Author Topic: Mount&Blade Warband Satışa Çıktı !  (Read 29034 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HeLL4eWeR

• Guest
Re: Mount&Blade Warband Satışa Çıktı !
« Reply #420 on: April 24, 2011, 08:38:22 PM »
Dün sinemayı beklerken canım D&Ra girip Warband kutusuna değmek istedi. Yandaki arkadaşa anlatırken ordan bi abi geldi. Sordu, anlattım. Canı çekti. Kutuyu yerine koymadı, aldı arkadaşına gösterdi. Eğer sorun olursa beni resmi forumumuzdan bulabilirsiniz dedim. Çok gururluyum. Konya'da tanımasam bile birine kendi rızasıyla M&B: W aldırabildim.

dark.warrior

• Recruit
  • *
  • İchigo Kurosaki
    • View Profile
  • Faction: Bandit
« Reply #421 on: April 26, 2011, 02:18:05 PM »
Yeni açılan marmara forumda oyunu sordum o ne dediler :D
Bilgisiz cahiller :) :) :)

ssamet

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
« Reply #422 on: April 29, 2011, 07:22:29 PM »
Bende bunu teknosada yaşadim aynısını nerde bi işi bilmeyen varsa onu koyuyolar işi bilen adamıda işi bilmediği tarafa koyuyolar off off:)

Kiron

• Sergeant Knight
  • *
  • And my watch begins...
    • View Profile
  • Faction: Vaegir
  • MP nick: SOD_Kiron
  • WBNW
« Reply #423 on: May 27, 2011, 07:39:40 PM »
15 tl fiyatı migrostaki d&R'da
[/url]

RageWarrior

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Nord
« Reply #424 on: May 29, 2011, 10:28:19 PM »
Kardeş Ben Oyunu HepsiBuradadan(Adresi Aşağıda Vereceğim) Satın Alırsam Bana Steamda Aktifleştirip Steam Üzerinden Oynayabilmem için Steam Seriali mi
Yoksa Oyunu Taleworlds.com Dan Önceden Satın Aldığım Gibi Steamsız Ve Sadece Oyunu Aktifleştirebileceğim 4*4 şifre mi Gelecek ? 45 Liraya Aldık Oyunu Steamsız Olmuyor :) Eğer 13 liraya HepsiBuradadan Alırsam Steam Üzerinden Oynayabilirmiyim (Umarım Açıklayıcı Olmuştur Yeniyim Bu Forumda (: ...  )
http://www.hepsiburada.com/mount-and-blade-Muffins/ProductDetails.aspx?productId=oyunvidmauntblade&categoryId=1201111 [inactive]

Durthin Galthiosis

• Master Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Swadian
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #425 on: June 26, 2011, 11:45:36 AM »
Merhaba arkadaslar.Bugun D&R'a gidiyorum.Orada da Warband'i satin almak istiyorum.İlk yazida 30 TL diyor fakat yere gore degisiyormus diye biliyorum.Taksim'deki storeye gidecegim.Yine 30 TL olur mu yoksa farkli bir fiyatla karsilasir miyim?
Edit:Oh yeah D&R 9.99 a satiyor ama aile baskisi yuzunden alamadim :'(
Ama 9 Haziranda Cevahire gidiyorum ordan alcam >:)
« Last Edit: June 28, 2011, 12:41:34 PM by LegendaryMan »

DELİBAŞ

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
« Reply #426 on: June 28, 2011, 01:59:44 PM »
Arkadaşlar geç oldu biraz ama oyunu satın almak istiyorum da, daha yeni sürüm gelirse bunlar elimizdemi patlıcak ?

Ayrıca 16 TL yazıyor bu hepsiburada.com da, içinde online oynamak için gerekli olan kod felan dahilmi?
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da sen bu savaşın neresinde duruyorsun?

Tatari_okan

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
  • WBWF&S
« Reply #427 on: June 28, 2011, 11:10:32 PM »
Warband'a bildiğimiz kadarıyla güncelleme yapılmayacak, yapılsaydı da elinde patlaması gibi bir durum olmazdı oyunun, Steam kendiliğinden güncellerdi oyunu. Oyunun kutusunda Serial bulunuyor, Çoklu Oyun için ayrı bir Serial'e gerek yok.

Durthin Galthiosis

• Master Knight
  • *
    • View Profile
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #428 on: June 29, 2011, 03:34:24 PM »
Ya oyuncunun aldığı oyun Steamsız ise??Zaten Steamdan nefret ediyorum.O zaman güncelleme olduğunda serial oyuncunun elinde patlamaz mı?

Tatari_okan

• Grandmaster Knight
  • *
    • View Profile
  • WBWF&S
« Reply #429 on: June 29, 2011, 03:40:11 PM »
Steamsiz alma gibi bir şansın yok, steam'i kullanmak istemiyorsan oyun kütüphanenden oyunu steamsiz oynamak için steamsiz oynayabileceğin şifreyi alabilirsin. Bununla ilgili bilgileri sabit başlıklarda ve forumda bulabilirsin. Rehberler alt bölümünde Steamsiz oynama rehberi var.

Durthin Galthiosis

• Master Knight
  • *
    • View Profile
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #430 on: June 29, 2011, 03:46:07 PM »
Sisteme küfür etmek için iyi bir yöntem(oyunu kastetmiyorum).Bilgilendirme için teşekkür ederim.