Forumu Bırakıyorum! - Foruma Geri Dönüyorum! - Foruma Ara Veriyorum!

Users who are viewing this thread

Merhabalar 2010 yılında hesabım banlanmıştı(haketmediğimi iddia etmiyorum)Bannerlord videoları izlerken warbandi özlediğimi farkettim ve çocukluğumun oyununu indirdim.Serverlar eskisi kadar dolu olmasa da bu kadar eski bir oyun için tatmin edici seviyede.Oyuna dönünce foruma da bir göz atmak istedim,bazı tanıdık isimler çoktan gitmiş ama bazıları hala burda ve iyi yerlere gelmiş,sevindim(M.arda) Neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum,moderator arkadaşlar izin verirse eğer 9.5 yıl önce banlanan biri olarak foruma geri dönmek istiyorum.
(Banlanan hesabımın kullanıcı adı trs_turk,lütfen gönderilerime bakmayın  :lol: )
Neden bunu yazıp yeni bir üye gibi davranmadın diye soracak arkadaşlara cevabım ise belki beni hatırlayan birilerini görür sohbet etme şansı bulurum ve okul/iş/spor üçgeninden arta kalan zamanımı M&B’yi bu kaliteli topluluk üyeleri ile oynayarak geçirme şansı bulurum.
Saygılarımla
 
Bu forum benim için sigara gibi oldu ya iyice. 1-2 sene bırakıp tekrar geri geliyoruz. Tema filan değişmiş, konudışı neredeyse ölmüş. Nerede o eski ateşli tartışmalar, eski dostluklar. Neyse geri döndük bakalım.
 
10 sene sonra merhaba. Parşömen kokusu gitmiş, eski cengaverler göç etmiş. Ama ziyanı yok. Benim gibi Bannerlord'un çağrısına cevap veren veteranlar bir bir düşecektir yakında buralara.
 
Foruma geri dönüyorum malum Bannerlord durumları. Eski kullanıcı ismim ''Silthar''dı, profil fotoğrafı olarak Darth Vader'lı bir PNG kullanıyordum. Hatırlayan vardır, herkese selam olsun dönüşlerdeyiz.
 
Back
Top Bottom