Bannerlord Ekran Görüntüleri

Users who are viewing this thread

zJVW4.jpg

eDV3a.jpg

3gTbL.jpg
 
mod tabiki de, tw'nin ekleyeceğini düşündün mü cidden?
Böyle önemli bir eklentinin oyunda eksik olması gerçekten üzücü... Zaten oyunda hükümdar olmanın hicbir ağırlığı yok. Yalnızca Cümlelerin sonuna majesteleri kelimesinin eklenmesini yeteceğini düşünmemişlerdir umarım. Tam sürümde göreceğiz
 
Süvari Hater.(1.5.10 sürümü bana güzel geldi)
O1nJmM.png

O1r8zc.png
Kullandığım modları şiddetle tavsiye ederim dostlarım.Bu modlar hakkında istediğinizi sorabilirsiniz.(Kurulum , hata vs.)
Beni M&B modcularına emanet ediniz!
 
Last edited:
Umarım degisken ve şansa bağlı; düşman spawnlanmasi gibi tekrarlayıcılıgi engelleyen özellikler + uzun vadede toprak kazanimimiza göre değişen; yerleşim & birlik sistemi gibi şeyler tam sürümle birlikte oyuna gelir de, tam sürümde oynamayı düşündüğüm sefer çok eğlenceli olur.
 
O1r8zc.png
Kullandığım modları şiddetle tavsiye ederim dostlarım.Bu modlar hakkında istediğinizi sorabilirsiniz.(Kurulum , hata vs.)
Beni M&B modcularına emanet ediniz!
Bende mal gibi Detailed character creation'un güncellenmesini bekliyordum, character reload'ı sayende gördüm, sağ ol dostum hayat kurtardın.
 
Bütün modlarımı türkçe kullanıyorum ve bir eksiklik yok.Eksiklik olması için moda eklenti lazım ki sorun olsun çeviri kısmında.Eksiklik oluncada tilt olurum kullanmam daha iyi dil pakedi güncellenmesini beklerim.
Çocukların görünümünü ve yaşını değiştiremiyormuşuz ama ya, bu üzdü.
 
LORD-W-TH-DRESS.png

Minor clan'lardan biri, köylülerime saldırdı. Ben de yakaladım şehrime getirip elbise giydirip soytarım.....
Yok böyle olmadı, bildiğiniz gözümün önünde köylülerime daldı, yetişemedim. Ondan sonra şehrime girdi, dedim şimdi si.....belanı. Baktım keep'te, adamı bırak tutsak etmeyi defol git buradan bile diyemiyorum. Ama elbisesi güzelmiş :grin:
 
Back
Top Bottom