Author Topic: En güçlü Krallık Hangisi ?  (Read 904 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jufasto

• Sergeant
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
  • Faction: Nord
  • MP nick: Jufasto
Re: En güçlü Krallık Hangisi ?
« Reply #15 on: June 04, 2012, 08:58:49 PM »
Pardon canım.Bir dediğin diğerini tutmuyor. :| Orda önemsemiyor demişin burda başka kulp takıyorsun.
Edit: Unutmuşum Kral_Faust ve Absoluoton size kilitle demek düşmez ki bana göre bu Spam olur ve spamın da belirli bir cezası vardır, eğer bu konu sizi çok rahatsız ediyorsa orda moderatör'e rapor et butonu var onu kullanabilirsiniz. 
Yazdım.

altair00

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
  • Faction: Sarranid
« Reply #16 on: June 04, 2012, 09:18:21 PM »
En güçlüsü Yok kardeşim Her Krallıgın antisi varmış gibi düşün  :mrgreen:   
Bütün krallıkların kendine has özellikleri var.Hadi kilitleyiver.
Hadi arkadaşım en güçlü krallık nordlar, tatmin oldun mu?
Konuyu kilitlemek için sol alt bölüme bakınız.
O geniş konuya rehber deniyor.Hazırla rehberini konu açmasınlar.

Pardon ama amacınız nedir? Adam bu sorular çok sık soruluyor bunları doğru düzgün bir konuda toplasın diyor, siz orda kendi kafanıza göre aman norddur, aman sen hazırla gibi kendi kafanızdan şeyler uydurup, adamı aşağlıyor, önemsemiyorsunuz. Konuyu açana katılıyorum hatta o genel konuda birde anket olsun( size göre hangisidir.). Blue sana katılıyorum alıntı yapmamın sebebi odur.
zorunuz nedir ?

Adam dünyayı fethedecek, tüyo istiyor.

Aman çok komiksiniz.

Bu forum Mount Blade forumu ve bana göre Mount Blade hakkında ki her şeyi sorup yazabilirler. Bu soruların üstüne geyik yapan tamamen konuya saygısızdır.

Eğer daha önce bu konuyu görsen bile üyeyi aşağlama hakkın yoktur. Normalce söylersin biter ki adam daha farklı bir şey söylemiş ve bu konuda haklı genel bir konu olmasını istiyor bir sürü olmasına karşın.

Bundan sonra üyelerin yazdıklarına daha normal bir biçimde bakarsanız yazdıklarımı anlayabilirsiniz.
Edit: Unutmuşum Kral_Faust ve Absoluoton size kilitle demek düşmez ki bana göre bu Spam olur ve spamın da belirli bir cezası vardır, eğer bu konu sizi çok rahatsız ediyorsa orda moderatör'e rapor et butonu var onu kullanabilirsiniz.

Tamam anladık foruma önem verdiğinizi sanıyorsanız bu yazdıklarımı okuyup gerçekten önem verin!

SAol kardeş Baktım ne demek istediğimi anlatamıyorum boşverdim bende :roll:

Kral Faust

• Master Knight
  • *
  • Goethe's Faust
    • View Profile
  • Faction: Khergit
  • MP nick: Colonel_TR/Faust_TR
  • WBWF&SNW
« Reply #17 on: June 04, 2012, 10:56:34 PM »
Kusurum neyse kişisel yaz yani genelleme yapma demek istiyorum.Farkettiysen orda "her krallığın kendine göre avantajları var"dedim.Sadece konuyu kilitle demedim.Yani sallıyım mı?Bi "kilitleyiver"lafı için post atmana gerek yok.Tamam bu benim işim değil..Adamı aşağıladım?!Nasıl?! O zaten ilginç, ne dedim "eee ben böyle konunun.."mu dedim.Cevabımı verdim.Bu tür konular beni neden rahatsız etsin ki?Lütfen başınız filan ağrıyınca ilaç alın taleworlds forumda milletnen tartışmayın.

SAol kardeş Baktım ne demek istediğimi anlatamıyorum boşverdim bende :roll:
Pardon güzel kardeşimde sen bizi iplemiyo musun? Eğer bizi takmayacaksan niye boşuna yazdırıyorsun."Kilitleyiver"sözcüğünün niye sizi bu kadar rahatsız ettiğini anlayamıyorum.Bak kardeşim Svadya Sarranidlere karşı Rodok (kalede)kergitlere,Nordlar pek avantajlı değil(MP hariç),Kergitler  Nordlara ve Rodoklara karşı,Sarrnidler Rodok ve Kergitlere karşı avantajlı.Kısacası hepsi birbirinden avantajlı.Sadece orda ben kısayı yazdım o kadar... NOT: Goker'in dediğine uyarak "konuyu kilitleyiver"Yazısı silinmiştir.
« Last Edit: June 05, 2012, 01:03:34 AM by Kral_faust »

Goker

• Wrath of Justice
  • Forum Legend
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
  • MP nick: CoR_Lacuna_Goker
  • WBWF&SNW
« Reply #18 on: June 05, 2012, 12:58:51 AM »
Kişisel tartışmanızı özel mesaja yöneltin, moderatör havalarına girip kimseye konu kilitlemesi emretmeye kalkmayın. Sadece konuyla ilgili yazabileceğiniz birşey varsa ileti atın.

Hadra

• Sergeant Knight at Arms
  • *
  • Permanently Banned
  • "Yalan lan" -Hadra
    • View Profile
  • Faction: Bandit
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #19 on: June 05, 2012, 07:22:12 AM »
Aynı konudan aynı sayfa üzerinde 3 tane varsa ?

Mia

• Moderator
  • *
  • Pro Siege Tower Pusher
    • View Profile
    • RR-Gaming
  • Faction: Nord
  • MP nick: RRush_Mia cRPG:HarleyQuinn
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #20 on: June 05, 2012, 02:22:48 PM »
search + En güçlü Krallık