Resolved Karakterimin Görünmez Olması, İnsanların Hızlı Yürümesi Ve Map Sorunu

Users who are viewing this thread

Unique

Grandmaster Knight
Merhaba, oyunda herhangi bir şehre girdiğimde veya köye farketmez, karakterim sürekli görünmez oluyor. Ya yarı görünmez takılıyorum etrafta ya da arada ful görünmez olup tekrardan geliyor. Aynı şekilde köydeki insanlar inanılmaz hızlı yürüyorlar ve komik bir görüntü çıkıyor ortaya bir o kadar da atmosfer bozucu. Oyundaki en büyük sıkıntım ise bilemiyorum bu bir sıkıntı mı yoksa tamamen ben oyunu bilmediğimden dolayı mı böyle emin değilim. 170+ saat oynayan arkadaşıma sordum texture bozulması var dedi; sorunum şu: Oyunda Kalradya haritasında çimenler ve kayalar çok bulanık, pastel boya gibi gözüküyor aşağıya 2 tane örnek bırakıyorum. Grafik kalitesi farketmeksizin hepsinde bu şekilde. Driverlar güncel, oyun dosyaları şuan doğrulanıyor eksik bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Örnek Resim 1 : https://hizliresim.com/BafKrY (Eğer köprünün sağındaki kayaya bakarsanız demek istediğimi görebilirsiniz.)

Örnek Resim 2: https://hizliresim.com/UxgZqO (Eğer sol tarafta dağın gölgesinin düştüğü bölge civarlarına bakarsanız demek istediğimi görebilirsiniz.)
 
Oyunda Kalradya haritasında çimenler ve kayalar çok bulanık, pastel boya gibi gözüküyor
Ben şahsen memnunum öyle görünmesinden daha şirin bir hava katıyor oyun esnasında pastel boya gibi durmasın yeter benim için. -ki oyun esnasında da gayet tatmin edici bu konuda.-

karakterim sürekli görünmez oluyor.
Bende oyuna ilk girdiğimde sadece hit yiyene kadar falan 1-2 saniyelik bir görünmezlik oluyor sonra düzeliyor. Bütün oyun boyunca öyle olması ilginçmiş cidden..
 
Ben şahsen memnunum öyle görünmesinden daha şirin bir hava katıyor oyun esnasında pastel boya gibi durmasın yeter benim için. -ki oyun esnasında da gayet tatmin edici bu konuda

Benim de hoşuma gidiyor fakat sanki izlediğim videolara göre çok bulanıkmış gibime geliyor ondan dolayı.
 
Merhaba, geç cevap verdiğimiz için üzgünüz. Şimdiye kadar karşılaştığımız sorunların önemli bir kısmını düzelttik ve yayınladığımız birden fazla yama ile oyun performansını iyileştirdik. Bu yüzden bu başlığı, şimdilik, resolved olarak işaretleyeceğiz. Lütfen oyununuzun, sürücülerinizin ve işletim sisteminizin güncel olduğundan ve oyunun güvenlik yazılımınız üzerinde gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. Lütfen bu adımları tamamladıktan ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladıktan sonra sorunun devam edip etmediğini bize bildirin.
 
Back
Top Bottom