Users who are viewing this thread

Lee Everett

Recruit
Diplomacy 4.litdum modunun Türkçe yamasını eskiden varken indirmiştim birçok kişi oynamak istiyor ama İngilizce olması yüzünden oynamıyor sanırsam forumlarda gördüğüm kadarıyla. Linkini atıyorum indirip "Mount and Blade Warband/Modules/Diplomacy 4.litdum/languages" dosyasına atıcaksınız "buradan" indirip dediğim gibi o languages dosyasına atıcaksınız nasıl yapıcağınızı bilmiyorsanız "buradan" videom var bir tane ordan nasıl yapılacağına bakıp yapabilirsiniz ama o videoda direk languages dosyasına atıcaksınız demişim direk languages değil "Mount and Blade Warband/Modules/Diplomacy 4.litdum/languages" deki yani Modulesdeki indirdiğiniz Diplomacy 4.litdum modunun içindeki languages dosyasının içine atıcaksınız.
Unutmayın atacağınız yer burası --------->>>>>>>
jqEW59.png
 
Last edited:
Anlamadığınız herhangi bir yer varsa sorabilirsiniz ve bu arada işe yarayıp yaramadığını da yazarsanız sevinirim en azından diğer kişilerde görsün işe yarayıp yaramadığını.
"İYİ OYUNLAR DİLERİM SİZLERE :wink:"
3OXpAr.gif
 
Last edited:
Ya ben bu diplmomacyi oynuyorumki türkçe olarak direk sitesinden indirdim türkçe oldu ? bu orjinal türkçe yamasımı yani nativeden kalma türkçe değil demi ?
 
Kardeşim ilk olarak şunu söyleyim bir diplomacy modu var farklı olarak birde Diplomacy 4.litdum adlı bir mod var bu Türkçe yama Diplomacy 4.litdum modunun Türkçe yaması ikinci olaraktan ise native oyunun temel şeyi zaten hani ne denir modsuz hali eğer native'in Türkçe dosyasını Diplomacy 4.litdumda kullanırsan oyundaki her konuşma felan allak bullak oluyor bir Türkçe bir İngilizce oluyordu sanırsam konuşmalar o yüzden bunu kullanıp sadece oyunun dilini girerken Türkçe yaparsan Türkçe oluyor
 
Az önce baktım 24 kişi indirmiş.Modun Türkçe olup olmadığını yani linkini verdiğim Türkçe yamanın işe yarayıp yaramadığını yazarsanız sevinirim.Bu modu oynayan diğer kişiler de görürse yorumlarınızı en azından konu biraz daha popüler olur ve modu İngilizce olduğu için oynayamayan kişiler de indirip Türkçe olarak oynar,tabi mod işe yarıyorsa(Bende işe yarıyordu vallaha oynarken.Kanıt atıcam bilgisayarım düzeldiği zaman ?).
 
Hayır, mod Türkçe çevirilerin de sıkıntı yok. Ayrıca forum korsana ağır cezalar var.

nOy6NA.png


Haftaya bannerlord erken erişimi hakkında, bir blog paylaşılacak. Erken erişime girince, diğer oyunları indirime girme ihtimali yüksektir.
Bir zahmet 7.75 ₺ düşen şu oyunu satın alıp, oynayın. Türk yapımı, ülkeye özel fiyat sunan bir oyunu bile korsan oynamak ayıp yani.
 
Back
Top Bottom