Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

evet bindim ama meshini degistirerek (deve modelini fil ile degistirerek), daha düzgün görüntü ile forumda paylasmak icin animasyonlari ekliyorum tek tek biraz uzun sürüyor dc deyiz zaten takim olarak neler neler var
Güzel haberler bunlar. Hayvanlar saldırabilecek sanırsam artık. Bir Developer eskiden atların tepik atabildiğini ama sonradan kaldırmak zorunda kaldıklarını söylemişti. Üzülmüştüm, belki geri gelir bunca özellik. Ayrıca neler neler var dediğinize göre filden fazlası sanırım bu DLC. Ufaktan heyecanlanmalı mıyız?
 
Güzel haberler bunlar. Hayvanlar saldırabilecek sanırsam artık. Bir Developer eskiden atların tepik atabildiğini ama sonradan kaldırmak zorunda kaldıklarını söylemişti. Üzülmüştüm, belki geri gelir bunca özellik. Ayrıca neler neler var dediğinize göre filden fazlası sanırım bu DLC. Ufaktan heyecanlanmalı mıyız?
dlc sadece fil ben modlama acisindan degisenlerden bahsediyorum yoksa dlc dosyasinda sadece fil var baska bir sey yok
 
Yok, DLC olayı biraz yanlış anlaşılmış, DLC adı altında gelmez direkt güncellemelerden birisinde eklerler filleri...
O zaman bunu bizi gazlamak adına bilerek leaklediler tarzı bir şey mi oldu hocam,bakın uğraşıyoruz filleri getiriyoruz yakında diye
Ayrıca oyunda çok garip durucak sanki ama hayırlısı
 
Ben amaçlarını anlamış değilim. Ufak bir sneak peek verdiklerini düşünüyorum. Öyleyse güzel. Öyle değilse hangi amaçla "downloadable content" adı altında yayınlanıyor?
 
bu özellik bi önceki güncellemede mi geldi yoksa az önce mi geldi bilmiyorum.bi önceki güncellemede yeni oyun açıp kontrol etmemiştim,ama güzel olmuş.

medeniyetlerin özellikleri degişmiş,buna sevindim işte.sturgiyayı almanın bi artısı yoktu mesela,sadece karlı arazide hızı vardı ama karlı arazı çok yok.şimdi o kaldırılmış...ordu günde %20 daha az bütünlük kaybeder,piyadeleri askere almak ve yükseltmek %25 ucuzlamış ve krallık kararlarından %20 daha fazla etkilenme eklenmiş.yani hem artıları hem eksileri var hepsininde,çeşitlilik artmış.güzel olmuş bence.
 
Last edited:
bu özellik bi önceki güncellemede mi geldi yoksa az önce mi geldi bilmiyorum.bi önceki güncellemede yeni oyun açıp kontrol etmemiştim.medeniyetlerin özellikleri degişmiş,buna sevindim işte.sturgiyayı almanın bi artısı yoktu mesela,sadece karlı arazide hızı vardı ama karlı arazı çok yok.şimdi o kaldırılmış...ordu günde %20 daha az bütünlük kaybeder,piyadeleri askere almak ve yükseltmek %25 ucuzlamış ve krallık kararlarından %20 daha fazla etkilenme eklenmiş.yani hem artıları hem eksileri var hepsininde,çeşitlilik artmış.güzel olmuş bence.
yeni gelmiş
 
image.png

sp de fili direk orjinal hali ile " campaign.give_item_to_main_party elephant " komutu ile envantere ekleyebiliyorum fakat kusanmaya calistigimda crash veriyor.

modding tools 1.6da crash verdigi icin empire village 003 de scene.xscene dosyasindan bütün inekleri fil ile degistirdim crash vermiyor fakat filler ortadan kayboluyor.

Su anlik benim bulabildigim tek yol bastan bir binek ekliyormus gibi 0 dan olusturmak yada camel ile mesh dosyasini degistirip bide animasyonlarini bonelarini eklemek elle. Görüntüde file biniyorsun tabi ama aslinda camel. Gec oldu 1.5.9 dan 1.6 ya tekrar gecerken onlari düzelttigim dosya kayboldu tekrar yapmaya üsendim acikcasi zaten baska biri yarina video vs atar youtubea buraya düser diye düsünüyorum
 
Back
Top Bottom