Yeni Forum

Users who are viewing this thread

Günlük kullanım sonucunda ve arkadaşlarımla görüşmelerim sonucunda şöyle bir sonuca vardım:
+Yeni özellikler çok güzel, çok detaylı.
+İnteraktif bir forum görmek çok kullanışlı olacak.
+ Çağdaş bir forum ne olursa olsun daha iyidir.
- Yuvarlak avatarlar küçük duruyor.
- Renk teması kötü, yeni bir oyun olan Bannerlord'un renklerini de taşımıyor.
- Eski renk teması bu işin Allahuekber dağları değildi, ama palet şuankinden iyiydi.
- PM lerin gitmesi çok kötü, mesela benim forumdan tanışıp gerçek hayatta dostluk kurduğum birçok insan ile tanışma mesajlarımız bile gitmiş. Ama telafi edilebilir.
- Tema seçeneği eklenirse ve avatarlar düzeltilip, forum ekranı sağdan ve soldan genişletilirse kimse şikayetçi olmayacaktır. Yenilikler ile beraber forum güçlenip devam edecektir.
 
Mobilden girdiğimde forum bayağı karışık gelmişti ama şu an alıştım diyebilirim. Genel olarak beğendim. Beğenmediğim kısımları zaten diğerleri de yazmış. Özellikle eski avatar sisteminin gelmesini isterim. Ayrıca rütbelerin gözden geçirilmesi gerek, böyle bir temada pikselleri sayılıyor.
 
Dil tercihi Türkçe ise doğum tarihimizi seçtiğimiz yerde şöyle garip bir cümle çıkıyor: ''Lütfen yanlış bir yönetici ile görüşün.''
r0WZ2M.png
 
Şimdilik biraz kaba geldi. Zamanla alışırız diye düşünüyorum ama renk paleti konusunda bende Mount&Blade temasına pek uymadığını söyleyebilirim.O eski samimiyet gitmiş gibi hissettiriyor şimdilik. Ama bunlar çok normal tabii, eski halinde ne anılar ne hatıralar var. :smile:

Şimdi fark ettim de, rütbelerin avatarların altında olması ve profil fotoğraflarının yuvarlak olması sanki pek iyi olmamış.
Streams özelliği epey iyi olmuş, Bannerlord'da çok işe yarayacak gibi görünüyor.
 
Last edited:
Biz eleştiri yapıyoruz da forum böyle mi kalacak yoksa değişir mi zamanla? Dinliyorlar mı feedbacki falan? Çünkü pp kısmı çok sinirimi bozdu ya. Herşey kabul ama gif oynat be karşim. Yuvarlak güzel pp de ayarlardım yani :sad:
 
Eğer eski temaya benzer bir şey arıyorsanız şunu kontrol edebilirsiniz. Şu an için sadece ingilizce yazdım ama gerekli görürseniz Türkçe açıklamasını da yapabilirim.
Eline sağlık. Rütbelerin renkleri biraz görünmez olmuş açık üstüne beyaz olduğu için ama onun dışında benim gözüme güzel gözüktü. Özlem çekenler için güzel bir alternatif en azından.
 
Eline sağlık. Rütbelerin renkleri biraz görünmez olmuş açık üstüne beyaz olduğu için
Eskiden de öyle değil miydi ya, senin gözün siyaha alışmış çoktan sanırım :razz:
Türkçe lazım olursa bir tane de Türkçe konu açabilirim ama sanırım TW Official olanı yapana kadar ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum.
 
Back
Top Bottom