Need More Info Oyun açılmıyor! "Unable to load font file"

Users who are viewing this thread

Oyun Versiyonu {Örn: v1.0.0]
e1.5.6
Oyun Sürümü
Ana Sürüm
Mod kullanımı
Hayır, mod kullanmadım.
Dump numarası (OPSİYONEL)
2021-01-18_08.15.52_f5ce8bd099c6261d6749819135e74e1d
Herhangi bir mod kullanmadım. Uzun zaman sonra yeni bir save açmış, 1.5.6 versiyonunda oyunu oynuyordum, birkaç gün sonra tekrar gireyim dedim ve oyun açılırken daha yükleme ekranına girmeden "Unable to load font file" hatası aldım. Gerekli dosyalar gönderilsin mi diye sorduğunda gönderdim. Dosya bütünlüğünü doğruladığımda sorunsuz bir şekilde doğrulandı, Modding Kits'i kaldırdıktan sonra 1 kere girdim ve sorunsuz oynattı ama sonradan belki bilgisayarı kapattım diye daha da girmedi oyuna. Ve galiba bu kadar, verebileceğim başka ayrıntı yok gibi.
@MArdA TaleWorlds
 
Tekrar bir doğrulama yapabilir misiniz? Mod tooları kaldırdıktan sonra yapmadığınızı düşünüyorum.
Konuyu açmadan az önce yapmıştım. Hatta belki çözülür diye tekrar yaptım işe yaramıyor. Tahminen oyunu kaldırıp geri yükleyince düzelir ama onu denemeden önce daha önceden harici harddisketeki yedeği tekrar kuracağım yine düzelmezse tamamen silip tekrar indirmek gerekecek gibi.
 
Clean Install muhtemelen çözer. Bu crash için steam verify edilmesi gerektiği yazılmış, o yüzden tekrar sordum. Mod Tools kurulunca tabii dosyalar değişiyor.
 
Clean Install muhtemelen çözer. Bu crash için steam verify edilmesi gerektiği yazılmış, o yüzden tekrar sordum. Mod Tools kurulunca tabii dosyalar değişiyor.
Oyunu tekrar kurunca düzeldi. Modding Tools ile alakalı diye düşünüyorum. Ama Modding Tools varken bu sorun olmayıp kaldırınca olması çok ilginç. Başkalarında da böyle bir sorun yaşanmaması için ilerleyen safhada bir çözüm bulunması iyi olabilir.
 
Back
Top Bottom