Sunuculara ne oldu, yalnızca bende mi yok?

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar Warband sunucularına iki gündür ulaşamıyorum, oyun hiçbir sunucu bulamıyor ve sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor. Oyunu silip tekrar yükledim fakat düzelmedi. Bu zamana kadar bir sıkıntı yoktu şuan da bu sorun yalnızca bende mi var, yoksa sizde de tüm sunucular gidik mi?
 
Ne kadar doğru bilmiyorum fakat bazen keyler kullanımdışı oluyor ve sunucu listesi gözükmüyormuş. Bana mantıklı geldi.
Bu bana da mantıklı geliyor çünkü daha önce favori listesine eklemiş olduğum sunucular hala görünür oluyor fakat bağlanmak istdeğimde sol üstte normalde yükleniyor yazan yerde seri numarası doğrulanıyor gibi bir şey yazıyor ve sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor. TW bu sorunları çözmeli oyunu boşlamamalı hala hatrı sayılır bir oyuncu kitlesi var oyunun. Benim gibi yeni PC alana kadar Bannerlord oynayamayacak çok oyuncu vardır.
 
Last edited:
Bu bana da mantıklı geliyor çünkü favori listesine eklediğim sunucular hala görünür oluyor fakat bağlanmak istdeğimde sol üstte normalde yükleniyor yazan yerde seri numarası doğrulanıyor gibi bir şey yazıyor ve sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor. TW bu sorunları çözmeli oyunu boşlamamalı hala hatrı sayılır bir oyuncu kitlesi var oyunun. Benim gibi yeni PC alana kadar Bannerlord oynayamayacak çok oyuncu vardır.
Aynen dostum katılıyorum kesinlikle TW oyundan elini çekmemeli çünkü ben yeni Warband oyuncularında bir artış görüyorum sunucularda.
 
Back
Top Bottom