Author Topic: MP - Yatağana Tokat Animasyonu  (Read 414 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

oranoran

• Sergeant
  • *
  • za xd
    • View Profile
  • Faction: Vaegir
  • MP nick: CenaniEsad
  • WBWF&SNW
MP - Yatağana Tokat Animasyonu
« on: May 15, 2012, 12:01:14 AM »
Vuruş hızına nazaran atağı düşük olduğu için yatağanlar pek kullanışlı görülmüyor. Düşündüm de yatağana batırma özelliği eklenir, animasyonu osmanlılara öz tokat animasyonu ile değiştirilirse hem daha tercih edilebilir olur hemde osmanlı askerleri savaşlarda kullandığı için oyuna gerçekçilik getirir.

Hareket şekli olarak örneğin yatağanı sağ eliyle tutuyorsa elinde hiçbir şey yokken soldan tokat vuruşuna benzer bir animasyon eklenebilir.

Not: Yatağan şart değil ama kullanılabilirlik açısından yazdım. Yani kırım askerlerinin tekme yerine kullanabileceği, sadece kırım piyadelerinin yapabileceği, yeniçeri dolaması ve üsküf giyenlerin kullanabileceği gibi farklı önerilerle fikrin geliştirilmesine yardımcı olabilirsiniz.

aD_win_i.txt

• Sergeant
  • *
  • we love PROpaganda
    • View Profile
  • Faction: Khergit
  • MP nick: TR_PRO_paganda
Re: MP - Yatağana Tokat Animasyonu
« Reply #1 on: July 01, 2012, 11:49:56 AM »
Vuruş hızına nazaran atağı düşük olduğu için yatağanlar pek kullanışlı görülmüyor. Düşündüm de yatağana batırma özelliği eklenir, animasyonu osmanlılara öz tokat animasyonu ile değiştirilirse hem daha tercih edilebilir olur hemde osmanlı askerleri savaşlarda kullandığı için oyuna gerçekçilik getirir.

Hareket şekli olarak örneğin yatağanı sağ eliyle tutuyorsa elinde hiçbir şey yokken soldan tokat vuruşuna benzer bir animasyon eklenebilir.

Not: Yatağan şart değil ama kullanılabilirlik açısından yazdım. Yani kırım askerlerinin tekme yerine kullanabileceği, sadece kırım piyadelerinin yapabileceği, yeniçeri dolaması ve üsküf giyenlerin kullanabileceği gibi farklı önerilerle fikrin geliştirilmesine yardımcı olabilirsiniz.
güzel olur hatta kılıç sallama gürz çevirme falan olsa dah iyi olur(tabi metin 2 deki gibi uçuk kaçık savurmalar değil adam gibi bi el kılç çevirme)
ss_PRO_paganda

Maxwell Snıjper

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
  • Maxwell Castle Chevalry
    • View Profile
  • Faction: Bandit
  • MP nick: Maxvell_PS
Re: MP - Yatağana Tokat Animasyonu
« Reply #2 on: July 03, 2012, 10:22:43 AM »
gerçek savaş gibi olsaydı keşke,elinde silah olmadığı zaman yumruklarla savaşıyorun ama tokat atma özelliği olsa daha iyi olurdu
"Söz konusu güç olunca ihanet kuraldır, istisna değil...