Oyunda nasıl hızlı bir şekilde para kasılır? (kısa rehber)

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar 30 Saatlik bir deneyimim var ve size bildiklerimi kısa bir şekilde anlatmak istiyorum.Bu bilgiler Bannerlord'a yeni başlayanlar içindir.
Post'un içerdiği bilgiler:
1-(Oyunun başında hangi ulusu seçmeliyim ?)
2-(Oyuna girdim hızlı para kasmak için ne yapmalıyım ?)
3-(Askerlerime hızlı seviye nasıl atlatırım ?)
4-(Ticareti nasıl yapmalıyım ?)



(Oyunun başında hangi ulusu seçmeliyim ?)
Arkadaşlar eğer oyunu oynarken hedefiniz kendi krallıgınızı kurmaksa İMPARATORLUK seçin.Yok ben derebeyi olucam ozaman VLANDİA 'yı seçmenizi tavsiye ederim.

(Oyuna girdim hızlı para kasmak için ne yapmalıyım ?)
Oyuna ilk girdiğinizde para kasmak için çok zorlanacaksınız.Fakat bunun bir çözumu var hızlı bir şekilde para kasmak için Şehirlerdeki' TURNUVA 'ları kaçırmamanız lazım.Turnuvaya girdiğinizde her tur kendinize bahis oynayın (bahsinizi fulleyinki size gelen para maks olsun).1vs1 atarken karşınızdaki adam sizden çok daha ustun olacak hem zırh bakımından hem güç bakımından.Siz adama vurucaksınız 10-20 ,o size bir vurucak yok olucaksınız oyuzden, ai nin kafasını karıstıracağız hem dönerek vurucaz hiç kalkan kullanmayacagız,peki bunu nasıl yapacagız? Klavyedeki W ve A tusuna basılı tutucaksınız bu sizin oldugunuz yerde donmenizi saglıyacak siz döndukce ai sizi kovalamaya çalısıcak sizde ona hep vurucaksınız yani fare nizin sol tıkına spam yapıcaz adam kendini savunamayacak ve sizi yakalayamayacagı için size vuramayacak.Sizde hasar yemeden ona kesiceksiniz.Paranızı böyle katlayabilrisiniz

(Askerlerime hızlı seviye nasıl atlatırım ?)
Bunun için Güneye ineceğiz ASERİA ya gideceğiz.Buraya gitmemizin sebebi çok fazla çapulcu olması ve olan çapulcuların cogunun 20-30 kişi olması yani bir savaşta direk tüm askerlerinizi seviye atlatabileceksiniz.Aynı zamanda ASERİA 'da çok fazla çapulcu yuvası var buralara baskın yapabilirsiniz.

(Ticareti nasıl yapmalıyım ?)
İstediğiniz refahı yüksek olan bir şehiri seçebilirsiniz (Refahının yüksek olup olmadıgına oyun içerisinde ''N'' tuşuna basarak oyunun ansiklopedisine ulaşabilirsiniz)
Şehire giriniz daha sonra klavyenin sağ tarafındaki ''ALT'' tuşuna basarak demirci,tabakhane vb.. yerleri görebilirsiniz buraya gidiceksiniz ordaki çalısana burayı satın almak istiyorum diyerek satın alacaksınız Ücreti 15000 dinar olması gerekiyor hatırladıgım kadarıyla dükyanı birahane yapmanızı öneririm en fazla gelir getiren çoğunlukla o oluyor.Kervan ticaretine girmenizi tavsiye etmem boşu boşuna para harcamış olursunuz ben cok yaptım fakat bi getirisi yok.

Benim rehberim bu kadardı bunları yaparak 400000 dinar kastım şu anda savemde duruyor parayı harcayacak yer bulamıyorum artık.Sizde vermek istediğiniz tavsiyeleri lütfen yorum olarak bildiriniz.
 
Çok güzel yazmışsın eline sağlık. Ayrıca bir krallığa bağlanıp krallıkla beraber savaşlara katılabilirsiniz savaşı kazanırsanız karşı tarafı yağmalıyorsunuz. Yağmadan çok temiz para geliyor.
 
Çok güzel yazmışsın eline sağlık. Ayrıca bir krallığa bağlanıp krallıkla beraber savaşlara katılabilirsiniz savaşı kazanırsanız karşı tarafı yağmalıyorsunuz. Yağmadan çok temiz para geliyor.

Çok teşekkür ediyorum.Köy yağmalamayı unutmusum evet cok guzel para kazandırıyor işin güzel yanı,diyelim ki ani bi durum oldu askerlerin az ve düşmanın askeri cok kesinlikle kaybediceğin bi savaş var direk dinar vererek barış yapabiliyorsun.1-2 köy yağmalasan hemen parasını cıkartıyorsun zaten :mrgreen:
 
Dostum kervanları bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim. Söylediğinin tam tersine dükkanların iki üç katı kar getiriyorlar.
Kervan işine girdim.Fakat kervanların getirdiği para sabit değil.Ordum ortalama 100 kişi 2 birhane açıyorum direk askerlerimin maaşını gideriyor.Ben 3-4 kervan gönderdim bi başarısını alamadım.Ama kervanları inceleyeceğim.
 
Back
Top Bottom