Casus Partisi Görevi

Users who are viewing this thread

Merhaba,

Bir lord ile görüştüm bana Casus Partisi adında görev verdi. Şehir içinde insanlarla, eşraf ile konuşarak bilgi topladım. Bütün bilgileri topladım, casus ile ilgili bilgi. Kel değil, sakalı var, yara izi ve dövmesi yok idi. Yerel haydutlarla takılıyor olabileceği söylendi ki bunlar Waterfront, Arka Sokaklar ve Clearing kısımları. Tarife uygun olan haydutu düelloya davet ettim, kazandım. Görev başarısız oldu.

Aldığım save tekrar yükledim ve sonra saçı olan, sakalı olmayan, yara izi ve dövmesi olan elaman ile düello yaptım, kazandım. Görev başarılı oldu. Ya Türkçe çevirisi yanlış bu görevde ya da bug var.
 
o görevde biraz sıkıntı var evet 4 adam var zaten ben önceden save alıp yapıyorum evlilik gibi
Sürekli save al, geri yükle yapmak oyunun akışını bozuyor ya. En son artık görev almamaya başladım, görev başarısız olunca verilen ceza yeterli değil, binbir zahmet ile yaptığında görevi verilen ödül yeterli değil. Kervana refaket et görevinde yaklaşık 10 gün sürdü verdiği para 1k :cautious:
 
görevler daha çok oyunun ilk aşamaları için hep :xf-smile: sonrasında sadece can sıkıntısından yada ilişkilerin iyileşsin diye yapıyorsun
 
Bizde bunun değişmesini istiyoruz. Oyun atmosferine uygun iyi görevler ile yapımın kalitesi ve eğlencesi artacaktır.

Kan davası görevi vardı, yaptım. Aynı köyde bir daha kan davası görevi çıktı bu sefer ilk kan davası görev veren köye gönderdi. Sonuç iki köyün eşrafı ile ilişki -10 :grin: Bunların kan davası bitmedi miydi? neden aynı köy ve aynı kişiler bana yine kan davası görevi veriyor. Loop yapıyor oyun sürekli aynı görevler, aynı kişiler bruh yeter da deyip salıyorsun bir süre sonra
 
Bende ilk başta problem yoktu bu görevde. Şuanda hiç kimse tarife uymuyor. Saçı ve sakalı olan tek adam var, onunda yüzünde dövmesi var. Onla düolla yapınca da görev başarısız oluyor.
Keli öldür hep. Ben bu görevden 4 tane yaptım ve hepside kel adamı öldürünce başarılı oldu. Kel birisi var ise git öldür, iki tane var ise ikisinden birisidir kesin bilgidir.
 
Problemli bir görev o. Resimdeki adamın ilk başta saçları yoktu. Daha sonra sohbeti kapatıp tekrar konuşmaya başladığınızda saçları ekleniyor ve bu adamla düelloya girince kazanmış oldum. Gariplik var yani.
MTVlOTBjYmRiOGIyNTU.jpg

MTVlOTBjYzBhMDE1MGU.jpg
 
Back
Top Bottom