Non-English Forums > Rehberler
Rus Çarlığı Senaryosu (RESİMLİ)
~Mikail:
(click to show/hide)
~Mikail:
(click to show/hide)
ÖNEMLİ NOT:Tavsiyem oyuna başlarken gerçekçi kaydetmeden çıkmak olmasını işaretlemeyin.Bazı görevlerde takılabilirsiniz ve buga karşı önlem almış olursunuz.Görevleri yaparken hanlardan adam toplamayı ihmal etmeyin adam toplamaları çekmedim :D Gideceğiniz yerleri resimlerde gösterdim.İsyan çıkarırken adamları nasıl ikna edeceğinizi bir lordun üzerinde gösterdim gerisini siz tüm lordlarla yapacaksınız.Tüm şehirler ve kaleler alınınca ikna ile Moskova'yı kuşatın.Rus çarlığı elenmeden önce farklı kaydedin çünkü son durum çok kritik ölmeyin sakın ha :D
Kolay Gelsin...
Captain Hood:
Eline sağlık. Ah keşke benimde güçlü bir bilgisayarım olsa, neler yapmazdım o zaman. :D
~Mikail:
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim :) 40.000 karakteri geçtiği için 2 ye ayırmak zorunda kaldım mesajı.
Kral Faust:
Ellerine sağlık ama bunun daha kısası var başta o kadar şey yapacağımıza hemen çar'a yemin edip sonra nasıl şan ve şöhret sahibi olurum? diye bir seçenek çıkınca oradan halledebiliriz.Ama buda çok güzel :D Not:Biliyor musunuz?Hani boyarina'yı haremden kaçırıyoruz ya o harem aslında warbanddaki kergitlerin kabul salonu :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version