Özel birlik Ağaçları

Users who are viewing this thread

2.Özel birlik aslında paralı klanların troopları en güzelleride onlar bence :smile:
Paralı askerleri troopları, esir alma ve kurtarma haricinde elde edilebiliyor mu? Ve size göre en güzeli olmasının sebebi nedir?

Bu arada oyun başında seçtiğimiz kültür özellikleri çalışıyor mu? perkler düzeltildi ama o kültürde düzeltildi mi?
Ayrıca kültürümü vlandia yaptım. Krallık kurarken ise krallık medeniyetini imparatorluk yaptım. Bir imparatorluk yerleşkesi ele geçirdiğimde sadakat öğelerinden biri neden -3 oluyor?

Bu konu hakkında şöyle bir mesaj atmış Mexico şubat ayında:
Bu yama ile birlikte (1.5.10) oranı artacakmış biraz (%33), yanlış anlamadıysam kalelere bağlı köylerden alınabilecekmiş.

Evet yeni sürümde bariz farkediyor. Eski sürümlerde bu asil birlikleri bulmak daha zordu.
 
Ama haydutları gruba alınca moral bozulmuyor muydu bir yandan da
Bozuluyor da işin tadını ayarlayan bir özellik o da bana göre. Her önüne geleni devşirmek yerine seçerek ve az az yapıyordum. Böyle ufak detaylar oyuna zevk katıyordu. (Buraya kadar övdüm, bundan sonra ibre değişiyor maalesef..) Böyle güzelliklerin artması gerekirken, nedense güzelim özellik oyundan çıkıyor. ? Belki özel birliklerin çok güçlü olduğu ve dengeleri bozulduğu vs. öne sürülebilir ama (böyle bir neden midir bilmiyorum) bir takım dengelemelerle sistem oturtulabilirdi.. umarım bir gün geri gelir
 
Ama haydutları gruba alınca moral bozulmuyor muydu bir yandan da
ben haydutları esir alıp,sonrada birlige dahil etmeyi hep sevmişimdir.warbanddada öyleydi bu,banerlordtada.perk mi ne diyorsunuzya işte karakter ekranındaki seçenekler içinde bunla ilgili biyer var.onu açarsan,haydutları ekibe aldıgında moral düşmüyor.(oyundan açıp kontrol ettim şimdi,serserilik özelligini 50 yaptıgında çıkıyormuş bu özellik) benim ordunun yarısı haydutlardan oluşuyor :grin:
 
Eğer köylerden uzun süre asker almazsan düşük seviye askerler seviye atlamaya başlıyor. Ben köylerden uzun süre kendi köylerimden asker toplamıyorum ve gittiğimde 6-7 tane asil birlik toplayabiliyorum.
Orası öyle tabiki.Benim dediğim özel birlikler ayrı bir troop ağacı dostum.Çözdük onuda kalelere bağlı köylerden çıkıyor sadece.
 
Back
Top Bottom