[WB][SP] Cihat ve Haçlılar v6 Çıktı !!!

Users who are viewing this thread

agalar bu mod için kale fethi hangi devletle olur.kalelerde o kadar kayıp verdimki elde eli silah tutan asker kalmadı
 
Merhabalar, öncelikle bu harikulade mod için verilen emeklere minnettarım. Sormak istediğim bir soru var, krallıklar yok olduktan sonra o krallığın askerlerine nasıl ulaşabiliriz? Örnek vermek gerekirse Selçuklunun hiç toprağı kalmadığı zaman Selçuklu askerlerini nereden alabilirim?
 
Ellerinize saglik dostlar. Mod muthiş fakat bir sikıntım var bu v6da yeni eklenen ateşli silahları oyundan nasıl kaldırabilirim oynanışı bence bozuyo. Eski hali çok daha iyiydi ??
 
Öncelikle sevgili mod yapımcısına teşekkür ediyorum, bir sürü mod kullanan birisiyim ve güncel ekonomi modelimizden dolayı daha Warband'ın ekmeğini çok yeriz, sevgili yapımcı modun bazı hatalarını size bildirmek istiyorum.
1.İlk olarak kıpçaklarda bazı lordların kızları, başka bir kralın sarayında ne arıyor? Kızın karakter sekmesine tıkladığımız zaman babası kıpçak lordu ama kıbrıs krallığına bağlı diyor ve kızı kıbrıs krallığının bir şehrinde buluyoruz. Örnek verecek olursam. (
Lady Menania
Lady Cedany)
2. Krallık asker oluşturmak için saatlerimizi harcamak yerine, mesela şöyle bir durum söz konusu olabilir. Ben atıyorum Kıpçak askerlerini krallık askerim olarak istiyorum bununla ilgili bir seçenek yok, bunun gelmesi güzel olabilir, ben saatlerimi bir asker yapmak için ayırmak istemiyorum.
3.Diplomasi modunda gördüğüm bazı güzel bulgular var, örnek verecek olursam Komiser, Bakan, Muhasebeci bu üç npc gelirse hem krallık kuran birisinin işleri kolaylaşır, hemde bir tık RP'ye öncelik verir ve kişileri moda daha fazla adapte eder.
Sevgilerle...
@frozenpainter
 
Last edited:
v6 sürümü moddbden indirilebilir, steame yüklenemiyor şu anda
Modu v2den beri severek oynuyorum fakat son 2 sürümdür krallık askerleri oluşturmak biraz zahmetli v6 biraz düzelmiş gibi dursada çok para harcıyor ve krallık askerlerine isim veremiyorum yardımcı olursan sevinirim (soyadlarımız aynıymış bu arada ) :grin:Not:sorunu modu silip tekrar yükleyince çözdüm ama v3 deki sistem gelse daha hoş olur ha bide hikayenin devamı bir sonraki sezonlarda gelcek demişsin devamı gelirse çok iyi olur
 
Last edited:
Hocam bu kadar çok sevilen ve sevilerek bir çok kişi tarafından oynanan bu Mod için lütfen bizler için bu modun devamlılığını getirin. Aylardır yeni sürümlerini bekliyoruz.
Kolay gelsin iyi günler dinlerim. :smile:)
 
Agalar modu indirdim oynuyorum iyi hoş ama bi sorun var askerlerimi oluştururken yaya ve avcılardan sonra boşluğuma geldi sanırım levellerini sonuna kadar artırmışım terfi vermek çok uzun sürüyor, mesela piyadeler diğer krallıklarda 17 18 seviye civarı ben 20 yapmışım bunların yetenek seviyelerini ayarlayabileceğim bi oyun içi dosya vs yok mu illa save çöp mü olacak troops dosyalarına baktım ama o dosyalarda kendi askerlerimin güncel yetenek seviyeleri yok mesela soylu şövalye bende 24 güç dosyada 18 gibi
 
hocam elinize sağlık gerçekten çok iyi bir moddu yıllardır sürekli indirir oynarım aynı modu bannerlord'a da ekleyecek misiniz açıkçası eklemenizi bekleyen binlerce insan var.
 
Back
Top Bottom