Ya da zeka yaşı o bilemiyorum. Ss subayı mübarek.

Neyse şunu belirtmeliyim ki patch b.k gibi olmuş. Görüşürüz.
Yapılan hiçbir hicve tahammül edememek, en ufak bir yetki verildiğinde orantısız kullanmak aşağılık psikolojisinin, egoistliğin ve özgüvensizliğin âlâsıdır. Burada "insanlar neden sürekli aynı şeyi konuşuyor?" "neden güncellemelerimizden inek modeli geldi mi diye bahsediyorlar?" "Bir şeyi mi yanlış yaptık" diye soracaklarına hiçbir açıklama fırsatı vermeden insanları gereksizce cezalandırıyorlar. Forum üyelerinden yarısından fazlası illallah edip bıraktı. Kalanların da elinde konuşacak bilgi kırıntısı dahi olmadığı için bu başlık altında toplanmış, Bannerlord çerçevesinde sohbet ediyorlar. Fakat birileri duyguları incindiği için sürekli laf sokup mute atıyor. Karşı tarafın kendini savunmasına bile fırsat vermiyor.

Üstüne bir de terbiye dersi vermeye kalkılmış. -Öyle bir şey imkansız da- TW moderatörlerinden terbiye dersi alacak olsak, alacağımız en son kişi sen olurdun. İstersen eski defterleri tekrar açmayalım. Aynı şeyleri konuşa konuşa dilimizde tüy bitti.
Ayrıca bkz.: https://www.migros.com.tr/dana-billur-kg-p-18e413c Ne kadar terbiyesiz bir site. Sana karşı nasıl böyle kelimeler kullanırlar. Gerçi orada yetkin yok ama bir CİMER'e şikayet et derim.

Yanlışlıkla veya üzerinden 1 gün geçmesine rağmen arka arkaya gelen mesajlara anında mute atılıyor. Spam diye sayıklayıp duruyorsunuz o mesajlar spamdan 1 hafta yiyorsa bu konu perma ban yemeli: https://forums.taleworlds.com/index.php?threads/8-years-of-development-and-still-missing.397991/

Global forumdaki tartışmaların büyüklüğüne, içeriğinde kullanılan hakaretlerden vs. hiç bahsetmiyorum bile. Bizim forumu Zeki Müren yönettiği için en ufak bir tartışmada herkes mute yiyor. 25 yıl bir baltaya sap olamadıktan sonra zabıta olup ona buna salça olan tipler gibi. Orta Doğuluya ver yetkiyi kendini Avrupalı derebeyi sansın. Bir de gelmiş Global forumun kuralları farklı bizimki farklı diyorsunuz. Sizden kurtulup adam akıllı ortamda muhabbet etmek için beyin göçü yapar gibi Global Foruma mı iltica edelim? Bu forumun kuralları neden farklı? Kimse bu şekilde yönetilmek istemiyor madem öyle bir şansımız var biz de aynı statü de olalım. Keyfim öyle istedi diyemiyorsunuz da orası farklı burası farklı yeeğenim diyorsunuz.

Eğer bizim yakamızı salacaksan toplanıp sana Allah falan diyelim. Şu egonu tatmin et, biz de kurtulalım sen de. Gereksiz triplere giren sınıf başkanı gibi en ufak hata yapanı tahtaya yazıyorsun. Kafanı kullanıp inisiyatif alamıyorsun dönen muhabbetlerin hiçbirinden haberin yok. Biri kuralları en ufak aşsa da ceza versem diye bakıp duruyorsun. Yazık.

Edit: Eğer gerçekten bir işe yarayıp saygı görmek istiyorsanız "inek modeli" diyen insanlara mute atacağınıza sorunlarını nasıl çözeriz, nasıl fikirlerini değiştiririz diye düşünün. Şuanki hükümet gibi insanların ne sorunu olduğuna değil kime ne dediğine bakıyorsunuz. Üyelerin içinde umut zerresi kalmadığı için Bannerlord tartışma konusunda Bannerlord tartışamıyor. Buna biz vesile olduk diyemiyorsunuz. Tartışma konusunda ne faydası olacak diyorsunuz. Sanki sayfalarca konuşulacak bir konu var da insanlar başka şey konuşuyor. Beşik modelinin ne kadar hoş olduğunu mu konuşalım 1.5 sene?
 
