Cult-i Kuman Khanate [CKK] [Oba Sistemi] [Kapandı]

Users who are viewing this thread

Bugün Native antrenmanımızı gerçekleştirdik. Kağanlık askerleri ve Peçenek Obamızdan toplam 21 kişi katıldı. Katılan herkese teşekkürler.




 
Bugün Native antrenmanımızı ve rütbe törenimizi gerçekleştirdik. Kağanlık askerleri ve Peçenek Obamızdan toplam 22 kişi katıldı. Katılan herkese teşekkürler.





 
Klanımızın Peçenek Obası için hazırlanmış marşı sizlerle! Söyleyen ve uyarlayan Faltor arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.



Sözleri
Utza Nehri akmam diyor.
Etrafımı yıkmam diyor.
Şanı büyük Mangudai Han
Sandiboush'dan çıkmam diyor.

Kuman Utza'yı atladı.
Karakolları yokladı.
Mangudai Hanın sırtına
Beş bin ok birden atıldı.
 
Flaming



CKK (Cult-i Kuman Khanate) Klanımız 18/11/2020 Tarihinde Natizanki tarafından kurulmuştur. Percival Boratski ve Mupto Baba'nın da kurulmasında yardımları olmuştur. 03.02.2021 tarihinde klanımıza Oba Sistemi'nin (Hane Sistemi) gelmesiyle Pecheneq (Peçenek) adlı, Hanlığa bağlı bir oba kurulmuştur ve oba lideri olarak Woon Fabién (Mangudaii) seçilmiştir.


Hanlık Yönetim Kadrosu
Natizanki
Percival Boratski
Mupto Baba


Peçenek Obası Yönetim Kadrosu
Woon Fabién (Mangudaii)
Vuraxen


Hanlık Askerleri
Alcott Fabién
Hersekzade
DarkcodeTR
Marcus
Uggi
Deuslra
Dodo
Kuman
Larzzy
Mehmet
Mizaj
Sedat
Zeon
Onur
Refresha
Seco06
Bilgi_Askeri
Neptün
KemAlp


Peçenek Obası Askerleri
Yodai
Zeko
Alcatraz
Qalvex
qFaunp
Yamtar
Pars
AdrianShepherd
EnverPasa
OzgurKaya
Project
Unus
Raddy
Yabgu
Kheshig
Kaptan
TRAHAERN
Adreniel
Dayi
Mustafa
Noctinian
Fiko
Emir
Turco
BabaReiz
ANRTL
Faltor

Cult-i Kuman Khanate 3 | 12 Phoenix - 7 Şubat 2021 - Mağlubiyet
Cult-i Kuman Khanate 12 | 4 Normandiya - 7 Mart 2021 - Galibiyet
Cult-i Kuman Khanate 8
| 1 Himbalar - 31 Mart 2021 - Galibiyet
Cult-i Kuman Khanate 10
| 1 Kranglers - 1 Nisan 2021 - Galibiyet
Cult-i Kuman Khanate 20
| 0 Otto's Faction - 3 Nisan 2021 - Galibiyet
Cult-i Kuman Khanate 20
| 16 Jorvik - 9 Nisan 2021 - Galibiyet

Toplam Maç Sayısı : 6
Galibiyet Alınan Maç Sayısı : 5
Mağlubiyet Alınan Maç Sayısı : 1
Beraberlik Alınan Maç Sayısı : 0




Bir gün ulu Han'ımız Natizanki ve Başkumandan Percival Boratski, yanlarına birkaç asker alıp devriye için dışarıya çıkarlar ve kalenin etrafında devriye gezerler. Ormanın içinden kılıç sesleri gelmektedir ve Başkumandan Boratski bunu fark edip yanına iki adam alıp ormanın içine doğru dört nala ilerlemeye başlar. İleride çarpışan iki birlik görürler. Bu birliklerden birisi son derece zırh kuşanmış ağır Haçlı birliğidir ve diğeri ise Göçebe olduğu çok belli olan Peçenek atlı okçu birliğidir. Percival Boratski, geriye dönüp Natizanki Han'a durumu anlatır ve Han'ın dilinden o sözcükler dökülür. ''Bugün kandaşlarımıza saldıranlar, yarın bize de saldıracaklardır! Bölüşürsek tok, bölünürsek yok oluruz!'' bunu dediği an tüm Kuman askerleri kılıçlarını çeker ve Ormanın içine doğru dört nala ilerleyip Haçlı birliklerini perişan ederler. Göçebe Peçeneklerin lideri Woon, (Mangudaii) Natizanki Han'ın yanına gider ve yardım ettiği için iyi dileklerini iletir. Uzun bir süre Natizanki Han ve Peçenek Beyi Woon konuşurlar. Bir zaman sonra Peçenek Beyi Woon, Natizanki Han'a bağlılık yemini eder ve Kumanlara bağlı bir Oba'nın lideri olur. Bu süre zarfında Kumanlar ve Peçenekler birbirlerine sahip çıkan bir toplum olarak aileye dönüşürler. Her ne olursa olsun bu iki toplum birbirlerinden asla ayrılmayacaktır.







Discord sunucumuza bu metine tıklayarak katılabilirsiniz.


Forum düzeni ve tasarımı şahsıma aittir.
Forum konunuzda sanırım dalgınlığınıza denk gelmiş ancak navarre ile yaptığınız maçı yazmayı unutmuşssunuz düzeltmeniz dileği ile 20-0yemek biraz zor olmuş olmalı :smile:
O50YUR.png
 
Konunuzda maçların resmi, dostluk, turnuva, antrenman amaçlı olup/olmadığı belirtilmemiştir. adı üzerinde maçlar kısmında (antrenman adı altında eklenmesi gerektiğini düşündüm) nede olsa böyle iyi oyuncuların böyle bir skor alması çok zor olmuş olmalı dediğim gibi
 
Konunuzda maçların resmi, dostluk, turnuva, antrenman amaçlı olup/olmadığı belirtilmemiştir. adı üzerinde maçlar kısmında (antrenman adı altında eklenmesi gerektiğini düşündüm) nede olsa böyle iyi oyuncuların böyle bir skor alması çok zor olmuş olmalı dediğim gibi
Biz sadece resmi maçları forum konumuza yazmaktayız, bu yüzden yazmadık.
İyi günler :grin:
 
Dün Native antrenmanımızı gerçekleştirdik ve aramızda 12vs12 Normal Maç attık. Kağanlık askerleri ve Peçenek Obamızdan toplam 24 kişi katıldı. Katılan herkese teşekkürler.

 
Back
Top Bottom