Author Topic: [Europe 1805] Bug Reports  (Read 43268 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Berthout

  • Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #30 on: November 26, 2010, 08:32:57 AM »
Finally got my computer working. It seems I'm not able tor recruit French cavalry.

Did you try to recruit them from the Major in towns?
In villages you can only recruit infantry (at a far to high cost too)
UPDATED!
[/font]

bjorne.

  • Moderator
  • *
  • I'm a nerd... deal with it..
    • View Profile
    • Age of Blackpowder - Realm of Revolution
  • Faction: Swadian
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #31 on: November 26, 2010, 05:13:31 PM »
Oooh. Why I was playing to game to get the feeling of it, before making the you know what. Ofcourse was I bug checking aswell.
But I wondered why troops were so expensive xD But now I see. Do I have to be in a faction to buy troops from towns? And also, it seems that I crash sometimes when engaging a larger army in melee. Volley-firing is OK appearantly. Is this only me? Other's who test, please check this aswell. I am running on a heigher battlesize than normal. And usually have around 150 soldiers on the battlefield at once.

Quintillius

  • Master Knight
  • *
  • Imperare sibi maximum imperium est
    • View Profile
  • Faction: Swadian
  • WB
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #32 on: November 26, 2010, 05:29:12 PM »
Pff... I only could do around 100 soldiers   :roll:.
Do you have many programs active??

bjorne.

  • Moderator
  • *
  • I'm a nerd... deal with it..
    • View Profile
    • Age of Blackpowder - Realm of Revolution
  • Faction: Swadian
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #33 on: November 26, 2010, 05:34:37 PM »
Don't think so. Well maybe. But only the usual if that's the case:

Adobe Photoshop
Adobe AfterEffects
Adobe Illustrator
Steam
Skype
Teamspeak
Windows Live Messenger
Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Adobe Acrobat Reader
Visual Studio 2010 - Visual Basic
Visual Studio 2010 - C#
Visual Studio 2010 - Web Devoloper
Adobe DreamWeaver



and ofcourse mount&blade.

but nothing that my computer usually have any problems with. I mean, yea.. My computer rocks xD

Quintillius

  • Master Knight
  • *
  • Imperare sibi maximum imperium est
    • View Profile
  • Faction: Swadian
  • WB
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #34 on: November 26, 2010, 06:24:11 PM »
Don't think so. Well maybe. But only the usual if that's the case:



and ofcourse mount&blade.

but nothing that my computer usually have any problems with. I mean, yea.. My computer rocks xD

True o__O...

bjorne.

  • Moderator
  • *
  • I'm a nerd... deal with it..
    • View Profile
    • Age of Blackpowder - Realm of Revolution
  • Faction: Swadian
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #35 on: November 26, 2010, 06:31:25 PM »
however, one thing that doens't rock is that my Nvidia DDS Plugin for Photshop doesn't work properly... I think.

Whenever I try to save something into .dds does this save-option interface show up and the "Save" button is disabled. Anyone know if I'm doing anything wrong here? or maybe what I should do?

Bearomir

  • Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #36 on: November 26, 2010, 08:28:35 PM »
Finally got my computer working. It seems I'm not able tor recruit French cavalry.

Did you try to recruit them from the Major in towns?
In villages you can only recruit infantry (at a far to high cost too)
Will try
I also noticed no other lords had Cavalry

BTW, I'm really happy with the current accuracy/damage model of the muskets so far.
« Last Edit: November 26, 2010, 08:30:54 PM by izaktj »

bjorne.

  • Moderator
  • *
  • I'm a nerd... deal with it..
    • View Profile
    • Age of Blackpowder - Realm of Revolution
  • Faction: Swadian
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #37 on: November 26, 2010, 08:31:58 PM »
that however, do I love. I don't know how you did it. But the opposing forces actually uses linesbattle tactics. Instead of randomly charging.
However, I overheard that formations was in the game, I find none.

Bearomir

  • Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #38 on: November 26, 2010, 08:37:28 PM »
There are various versions, the current alpha does not for testing easyness purposes.

bjorne.

  • Moderator
  • *
  • I'm a nerd... deal with it..
    • View Profile
    • Age of Blackpowder - Realm of Revolution
  • Faction: Swadian
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #39 on: November 26, 2010, 08:39:02 PM »
So what you're saying is that one element is removed from the mod so it'll be easier to test it? And removing the possibility to test any possible flaws in the formation script itself?

Bearomir

  • Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #40 on: November 26, 2010, 08:42:06 PM »
It is harder to use with the formations. Plus it is also hard to implement formations into the module system which i being implemented at the moment. In fact, two different formation kits are being implemented.

Quintillius

  • Master Knight
  • *
  • Imperare sibi maximum imperium est
    • View Profile
  • Faction: Swadian
  • WB
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #41 on: November 26, 2010, 08:47:43 PM »
Berthout gave us the mod without formation kit. And yes, that's ***. Let's start a coalition against Berthout =P instead of Bjorne.

Other lords do have cavalry. I saw them.

Opposing forces are still randomly attacking? (when I am defending)

I am happy as well with the musket accuracy =D! I shoot people with difficult 7.5 (A). (but I have a white flying_missile)

bjorne.

  • Moderator
  • *
  • I'm a nerd... deal with it..
    • View Profile
    • Age of Blackpowder - Realm of Revolution
  • Faction: Swadian
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #42 on: November 26, 2010, 09:48:51 PM »
Coalition? against me? Hey!! What have I done, except being an intollerant arse?

anyway. I have a slight geographical thing I wanna note here. On the campaign map is the city "Lund" placed where the city "Malmö" should be. Which would make sense also, since Malmö is waaay bigger than Lund. Lund is a quite small student city, me sister lives there, cheers.

And that Lund/Malmö would be bigger than Göteborg is quite absurd aswell. Göteborg means "**** Castle" basicly, so making it a castle instead of Lund/Malmö would be the right thing todo.
Also, I think that the small small location called Mora should be included to, if it's not already. Since it plays a big part in swedish history. That is where the "värmlänningarna" raced after King Vasa to join in his campaign to break sweden free from the scandinavian alliance. It's quite silly, when you think about it. You see, he first asked them to join him, and they turned him down cause he was a nobody. Then he left on his skies and they changed their minds, so they chased him to tell him that.

But I can only get one picture in my head.

Värmlänningarna: Vasa! We changed our minds!
Vasa: No, go away! You hurt my feelings!

Such is the course of swedish history...

Quintillius

  • Master Knight
  • *
  • Imperare sibi maximum imperium est
    • View Profile
  • Faction: Swadian
  • WB
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #43 on: November 26, 2010, 09:54:43 PM »
Now, read 'the replies =P

Hehe, you need to keep an eye on us xD.

Now, serious talk; Nice history. Could you maybe explain more? Maybe I will include more graphical thingies in version 2, because there are so many Swedish people here =D.



Bearomir

  • Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
Re: [Europe 1805] Bug Reports
« Reply #44 on: November 26, 2010, 10:04:43 PM »
There's a bug. When a country joins the coalition. A message pops up saying "August 16, 1805 Has joined the coalition"
It should be "August 16, 1805 <insert faction here> Has joined the coalition"