[WB][SP]BannerWar V2

Users who are viewing this thread

Hocam biraz uzun bir değerlendirme yazacağım. Değerlendirmenin tamamını okursanız mutlu olurum;


1) Leydiyle evlenemiyorum. İlişkim baya yükseldi ama yine de evlenemiyorum, birbirimizi daha iyi tanımalıyız gibi bir şey söylüyordu.

2) Kervanlarla ticaret yaparken şöyle bir şey oluyor. Diyelim ki ben Aseray kervanıyla ticaret yaptım, dolayısıyla kervanın envanterinde satın aldığım eşyalar kayboluyor buraya kadar tamam. Sonra ben Vlandiya kervanıyla ticaret yapınca kervandaki envanter Aseray kervanındakiyle aynı. Yani bulunan malzemeler, eksilen malzemeler falan, anlayacağın ikiside aynı envanteri kullanıyor. Bunun için bir şey yapılamaz mı? Yani her krallığın kervanı için ayrı bir envanter yapılamaz mı?

2.1) Bu arada kervanın envanteri tam olarak kaç günde yenileniyor?


3) Diplomasinin bir an önce eklenmesi gerekiyor bence. Çünkü bence diplomasi ekleyeceklerin arasındakilerden en önemlisi…

4) Bu arada bence 12 numaralı özellik kaldırılmalı. Alışveriş yapmak veya bir şey satmak zor oluyor. Biraz zamanımızı alıyor.
12)Şehir menülerindeki pazar sekmesi silindi şehir meydanında alışveriş yapacaksınız.


5) Öldüğümüzde askerlerimizi kontrol etme eklenebilir bence. Bannerlord da öyle bir şey yok ama Warband için güzel bir özellik.

6) Kendi asker ağacınızı yapmanız çok daha iyi olacaktır. Çünkü warband da ki asker ağacını Bannerlord’a uyarlayınca çok iyi olmuyor gibi. Yani Kuzait Hanlığının asker ağacının Kergit Hanlığının asker ağacı olduğu rahatça anlaşılıyor.
1) leydiyle evlenmek için babasının yanına gitmen gerek
2)O düzeltilecek merak etme
2.1)hafta da bir yenileniyor
3)Onun üzerinde çalışıyoruz önce freelancer ekleyeceğiz şuan tavern animasyonu vb.. eklendi
4)Bannerlord da böyle yapacak yok
5)Deathcam var savaşı izleyebiliyorsun
6)Onunla ilgileniyoruz merak etme mod geliştirme aşamasinda daha V2 çıkacak yakında her şey bitmiş olacak ama tabi önce bazı yenilikler için güncellemeler gelcek
 
Cevaplarını için teşekkürler.

Fakat 1. Madde de dediğinize binaen; ben babasıyla konuştum, bunları zaten biliyorum.

Hatta bir leydiyle konuştum ilişki yükselttim sonradan babasıyla konuştum, babası izin vermedi. Ama leydi hâlâ kendini kanıtlaman lazım diyordu.

Başka bir hesapta yine bir leydiyle konuşacaktım. Leydiyle konuşmadan önce babasıyla konuştum, olumlu cevap verdi. Yani leydiyi ziyaret ettiğimde falan izin veriyorlardı. Onda da aynı şeyler oluyordu. Evlenemiyordum.
Onurunu namını yükselt
 
Sevgili mod severler müjdeli haber geldi
V2 yakın zamanda çıkacak ve bannerlord keyfini çok yüksek bir oranda alacaksınız V2 konusunu modun bitimine az kala açacağım kendinize iyi bakın :smile:
 
V2 ye geçiş yapmış bulunmaktayız V2 nin tahmini çıkış tarihi 2021 mart ayıdır konun ilk sayfasından V2 nin özelliklerine ulaşabilirsiniz
 
Khuzait Nomad
mb1.jpg
 
İdam etme var demişsin ama göremedim
Burası aslında V1 in konusuydu. V2 için ayrı bir konu açmak yerine moderatorlerimiz bu konuyu güncellememızı ayrı bir konu açmamıza gerek olmadığını söyledi burda şuan sayfa 1 de gördüğünüz Bannerwar V2 konusudur burda yazanlar V1 i alakadar etmez.
 
Back
Top Bottom