0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bir insanın içkiden ölmesi için yaklaşık 20 seneden fazla sabah kahvaltısında dahil içki içmesi gerekir. ki Atatürk yoğun çalışmaları yüzünden her boş bulduğu anda içki içeceğini zannetmiyorum. Eğer ölüm sebebini strese bağlı bilmem ne hastalığını gösterseler daha mantıklı olurdu
Atatürk onlar için tabi engeldi , Yenilikçiydi osmanlıdaki bazı yenilikçi , ülkeyi iyi yönetebilecek padişahlarda tahtan indirildi . Osmanlıda ki hainler Atatürk'ün öldürülmesine yardım etti , Bence.
Bana kalırsa öldürüldü, kendiside biliyordu ve sizlerde biliyorsunuz ki ''Beni Türk hekimlerine emanet edin'' diye bir sözü vardır. Burdan yola çıkarsak, öldürüldü gibi geliyor.
Masonlar mı İsmet İnönü mü? Ölmeden iki tarafla da zıt idi.
yahu ingilizlerin yapamayacağı işleri yapan kamal ı öldürecekler he ?hehe çok alemsiniz valla
Yıl olmuş 2013 hala aramızda anzakların geliboludan çıkarma yapacağını düşünenler var.
Abi'lerinden yeni çıkmış da arkadaş. Aşırı yüklemeden kaynaklanıyor herhal..
Yahu o ingiliz bilmemnesi çurçilmidir ne halttır adam çanakkalede biz onların allahıyla savaştık demişmustafa kamal bu bu ülkenin kurtuluşundan en büyük etken olan dini zayıflaştırdı yok etmeye kalktı böyle bi iyiliği yapan kişi neden öldürmek istesinlerki ?