0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ben bu yöntemle aldım bu konudaki hatayı alıyorum ve ne zaman düzeleceğiyle ilgili hiçbir fikrim yok fakat haftasonu oynayabileceğimi düşünerek aldım oyunu, bu sorun yüzünden oynayamıyorum!
Quote from: Dumann on May 04, 2012, 05:46:01 PMincili arwa yada suno leydisi isolla ile evlenmek istiyorum evlenebiliyormuyummatheld ile nizarı katrinle bunduku evlendircem bende ymirayı istiyoru böyle birşey varmıSence olsaydı söylemezmiydim ? Evet hiçbiri yok.Dikkatimi çekmedi şimdi gördüm.Sen bildiğin esra erolun kalradya şubesi olmuşsun.
incili arwa yada suno leydisi isolla ile evlenmek istiyorum evlenebiliyormuyummatheld ile nizarı katrinle bunduku evlendircem bende ymirayı istiyoru böyle birşey varmı
Belgelerim\Mount&Blade Warband\ klasörü içindeki rgl_config.txt dosyasını kesip başka bir klasöre yapıştırın. Yani bu klasörde kalmasın rgl_config.txt dosyası.Oyunu tekrar çalıştırın. Bu dosyayı oyun kendisi oluşturacaktır.Eğer düzeldiyse o kesip başka yere koyduğunuz rgl_config.txt dosyasını bi yere upload edip linkini verin lütfen.