Non-English Forums > Napoleon Savaşları

Sistem

(1/2) > >>

Tektabanca28:
Bu eklenti paketi acaba oyunun aslından fazlamı donanım istiyor yoksa warbandı oynatan bir pc bu eklenti paketinide oynatır mı?
Multi oynarken 30dan fazla oyuncu olan serverlere girdiğimde çok kasıyor ve oynayamıyorum.
Ramim oldukca düşük(384) ekran kartımsa yeterli oyunun grafiklerini çok düşürdüm ve single sorunsuz ve muharebe büyüklüğü yüksek bir şekilde oynayabiliyorum da bu pakette fark eder mi sistem özelliği?
Bu arada bu koleksiyon paketinin cd olanı var mı? Bende cd-rom varda dvd kullanamıyorum.

MovieClipS:
Benim bilgisayar da bile kasıyor ben de anlamadım

Sistemim; Intel i7 2600k - Ati 6850 - Ram 8GB niye kasıyor anlamadım

Courage:
384mb ram mi kullanıyorsun?

Phenom X4 955, 4gb ram, HD5750 sistemim var ama Warband'de bile nedense DX9'da sıkıntı yaşayabiliyorum. Bu oyunda pek sorun yaşamadım nedense. Eğer sen, komutan savaşlarına giriyorsan normaldir kasması. Hem ayrıca, 384mb ram olayını hala anlamış değilim.

DeNSiz:
bnde 4gb ram  1gb ekran kartı vs. var
1024x768  cozunurlukte oynuyorum   kasıyor 

Tektabanca28:

--- Quote from: courage on April 25, 2012, 10:59:35 AM ---384mb ram mi kullanıyorsun?

Phenom X4 955, 4gb ram, HD5750 sistemim var ama Warband'de bile nedense DX9'da sıkıntı yaşayabiliyorum. Bu oyunda pek sorun yaşamadım nedense. Eğer sen, komutan savaşlarına giriyorsan normaldir kasması. Hem ayrıca, 384mb ram olayını hala anlamış değilim.

--- End quote ---
Evet 384 ram kullanıyorum ve single oynarken hiç kasmıyor sadece multi oynarken eğer server çok kalabalıksa kasıyor. Şu nokta var yalnız, oyunun görüntü ayarlarını çok düşürdüm grafikleri minumum seviyeye indirdim.
Bu Napolyan savaşlarında kasar mı pc?
Aslında tam olarak sormak istediğim bu napolyan savaşlarının istediği sistem özellikleri warbandan farklı mı?

--- Quote from: MovieClipS on April 25, 2012, 10:51:40 AM ---Benim bilgisayar da bile kasıyor ben de anlamadım

Sistemim; Intel i7 2600k - Ati 6850 - Ram 8GB niye kasıyor anlamadım

--- End quote ---
Hocam seninki nasıl kasıyor anlamadım, sendeki sistemle ben uzaya ay fırlatırım :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version