oyunun tam sürümünde neler olacak

Users who are viewing this thread

sefamali

Regular
arkadaşlar geçen bana birisi redditte oyunun kodları incelendiğinde oyuna muhtemelen gelebilecekler listesinin linkini atmıştı.onu şimdi hatırlayamadım. neler gelecek oyuna,var mı önemli değişiklikler gelişmeler kodlarda.
 
Gameplay kısmında şunlardan bahsediyor: Yerlilere savaş hikayeleri anlatma, meyhanede kumar oynamak (kasaba ile nüfuz artıyor)
Soylularla tanışmak (efendilerle etki yaratır), lordlar ile avlanmaya gitmek (Lordlar ile etki yaratır) Kasaba muhafızlarını eğitmek (herhangi bir nedenden dolayı, sonucu 'Para Kazanma'dır. Kasabayı korumak (para da toplar). Ayrıca evlenmeden önce nişanlı olmaktan da bahsediyor.

Görevlerle alakalı olarak: Savaş (Faction savaşını ilerleten oyuncu), Destek cephaneliği (bir orduyu destekleme görevi), Yıkılma (gelecekteki bir savaş için zemin hazırlar) Eşkiyalığa karşı olmak, Aile davaları, Küçük factionlara yardım edin (yetkisiz tüccarları uzaklaştırmak, dövüşle denemeler yapmak), Bir kasaba / lord için bir öğeyi ele geçirmek/almak, Bağımsız Savaş Görevleri, Genel ekonomik saldırılarla alakalı bir şeyler, Haydutları köyden uzaklaştır, Kasaba tesisinde belirli miktarda haydut öldür; ve siyasi olaylarla alakalı görevler: Gümüşle bir casus tutmak veya bir savaş konseyinde bir efendiyi desteklemek, savaşı bitirmek için birini desteklemek.
@Homerøs zamanında bu konunun bir kısmını çevirmişti, buraya bırakıyorum.

:O kanka bu patchtekilermi yapılacak olanlarmı
Hayır. Bunlar gelebilecek özellikler. Kesin gelecek diye bir kaide yok sadece oyunun dosyalarında bu tür şeylerin bulunduğunu söylemiş. Bazıları gelmeyebilir.
 
Back
Top Bottom