Last edited:
Yukarıdaki Flaming'lere ceza vermedigim müddetçe, verdiklerimin hakkına girerim.

Bir de ben sizin tam olarak global forum cenneti imajınızı anlamıyorum. Kimse o forumda sizden vize istemiyor. Gidip kendiniz diğer moderatörleri tecrübe edin. Açıkçası kural setleri olarak farklılık gösterdiğimiz doğru ancak bu tarz konularda müdahaleler aynı. Türk milleti olarak argo hassasiyeti olduğu konularda onlara göre daha az tolerans gösteriyoruz sadece. Fark var da atla deve de değil. Onların tolere etmediği şeylere biz tolerans gosterebiliyoruz. Burada bir trade-off var. Biri birinden dibine kadar iyi diye bir şey yok. Biz de onlar tarafından denetime tabiyiz. Onlar da bizim tarafımızdan. Kısaca tüm moderatörler birbirlerini denetler.

TW elestirilerine karşı olan bizim hassas olduğumuz konu hakkinda; uzun süredir görüyorum bu argümanı. Böyle bir şey mümkün değil. Yukarıdan bize emir gelmiyor. Gelse de TW çalışanı değiliz.
 
Yapılan hiçbir hicve tahammül edememek, en ufak bir yetki verildiğinde orantısız kullanmak aşağılık psikolojisinin, egoistliğin ve özgüvensizliğin âlâsıdır. Burada "insanlar neden sürekli aynı şeyi konuşuyor?" "neden güncellemelerimizden inek modeli geldi mi diye bahsediyorlar?" "Bir şeyi mi yanlış yaptık" diye soracaklarına hiçbir açıklama fırsatı vermeden insanları gereksizce cezalandırıyorlar.
Şirket çalışanı değilim. Güncellemeler hakkında bilgim yok, ne konuşulduğu da zerre umurumda değil. Oyuna bile sahip değilim çoğu konu hakkında fikrim yok. Gündelik işler arasında foruma girip bakıyorum. Ben "şirket çalışanı değiliz, sadece forumdan sorumluyuz" lafını kırk kere ettim. Daha kaç kere edeceğim? Forumun kuralları var. Cezayı aldın, kendini açıklama fırsatın da var kardeşim. Özel mesaj yoluyla bize ulaşırsın, durumu izah edersin tekrar bakılır. Beni inek modeli gırgırı alakadar etmiyor. Cezayı spamdan aldınız. Hicve ceza vermedim, spam yapıyorsun; ona verdim.
Kalanların da elinde konuşacak bilgi kırıntısı dahi olmadığı için bu başlık altında toplanmış, Bannerlord çerçevesinde sohbet ediyorlar. Fakat birileri duyguları incindiği için sürekli laf sokup mute atıyor.
Spam uyarısı verdim, spam! Sohbet etmek var sohbet etmek var. Konuyu dağıtacak şekilde sohbet etmişsiniz, niye ceza vermeyeyim? Duyguları incinen ben değilim, sensin. Ayrıca elinizde konuşacak bilgi kırıntısı yoksa ben ne yapayım? Sizin elinizde konuşacak konu yok diye forum kurallarını esnekleştirmek zorunda mıyım?
Üstüne bir de terbiye dersi vermeye kalkılmış. -Öyle bir şey imkansız da- TW moderatörlerinden terbiye dersi alacak olsak, alacağımız en son kişi sen olurdun. İstersen eski defterleri tekrar açmayalım. Aynı şeyleri konuşa konuşa dilimizde tüy bitti.
Ayrıca bkz.: https://www.migros.com.tr/dana-billur-kg-p-18e413c Ne kadar terbiyesiz bir site. Sana karşı nasıl böyle kelimeler kullanırlar.
