Author Topic: Oyuna yeni başladım yardım :)  (Read 213 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KinqRude

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Sarranid
Oyuna yeni başladım yardım :)
« on: May 01, 2012, 09:52:36 PM »
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine satın aldım oyunu beyendim grafik olsun seneryo bölümünden çok süper.

1.Arkadaşlar işçi vergisimi ne görevi var kumandanı ikna etcez yapamadım.

2. Aldıgımız yiyecekler erzaklar v.b ordu arasında nasıl dağıtılıyor (106+1 Süvari Full Herşey).

Yardımcı olursanız sevinirim. IYI FORUMLAR

Phatos

• Regular
  • *
    • View Profile
  • Faction: Nord
  • MP nick: 4kisyon
  • WF&S
Re: Oyuna yeni başladım yardım :)
« Reply #1 on: May 02, 2012, 08:08:19 AM »
1. ikna yeteneğinin fazla olması lazım ss koyarsan daha yardımcı olabilirim
2. Dağılımı yok(En azından bn bilmiyorum) yolculuk sırasında kuşatma esnasında ve kamp sırasında yerler
Kralların elinde şehirler,kaleler...Savaşıyorlar ele geçiriyorlar.O recruit aklından geçiriyor.Benimde bir kalem olsa benimde bir şehrim olsa..?Anne bana niye almıyorsun bizde niye yok diyor  ^^

janjuan55

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
« Reply #2 on: May 02, 2012, 10:03:59 AM »
vergileri düşürmek için kumandana bir miktar para verip ikna edebilirsin.

envanterinde yiyeceklerin hepsinden en az bir tane bulunsun , yoksa yiyecek çeşitliliği olmadığından askerlerin hastalanıp , ölebilirler. atıyorum sadece envanterinde bira varsa askerlerin sürekli bira içmekten şeker hastası olur ve asker kaybedersin.

KinqRude

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Sarranid
« Reply #3 on: May 02, 2012, 10:43:57 AM »
Çok saolun ben o kumadana önceden para verdım 1000 taler fakat şimdi kumandan flyor mu ne olna görüşemiyorum 2 krallık barış antlaşması imzaladı.

Phelps

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Bandit
  • MP nick: NC_Deneme_Phelps
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #4 on: May 02, 2012, 05:50:53 PM »
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine satın aldım oyunu beyendim grafik olsun seneryo bölümünden çok süper.

1.Arkadaşlar işçi vergisimi ne görevi var kumandanı ikna etcez yapamadım.

2. Aldıgımız yiyecekler erzaklar v.b ordu arasında nasıl dağıtılıyor (106+1 Süvari Full Herşey).

Yardımcı olursanız sevinirim. IYI FORUMLAR
1-)Kale Kumandanına git orda en üstte vergileri affetmeyle ilgili seçenek var (x taler) yazar parantez içinde ona tıkla okadar para senden kesilir
2-)Yiyeceklerin envanterde durması yeterlidir askerler otomatik yerler

Çok saolun ben o kumadana önceden para verdım 1000 taler fakat şimdi kumandan flyor mu ne olna görüşemiyorum 2 krallık barış antlaşması imzaladı.
Fyodor Obukhovich , görüp ne yapacaksın görevi zaten yapmışsın? herneyse bulmak için başka lord'a git bir sorum var > birinin yerini bilmek istiyorum > Kumandan Fyodor Obukhovich'i seç sana yerini söyleyecektir ozaman gidip görüşebilirsin
« Last Edit: May 02, 2012, 05:53:13 PM by Phelps »
incili arwa yada suno leydisi isolla ile evlenmek istiyorum evlenebiliyormuyum
matheld ile nizarı  katrinle bunduku evlendircem bende ymirayı istiyoru böyle birşey varmı
Sence olsaydı söylemezmiydim ? Evet hiçbiri yok.

Dikkatimi çekmedi şimdi gördüm.Sen bildiğin esra erolun kalradya şubesi olmuşsun.