0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arkadaşlar ben fire and swordda hile kullanıyorum 900 e yakın askerim vardı maaşlarını yetiştiremeyince isyan başlattılar bnde 30 asker felan kalmıştı onları geride bırakıp kaçtım.Sonra hızla kaçmaya başladım.Ama baktım beni takip ediyolar.Bu yüzden yeni seferlere katılamıyorum.Ne yapmalıyım ?
Quote from: Dumann on May 04, 2012, 05:46:01 PMincili arwa yada suno leydisi isolla ile evlenmek istiyorum evlenebiliyormuyummatheld ile nizarı katrinle bunduku evlendircem bende ymirayı istiyoru böyle birşey varmıSence olsaydı söylemezmiydim ? Evet hiçbiri yok.Dikkatimi çekmedi şimdi gördüm.Sen bildiğin esra erolun kalradya şubesi olmuşsun.
incili arwa yada suno leydisi isolla ile evlenmek istiyorum evlenebiliyormuyummatheld ile nizarı katrinle bunduku evlendircem bende ymirayı istiyoru böyle birşey varmı
Onu denedim.Olmadı gene eski para oluyo
Öyle yaparsamda esir düşerim o kadar el işi zırh kılıç yaptırdım adamlar alıcaklar donuma kadar
Hayır, insan ince telli, teni az buruşuk, küçük bir fildir, ya da büyük beyaz olmayan bir aspirin de olabilirsin.Aslında genetiğinin de %90'ından fazlası muzunkiyle aynı.Küçük sarı fil şeklinde bir aspirin de olabilirsin.
"Erkek adamın erkek sevgilisi olur"