Author Topic: Ahmet Paşa ve Tatar Ramazan - Kutadgu'dan Kısa Öyküler Serisi [YENİ]  (Read 739 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kutadgu™

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
  • Votre crâne me servira de coupe, Sanjar Khan!
    • View Profile
  • Faction: Nord
Kutadgu'dan Kısa Öyküler Serisi

Merhaba, arkadaşlar. Evet, şimdi görmüş olduğunuz bu konuda paylaşacağım kısa öyküler bulunacaktır. Her biri için ayrı konular açmak yerine böyle bir konu ile her birini tek bir çatı altında toplamayı yeğledim. İlginize teşekkürler...

> Önsöz
"Kutadgu'dan Kısa Öyküler Serisi" adlı konu başlığı altında yer alacak kısa öykülerimi bir önsöz ile sizlere tanıtmak istiyorum, arkadaşlar. Mount and Blade dünyasının dışında, kendi kurguladığım veya yeri belli olmayan mekanlarda geçecek olan kısa öykülerimde kimi zaman eğlenecek, kimi zaman meraka kapılıp pür dikkat okuyacaksınızdır. Bundan eminim.  Korku derken komedi, komedi derken korku gibi birbirleriyle zıt olaylarla, yorumlarla karşılaşısanızda sakın şaşırmayınız. :P Tabi her hikâye böyle olacak diye bir kuralda yok. Evet, arkadaşlar. Değerli vaktinizin belkide 5 dakikasını sadece bu konuya ayırıp kısa öykülerimi okur ve bir kısa yorum atarsanız beni ne kadar mutlu edeceğinizi bilemezsiniz, sizden ricam budur. Her türlü eleştiriyede açık olduğumu belirtmek isterim. Ayrıca destek vermek için yapacağınız tek şey İmza'nıza küçük bir bağlantı koyup üyeleri buraya yönlendirmek olabilir, ya da sadece okuyup yorum atabilirsiniz. Tüm kandaşlarıma saygılarımı sunuyor, sözü fazla uzatmadan öykülerimi sizlere taktim ediyorum; keyifli okumalar.  :)

« Last Edit: May 15, 2012, 02:53:37 PM by Kutadgu™ »
Et sachez que vous pourrez en avoir le cœur brisé. Mais entrer dans l'arène de l'amour en ayant peur d'avoir le cœur brisé revient à entrer sur le champ de bataille en ayant peur des flèches ennemies. Faites preuve de courage, méprisez le rejet, et vous pourrez l'emporter.

Kutadgu™

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
Re: Korkunç Bir Sabah - Kutadgu'dan Kısa Öyküler Serisi
« Reply #1 on: May 12, 2012, 12:27:37 PM »
(click to show/hide)
Et sachez que vous pourrez en avoir le cœur brisé. Mais entrer dans l'arène de l'amour en ayant peur d'avoir le cœur brisé revient à entrer sur le champ de bataille en ayant peur des flèches ennemies. Faites preuve de courage, méprisez le rejet, et vous pourrez l'emporter.

ebri

• Veteran
  • *
  • Calix meus inebrians.
    • View Profile
  • Faction: Vaegir
  • MP nick: Minerva / Marvolo
  • WB
« Reply #2 on: May 12, 2012, 04:22:34 PM »
Öncelikle konunda başarılar dilerim. İlk hikayene gelirsek. Hani kısa olcaktı bunlar? Niye bölümlere ayırdın? Merak içinde bırakmak oldu mu şimdi? Ne var ki orada? :) Kah gülüp ağlıycaktık? :P :D Eline sağlık. Fazla arasını açma öykülerin.
We are not the same, I'm a martian!

Onatcan3

• Sergeant at Arms
  • *
  • Kavga, asla bitmeyecek...
    • View Profile
  • Faction: Neutral
« Reply #3 on: May 12, 2012, 04:59:39 PM »
Bir korku hikayesi, başarılar yoldaş!

Kızıl $aman

• Grandmaster Knight
  • *
  • Eski nick; -By.Doctor-Who-
    • View Profile
    • Son İmparator
  • Faction: Swadian
  • MP nick: Doctor-Who
  • WB
« Reply #4 on: May 12, 2012, 05:00:28 PM »
Öncelikle konunda başarılar dilerim. İlk hikayene gelirsek. Hani kısa olcaktı bunlar? Niye bölümlere ayırdın? Merak içinde bırakmak oldu mu şimdi? Ne var ki orada? :) Kah gülüp ağlıycaktık? :P :D Eline sağlık. Fazla arasını açma öykülerin.

Kısa dediyse, en fazla iki- üç bölümlük hikayeler olacak demek istedi herhalde. Ben öyle anladım.  :roll:

O köpeği keseni bana getirin. Bende onu keseceğim. Napış ya güzelim köpeğe.  :evil: . Bence çok güzel olmuş. Bana a4'ün yazdığı Yarasa'nın günlüğünü hatırlattı. İkinizde aynı tarzda çalışıyorsunuz. Takipçinim. Başarılar...  :D

ebri

• Veteran
  • *
  • Calix meus inebrians.
    • View Profile
  • WB
« Reply #5 on: May 12, 2012, 09:02:11 PM »

Kısa dediyse, en fazla iki- üç bölümlük hikayeler olacak demek istedi herhalde. Ben öyle anladım.  :roll:

O köpeği keseni bana getirin. Bende onu keseceğim. Napış ya güzelim köpeğe.  :evil: . Bence çok güzel olmuş. Bana a4'ün yazdığı Yarasa'nın günlüğünü hatırlattı. İkinizde aynı tarzda çalışıyorsunuz. Takipçinim. Başarılar...  :D

Ben farklı anladığımı anlattıysam istemeden suç bende. Devamını merak ettiğim için küçük bir espriydi sadece.

Kızıl $aman

• Grandmaster Knight
  • *
  • Eski nick; -By.Doctor-Who-
    • View Profile
    • Son İmparator
  • Faction: Swadian
  • MP nick: Doctor-Who
  • WB
« Reply #6 on: May 12, 2012, 09:04:40 PM »
Ben farklı anladığımı anlattıysam istemeden suç bende. Devamını merak ettiğim için küçük bir espriydi sadece.

İnsan bir smile koyar dimi oraya. Biz de anlardık şaka olduğunu.  :mrgreen: :mrgreen:

ebri

• Veteran
  • *
  • Calix meus inebrians.
    • View Profile
  • WB
« Reply #7 on: May 12, 2012, 09:56:22 PM »

İnsan bir smile koyar dimi oraya. Biz de anlardık şaka olduğunu.  :mrgreen: :mrgreen:

En sonundakiler yeter dedim. Her sorudan sonra bi smile çok laubali olur sandım :D

Kutadgu™

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
« Reply #8 on: May 13, 2012, 09:49:53 AM »
(click to show/hide)

Herkese teşekkürler.  :D

Thermicias

• Sergeant at Arms
  • *
  • Steve Harris {Iron Maiden}
    • View Profile
  • Faction: Rhodok
  • MP nick: Thermicias
« Reply #9 on: May 13, 2012, 10:11:54 AM »
2 kısmı da bir solukta okudum, çok başarılı, çok çok başarılı... Umarım tüm kısa hikayelerin böyle olur kardeşim... Bu arada... Püskevit ne ya?! :lol: :lol:
dhadlu, ege ortak ip'nizide alın gidin koçum hadi bakalım

ULAN BAQ İİCE SABRIMI TAŞIRMAYA BAŞLADINIZ BENİM EN NEFRET ETTİYİM İNSANLAR BİLMEDEN KONUŞANLARDIR SENİ ŞİKAYET EDİCEM AMA BİLMİYORUM İŞTE BİLSEYDİM GÖRÜRDÜN SEN HİÇ MERAK ETME BEKLE SADECE

:lol: :lol: :lol:

Kutadgu™

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
« Reply #10 on: May 13, 2012, 02:18:54 PM »
Teşekkür ederim, beğendiğin için. Klavye alışkanlığı işte, Püskevit.  :D

Onatcan3

• Sergeant at Arms
  • *
  • Kavga, asla bitmeyecek...
    • View Profile
  • Faction: Neutral
« Reply #11 on: May 13, 2012, 08:40:06 PM »
Teşekkür ederim, beğendiğin için. Klavye alışkanlığı işte, Püskevit.  :D
Anne benim neden püskevütüm yok! Anne bana püskevüt al! :mrgreen:
tamam şaka bir yana cidden öykü güzel olmuş, sonu komik dediğin gibi...

ebri

• Veteran
  • *
  • Calix meus inebrians.
    • View Profile
  • WB
« Reply #12 on: May 13, 2012, 10:39:17 PM »
:D :D Anlatış tarzın çok iyi. Neler düşündüm ben bunu okuyana kadar :)

Kutadgu™

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
« Reply #13 on: May 14, 2012, 01:37:15 PM »
Teşekkürler, yakın bir zamanda yeni bir öykü paylaşacağım. Şimdi üzerine çalışıyorum. Tekrar teşekkürler.  :mrgreen:

Kutadgu™

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
(click to show/hide)