Non-English Forums > Rehberler
Diplomasi Mod - Game of Diplomacy
Seher Akıncısı:
eline sağlık kardeş uğraşmışsın güzel olmuş bende bu konuyu görmeden önce diplomacy i indirmiştim buneya ne kadar saçma bi mod neredeyse hiçbirşey değişmemiş diyip native'e geri dönmüştüm. Ama çok ayrıntılı ve güzel bir modmuş ben sp den sıkılmıştım sen olmasan mp dende sıkılmaya başlıyodum zaten oyunu bırakırdım :D
Alparslan-Sultan:
İyide bu zaten var evlenince olmuyor mu?
Hadra:
--- Quote from: Alparslan-Sultan on May 07, 2012, 02:08:26 PM ---İyide bu zaten var evlenince olmuyor mu?
--- End quote ---
Ney evlenince olmuyormu ?
seriousgigi:
iyi akşamlar;
ben diplomasi modu kurdum (http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,152114.0.html) şuradaki yerden... (m&b versiyonum 1.143)
oyuna başladım daha dakika bir sol altta çıkan yazılar belli bir kısmı -hatta çoğu- gelmiyor çoğu zaman da "at simple trigger" diye başlayan habire yazılar geliyor.
tüccar görevinde 5 adam bul diyor 5 kişi buluyorum yeterli değil diyor????? 10 kişi alıp geliyorum tamam diyor görevi veriyor. Fidyecilerin sığınağına gidince 'normalde' fidyecileri öldürünce tüccarın kardeşi geliyor ve savaş ekranından ayrılıyorduk ama 3 defa oyuna yeniden başlamama rağmen tüccarın kardeşi gelmiyor savaş alanından bile çıkamıyorum oyunu kapatıyorum.
save dosyam; https://rapidshare.com/files/3298434401/Diplo_PBOD.rar
nerede yanlış yapıyorum neden böyle buglar var yoksa herkeste mi var?
edit: ya ne salak adamlar ya insan adam gibi koyar oraya sabit bir konu diplomacy 4.2 download diye yok ki böyle bir konu benim yukarıda verdiğim linkten indirdiğim oyun sorunluymuş başka bir yerden indirdim düzgün çalıştı...
Kleidophoros:
--- Quote from: Hadra on May 02, 2012, 07:23:03 PM ---Nativedeki karakterimle diplomasi modda oynayabilirmiyim ?
-Hayır,böyle bir durum oyun sürecinde olamaz.
--- End quote ---
Native'deki saveler diplomacy'de açılıyor.
Belgelerim\Mount&Blade Warband Savegames\Diplomacy diye bir klasör yapın, Native savegame'i bu klasöre atın.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version