Warband Türkiye 6v6 Turnuvası

Warband Türkiye 6v6 Turnuvasına hoş geldiniz!

Quick Overview

Category
Warband
Language
Turkish
Total members
94
Total events
0
Total discussions
45

[WT6T] Çeyrek Finaller // Başlangıç 25.05 // Bitiş 31.05

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

Thorin

Sergeant Knight
hxXAtt.png

  • Çeyrek final maçlarınızı rakibinizle istediğiniz günde yapabilirsiniz.
  • Çeyrek final maçlarınızı 31.05 tarihine kadar tamamlamanız gerekmektedir.
  • Maçları rezervasyon ile forumdan paylaşmadan oynamayın!
  • Maçınızda hakem bulunmasına gerek yok zaten takım kaptanlarında adminlik bulunmaktadır fakat hakem gelmemesi durumunda takımların oynanan her setin ve ID'lerin ekran görüntülerini almaları gerekmektedir.
Creed vs Boynuzlu Kurtlar Partisi 30.05.2020 22.00 TR_WT6T_1
Vyincourd vs BLD Gladio 31.05.2020 20.30 TR_WT6T_1
Paradox vs Veterans 31.05.2020 21.00 TR_WT6T_2
bracket.svg

y6nNdc.png
j5N0GD.png
 
Last edited:
Creed takımı için hükmen galibiyet verilmiştir. BKP takımı bundan sonra tarafımızca yapılacak etkinliklerden yararlanamayacaktır.
 
Grove Street Family takımı için hükmen galibiyet verilmiştir. Pussies takımı oyuncu pasifliğini neden göstererek çekilmek istediğini belirtti fakat bundan önce oyuncu ekletmek istemişti kısaca olayı açıklamak gerekirse herhangi bir takım içerisinde oynamış olan oyuncuyu kadronuza eklediğiniz zaman 1 maç ceza süresi oluyor. Bunu 1 haftaymış gibi göstererek ki kendinizce söylediğiniz 1 hafta bile dolmamışken böyle göstererek oyuncunun oynamasını istemek ve ardından turnuva yönetimine hakaretler yağdırmak. Bunların da bir cezası var ki.. Takım lideri olduğunuzu ve söylediğiniz her şey için takımınızı da etkilediğinizi unutmamak gerekiyor. Ancak yine de yapılan hakaretler yalnızca kişisel edilmiş varsayılacak ve Leopol tarafımızca düzenlenecek etkinliklerden bir daha yararlanamayacaktır.

Arkadaşlar gerçekten sizin için bir şeyler yapmaya, eğlenmenizi sağlamaya çalışan insanlara karşı bu kadar agresif olmayın. Kuralları okuduğunuzu belirttiniz öyle davranın lütfe
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom