Mount & Blade II: Bannerlord - Tartışma Konusu

Users who are viewing this thread

Haklısın donma geçtiyse iyi ama 30 modla oynamama rağmen oyun hala boş donmasa ne olur? Hala yeni savaş haritaları sistemi gelmedi. Diplomacy fixes modunu yapan adam beta ile uğraşmıyor diye eksik diplomacy oynamak zorundayız...
O konuda haklısın oyunun adam olması için 30 tane mod yüklüyoruz maalesef
 
Asıl sana teşekkür etmek lazım, gözümüzden kaçmış!
Ciddi mi yoksa?

Ben de işte CK 3 oynuyorum kolay geliyor artık diyecektim baktım ki 192.5 saat oynamışım
Girdimi çıkamıyor insan :grin: aşırı güzel olmuş. Bende en az 100-150 yapmışımdır. Tek kötü olay dev bir devleti ele geçirince yapacak bir şey kalmıyor ve artık savaşları 3 ki 5 li açıyorsun :grin:.
 
Forumdaki kişiler Bloc'un modlarını biliyor zaten nasıl bir kabiliyette ve gönül insanı olduğunuda biliyor.Turkısh player kim diye sorarsan forumu bilmeyen kişiler veya mod yüklemeyi bile bilemeyen kişiler için hazine bir yayıncı.Oyunu çok düz oynayan insanlar var.Güzel bir öğretici şekille M&B oyuncu arkadaşlarımıza güzel bir hizmet yapıyor bana göre.RP ruhu nasıl birşey onuda güzel sunuyor insanlara.Warband öncesinden beri oyunu oynayıp forumu bilmeyen insan sayısı çok emin ol.TP'ı yedirmem :grin: TP yayınında Bloc başkanın sesini bile duymak şahsen beni mutlu etti.
Şaka yaptıydım reis :grin: Turkish Player'ı 2 bin aboneden beri takip ediyorum zaten :razz:
 
Back
Top Bottom