Duel Server Information

Users who are viewing this thread

[Cintra] ivar the boneless
shooting me randomly

GlassJoints
Random killing

HM Abilay Khan
Random killing, disturbing duels

[Rokoszanin] ZamoyskiCASEDROP.EU
random killing
 
Is there any way to you guys could give unlimited money on duel servers? Its really annoying when you loose a duel, respawn as peasant and have even less chance to win the duel. It also makes testing duels with specific weapons more difficult.
 
Weren't we supposed to get a faction change several weeks ago :shock:

Any faction that you can get a 1h sword as a peasant would be great. Long menavlion duels would be fun. Berserker duels would be fun too.
 
I would waste half of my time on duel server trying to catch the evidence for every Idiot trolling there. I will just post their names so that everyone knows.

Can confirm, I have spent hours reporting people, capturing footage, editing, uploading, etc. The process can be slow but it is effective, the most problematic people seem to have been dealt with.

Perhaps we should get an RDM/duel violation megathread where we can all post evidence/names etc?
 
unknown.png

unknown.png

unknown.png

unknown.png

We have reported Abilay Khan already, how is he still playing?
 
Duel Serverinin kurallarını biliyorum yaklaşık olarak 3000'den fazla saat mount and blade oynamışlığım var burada insanlar oyunda kendi yaptıklarını veya söylediklerini koymuyorlar oyunun içinde bir çeşit mücadele kavga oluşuyor ben buraya hiç bir şey atmayacağım çünkü yeri burası değil bu şahıslar klan antremanı yaparken at üstünde gezerken bana vurup öldürdükten sonra ben arbalet aldım bir kişiye ceza vermek istiyorsanız eğer cezanın doğru şekilde verilmesini istiyorsanız sunucuya bir tane yetkili atayın ki bunları gözlesin bir fotoğraf karesi ile birisini banlamanız haksızlık olur ben sadece oyun içinde biriyle duel atarken at ile gelip öldüren arbalet ile öldüren kişilere dc de biriyle konuşurken beni öldüren kişileri öldürdüm eğer gerçekten birisini haksız olarak görüyorsanız banlayınız iyi günler iyi çalışmalar dilerim ayrıca RM Adlı şahıslar da söyledikleri gibi mütevazı insanlar değiller oyunda bana küfür ettikleri için ana avrat devamını getirmeyeceğim loglardan bir şekilde bakılırsa hepsi görülür.

CkQn3G.png



CkQPxH.png
CkQmL8.png
 
Last edited:
Back
Top Bottom