Haydut sorunsalı buna artık çözüm gelicek mi ?

Users who are viewing this thread

zeduser10

Recruit
Haydutlara karşı yapılacak bir düzenleme bana mı ufak geliyor bir tek ? bu kadar zamandır düşünülmedi mi anlayamıyorum.

Fikir : Alınan kale, kentlere atanan 30 yada 40 süvari askeri olan, sefer harita hızı yüksek olan bir ordu koymak. atanan kent yada kalede devriye gezicek. ücretlerinide bir nevi onları avlayarak geri getirisi olacak yada az bir zararla güvence sağlancak.

artık aşırı iğreniyorum bu olaylardan. krallık kuruyorum. 20 e yakın klanı haneme kattım. çok ilerledim . bir bakıyorum gelişmiş atlı haydutlar , bizim 20li 30 lu köylüleri felen avlayıp avlayıp duruyorlar. EE bizimde askerimiz 300 350 tane. diğer klan üyeleride vs 100 150 asker . onlarda yetişemiyor . oyun başı değiliz ki 50 60 askerle yakalayalım.
bir hızlanın artık şu konularda.
 
oyun ilerledikçe karınca gibi çoğalıyolar, inleride her yerde oluyor bir dengesizlik var kesinlikle. Bu konuyla alakalı bir dengeleme ve devriye tarzı güncellemelerin geleceğine inanıyorum.
 
nese forumdan çıkıyorum. konulara zaten yetkililer mesaj atmıyordu. görürler mi onada şüpheliyim. önemserler mi ? hiç sanmıyorum. sitem edesim geldi
 
nese forumdan çıkıyorum. konulara zaten yetkililer mesaj atmıyordu. görürler mi onada şüpheliyim. önemserler mi ? hiç sanmıyorum. sitem edesim geldi
yeni patch geldiğinde 1-2 saat gelen yenilikleri inceliyorum modsuz. ondan sonra beklemeye başlıyorum improvement garrison modu gelmeden girmiyorum. denemeni tavsiye ederim bu oyun o mod olmadan oynanmaz şiddetle tavsiyemdir. mesela Amprella şehri senin diyelim sana şehri veriyorlar sende garnizona 200 kişi koydun diyelim içlerinden 70 tanesini devriye elemanı olarak görevlendirebiliyosun. kaleye yakın ordu gördüğünde de garnizona dönün komutu verebiliyorsun. barış zamanı haydutları avlıyorlar, savaş zamanı 50-60 askerle köylerini yağmaya gelen lordları kaçırıyorlar kuşatmada da eğer dön emri verdiysen dönüp garnizonu güçlendiriyorlar. ya da kendini takip etmelerini de emredebiliyosun. çok hoş ve güzel. esirleri askere çevirmelerini ya da atlı yükseltmeleri için şehirden at almalarını falan tek tek ayarlayabiliyosun. bannerlordda olmayan içerik modda mevcut.
 
Back
Top Bottom