0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arkadaşlar Mount musket ile napolyon modları aynı gibi duruyor hep videolarını izliyorum ikisindede fransızlar ile ingilizler falan savaşıyor acaba iki mod da aynı mıdır?
Quote from: Relunxet on April 28, 2012, 05:21:03 PMArkadaşlar Mount musket ile napolyon modları aynı gibi duruyor hep videolarını izliyorum ikisindede fransızlar ile ingilizler falan savaşıyor acaba iki mod da aynı mıdır?Evet bir nevi. Napalyon savaşları orjinal oyun. Mount&musket'te sıradan bir mod ama çok büyük ilgi topladı...
Quote from: Negatrm on April 28, 2012, 05:23:23 PMQuote from: Relunxet on April 28, 2012, 05:21:03 PMArkadaşlar Mount musket ile napolyon modları aynı gibi duruyor hep videolarını izliyorum ikisindede fransızlar ile ingilizler falan savaşıyor acaba iki mod da aynı mıdır?Evet bir nevi. Napalyon savaşları orjinal oyun. Mount&musket'te sıradan bir mod ama çok büyük ilgi topladı...Peki ya bende oynayabiliyormuyum yoksa ayrı bir fiyatı mı var
Quote from: Relunxet on April 28, 2012, 05:24:55 PMQuote from: Negatrm on April 28, 2012, 05:23:23 PMQuote from: Relunxet on April 28, 2012, 05:21:03 PMArkadaşlar Mount musket ile napolyon modları aynı gibi duruyor hep videolarını izliyorum ikisindede fransızlar ile ingilizler falan savaşıyor acaba iki mod da aynı mıdır?Evet bir nevi. Napalyon savaşları orjinal oyun. Mount&musket'te sıradan bir mod ama çok büyük ilgi topladı...Peki ya bende oynayabiliyormuyum yoksa ayrı bir fiyatı mı varMount&musket'i indirir oynarsın. Napalyonu satın almak zorundasın. Yada denemek için demosunu indireceksin ve crack kesinlikle yasak...
açıkça söylemeliyim ki arkadaşımın evinde oynadığımda o oyundan çok keyif aldım,fakat napolyon modunda single oynanabiliyor mu ona bakmadım
Quote from: Relunxet on May 05, 2012, 09:09:51 PMaçıkça söylemeliyim ki arkadaşımın evinde oynadığımda o oyundan çok keyif aldım,fakat napolyon modunda single oynanabiliyor mu ona bakmadım Oynanmıyor, M&M'de de yok.
Quote from: Bertanx on May 05, 2012, 09:10:24 PMQuote from: Relunxet on May 05, 2012, 09:09:51 PMaçıkça söylemeliyim ki arkadaşımın evinde oynadığımda o oyundan çok keyif aldım,fakat napolyon modunda single oynanabiliyor mu ona bakmadım Oynanmıyor, M&M'de de yok.yani sadece oyuncuya karşı oynanmak için yapılmış bir oyun,o zaman pek de ilgimi çekmiyor
Quote from: Relunxet on May 05, 2012, 09:22:11 PMQuote from: Bertanx on May 05, 2012, 09:10:24 PMQuote from: Relunxet on May 05, 2012, 09:09:51 PMaçıkça söylemeliyim ki arkadaşımın evinde oynadığımda o oyundan çok keyif aldım,fakat napolyon modunda single oynanabiliyor mu ona bakmadım Oynanmıyor, M&M'de de yok.yani sadece oyuncuya karşı oynanmak için yapılmış bir oyun,o zaman pek de ilgimi çekmiyorEvet, ama 200 kişi olunca tek serverda, Singleplayer'ı unutuyorsun.