Kimliğini belli ettin, onu geçtim de... Çok komiksin :grin: Hakikaten, dana billur sitesinin linkini koymak müthiş bir fikir. Ben senin o kelimeyi kullanış amacını bal gibi biliyorum. Billur kelimesini yumurtalık değil de o anlamda kullanmadın mı? Daha sonrasında billur kelimesi üzerinden başka espriler çevirdiniz " dişi develerde de billurun" gibi cümleler kurdunuz. Bu mu sizin hiciv seviyesiniz, sohbet anlayışınız? Önce kendi davranışlarına bak. Sanki ortamda çok iyi bir sohbet dönmüş de ben bunu görünce yalnızlığımı hatırlayıp ağlayarak herkese mute atmışım.
Bizim forumu Zeki Müren yönettiği için en ufak bir tartışmada herkes mute yiyor.
Yıllardır forumdasın da burada dönen tartışmaları gördün. Sadece bu konuda değil, bütün forum genelinde efsane tartışmalar döndü. Her anlamda. Gereksiz yere kimse mute yemedi. Sen yemeyi hak ettin.
Eğer bizim yakamızı salacaksan toplanıp sana Allah falan diyelim. Şu egonu tatmin et, biz de kurtulalım sen de. Gereksiz triplere giren sınıf başkanı gibi en ufak hata yapanı tahtaya yazıyorsun. Kafanı kullanıp inisiyatif alamıyorsun dönen muhabbetlerin hiçbirinden haberin yok. Biri kuralları en ufak aşsa da ceza versem diye bakıp duruyorsun. Yazık.
"Kuralları şöyle böyle eğip bükeyim, esnek olsunlar bana ceza vermesinler" Yok ya, başka? Hata değil, kural ihlali yapıyorsun. Dönen muhabbetlerden haberim var, merak etme sen. Foruma o kadar uzak değilim. Bugün 2dk gireyim de ceza vereyim demiyorum.
Eğer gerçekten bir işe yarayıp saygı görmek istiyorsanız "inek modeli" diyen insanlara mute atacağınıza sorunlarını nasıl çözeriz, nasıl fikirlerini değiştiririz diye düşünün. Şuanki hükümet gibi insanların ne sorunu olduğuna değil kime ne dediğine bakıyorsunuz. Üyelerin içinde umut zerresi kalmadığı için Bannerlord tartışma konusunda Bannerlord tartışamıyor. Buna biz vesile olduk diyemiyorsunuz. Tartışma konusunda ne faydası olacak diyorsunuz. Sanki sayfalarca konuşulacak bir konu var da insanlar başka şey konuşuyor. Beşik modelinin ne kadar hoş olduğunu mu konuşalım 1.5 sene?
Sorunun ne olduğuna bakmam, çünkü görevim bu değil. Kime ne dediğine bakarım, aynen dediğin gibi. Aylardır forumdasın, bunu öğrenemedin mi? Biz neye vesile olmuşuz? Twitter kullanır gibi sohbet çeviriyorsun, sonra bizi bıktırdınız diyorsun. Tartışma konusunda deve billurundan espri yaptığını zannediyorsun.
konuşulacak bir konu var da insanlar başka şey konuşuyor.
Şu yorum, SPAM cezası almanızın nedenidir. Beni ilgilendirmez konuşacak konu bulamamanız. Spam yaptın mı yaptın, ben buna bakarım. Sen konuşacak konu bulamıyorsun diye forum kurallarında esneklik mi istiyorsun yani? E-mail ile önerini yetkililere ilet. Konuşacak konu yoksa saçma sapan bir konu yaratmayacaksın.
Köy modelleri leş gibiydi şimdi düzeltmişler diyorum bana da spam atıyor
Özel mesaj yoluyla ulaşıp "bana spam atmışsınız, itiraz ediyorum" gibi bir şey deseydin? Zincir mi vurdum sana? Böyle bir hakkınız olduğunu söylemedik mi?
 
Back
Top Bottom