Mod İstek ve Fikirleri

Users who are viewing this thread

Aslında osmanlı devletinin , safevi devletinin , memlük sultanlığının , şeybani hanlığının , kırım hanlığının ve babürşahların olduğu bir mod yapılsa harika olur  :grin: modun adı türk diyarları veya diyar-ı türk olabilir yapılsa çokda iyi olur
 
teşekkürler böyle bir konu açtığınız için....
azgat modu gibi içinde anlaşılabilir görevlerin olması bir amacın olması çok önemli....
modların bir kısmını oynadım.fazla zevk vermiyor bir noktadan sonra.yani tamam savaş konusuna göre modlar yapılıyor güzel ama oyunun içine basamak basamak güzel görevler konulup yönlendirmeler yapılırsa....ve görevler sonucu zırh vs gibi ödüller verilse..dükkanlardan alınamayacak kalitede vs..konu senaryo anlaşılabilir olması için görevler ile yönlendirmeler sık sık olursa sevinirim.
mesela multiplayer da mmro tarzı ilerleme olmuş bu çok güzel .tek kişilik oyunları da geliştirmek lazım.anadoluda türk birliği sağlandığında osmanlı birliği ismi osmanlı imparatorluğuna geçmeli.selçuklular modu bile olsa ileriki tarihlerde nerelere ulaşıldıysa o dnemki ismi alırsa hoş olur.daha heyecan verici gelişmeler modlara eklenmesi dileği ile....en bariz isteklerim azgat mod dai gibi görev dizilimleri çok artmalı.ve üvnvan zırh ödülleri eklenmeli.azgat modu bile tek bir görev var daha çoklu olması önemli.
 
xrayboy said:
hangi mod olur ise olsun hepsinde hangi ülkeyi seçersek seçelim hepsinde uzun ana görev ve senaryo olsun lütfen....
hatta haydut vs gibi grupları seçip onlar gibi olma ve onlarında ana görev ve senaryları vs olsun lütfen.
ben uzun zamandır oynamıyordum.isim vermeden çoğu mod sıkıcı geldi yani senaryosuz görevsiz tüm haritayı fethetme yavan geliyordu.
ama daha sonraları azgad ve evlat modu gibi modları fark ettim çok büyük heyecan ve zevk ile oynadım.bu tür senaryo ve görevler her modda sabit geniş olarak işlenir ise çok güzel olur.her tarihe ait mod indirilip oynanabilir.
ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.
ayrıca yeni inceledim ama henüz çalıştıramadığım ligh & dark mod görev zinciri ve efsane anlatımı ödülü...de ayrı bir güzel duruyor.
ben diğer modları oynar iken mod hakkında görev senaryo hakkında bilgi eksiğimmi oluyorki bulamıyorum bu tür görevleri bilemiyorum.
veya oyunun girişinde bu senaryo ve görevlere yönlendirmeler olursa anlaşılır olur.
eğer gerçekten ben bulamıyorsam sevineceğim.yoksada çalışmalara bu tür eklentilerin olması gerekiyor.
saygılarımla
 
Yılbaşı modu yapsanızda oynasak böyle tum askerlere noel baba şapkası takın harita full karlı olsun bide yılbaşı senaryosu olsun güzel olur
 
Artık kalitesiz Osmanlı ve Selçuklu modları görmekten bıktık. Bir de sadece Türk tarafına güç basmaları ayrı bir kalitesizlik. Artık daha kaliteli tarihi modlar ya da fantastik modlar yapılsa hoş olur cidden. Şu Osmanlı ve Selçuklu fikirlerini bir kenara bırakın.
 
Evet arkadaşlar nasıl bir mod yapılsa oynardiniz?
Ne konseptinde olsun mesela? Örn; Tam yenileme, tarih, eğlence, reality vs. vs.
 
Şu başlık altında yazılan şeylerin çok da dikkate alınmadığının farkındayım. Ama şöyle Hun Türkleri devrinde geçen mod yapılabilirse, mod yapımcıları bunun üstünde durursa çok iyi olur. Olmadı kendim başlayacağım...
 
şöyle anno domini gibi geniş dünya haritası olcak kaleler falan orjinal olucak üstüne bir de floris moddaki dövüş animasyonuyla kıyafetler kılıçlar gelicek böyle bir mod olsa süper olur
 
Back
Top Bottom