Author Topic: Osmanlı Balkanların Fethi Modu[LİNK EKLENDİ]  (Read 5113 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ottoman_Padisah^^

• Guest
Re: Osmanlı Balkanların Fethi Modu[LİNK EKLENDİ]
« Reply #30 on: March 16, 2012, 08:46:33 PM »
Sancak eklemeyide düşünüyorum.

Canakast

• Guest
« Reply #31 on: March 16, 2012, 08:53:57 PM »
Sancak eklemeyide düşünüyorum.
Kesinlikle eklemelisin onun dışında güzel :)

Bertanx

• Master Knight
  • *
  • Tis but a scratch
    • View Profile
  • Faction: Neutral
  • MP nick: CoR_Bertanx
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #32 on: March 16, 2012, 09:44:06 PM »
Hmm, hiç değilse KtO'dan iyi gözüküyor, haritayı gerçek olanı gibi yapsan ve kendi modellerini eklesen çok daha iyi olurdu.
"The end justifies the means..."

Ottoman_Padisah^^

• Guest
« Reply #33 on: March 16, 2012, 09:52:06 PM »
Beğendiğiniz için teşekkürler,eğer modellemeci arkadaşlar bulabilirsem daha da geliştirmeyi planlıyorum.

ZomborotReis

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
  • 5000 YILLIK 3 KITADA DÜNYANIN HAKİMİ TÜRKLER
    • View Profile
  • Faction: Khergit
Re: Osmanlı Balkanların Fethi Modu
« Reply #34 on: March 16, 2012, 11:48:13 PM »
Teşekkürler.
Osmanlı ile ilgili birşeyler yapman güzel ama Acemi Oğlan ın 70 lik dede olması ve Çanakkale'nin Ankara'nın sağında olması, Türkiye'nin de çöl olması biraz ilginç olmuş xD ama olsun eline sağlık... benim moduma bakarsan http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,211726.0.html böyle bir konu daha önce aynen yapıldı görebilirsin ama fazla emek göz çıkarmaz xD
Ve söylediğim gibi harita değişecek.Ve en azından Konya ve Belgrad gibi yakın değil ve kıyafetleri admin kıyafeti değil Osmanlı Ordusu kıyafeti
Konya ile Belgrad arasında gene çok mesafe vardı, Çanakkale'nin Muş'un yerinde olması paha biçilemez bence xD Bu arada bendeki Osmanlı kıyafetleri kendi forumumda 1500 kere yazdığım gibi 1300 lerin Osmanlı kıyafetleridir lütfen tarihi incele göreceksin... Açık kırmızı renklerde giyinen herhangi bir Osmanlı ocağı yoktu... Kapıkulları siyah giyinirdi... Ben tarih hocasıyım, bunu da bir sürü yerde belirttim genç arkadaşlarım... 1400 lerden itibaren Murad'ın dönemiyle yeniçeri ocağı kurulmuş ve yeniçerilerin (sadece bir kısmı) kırmızı giyinmeye başlamıştır... Kara ve deni kuvvetleri çok çeşitli zamanlarda sancak rengi ve kıyafet rengi değiştirmiştir... Bunların içinde yeşil ve simsiyah giysiler de vardır...

Sen diyorsun ki bana genç arkadaşım, Osman Gazi Han Selçuklu'dan kalan derebeyleri bir araya getirdiğinde çat diye kırmızı kırmızı giyiynen beyaz sarıklı yeniçeriler vardı... Maalesef öyle birşey olmadı...

Vito Corleone

• Recruit
  • *
  • Gun
    • View Profile
    • Hespaistos
  • MP nick: VitoCorleone
  • WF&S
« Reply #35 on: March 17, 2012, 12:11:02 AM »
başarılar diliyorum indirim modu şuanda güzel gibi :)
----------/    CORLEONE    \----------

ELİTE™

• Recruit
  • *
    • View Profile
« Reply #36 on: March 17, 2012, 06:24:50 AM »
En sevdiğim padişahı yapmışsın :) Gerçi benim denemelik modda da  Sultan Murad-ı Hüdavendigar olacaktı ama evliya olduğu için çekindim :D İndiriyorum kardeşim ellerine sağlık...

Ottoman_Padisah^^

• Guest
Re: Osmanlı Balkanların Fethi Modu
« Reply #37 on: March 17, 2012, 07:58:33 AM »
Teşekkürler.
Osmanlı ile ilgili birşeyler yapman güzel ama Acemi Oğlan ın 70 lik dede olması ve Çanakkale'nin Ankara'nın sağında olması, Türkiye'nin de çöl olması biraz ilginç olmuş xD ama olsun eline sağlık... benim moduma bakarsan http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,211726.0.html böyle bir konu daha önce aynen yapıldı görebilirsin ama fazla emek göz çıkarmaz xD
Ve söylediğim gibi harita değişecek.Ve en azından Konya ve Belgrad gibi yakın değil ve kıyafetleri admin kıyafeti değil Osmanlı Ordusu kıyafeti
Konya ile Belgrad arasında gene çok mesafe vardı, Çanakkale'nin Muş'un yerinde olması paha biçilemez bence xD Bu arada bendeki Osmanlı kıyafetleri kendi forumumda 1500 kere yazdığım gibi 1300 lerin Osmanlı kıyafetleridir lütfen tarihi incele göreceksin... Açık kırmızı renklerde giyinen herhangi bir Osmanlı ocağı yoktu... Kapıkulları siyah giyinirdi... Ben tarih hocasıyım, bunu da bir sürü yerde belirttim genç arkadaşlarım... 1400 lerden itibaren Murad'ın dönemiyle yeniçeri ocağı kurulmuş ve yeniçerilerin (sadece bir kısmı) kırmızı giyinmeye başlamıştır... Kara ve deni kuvvetleri çok çeşitli zamanlarda sancak rengi ve kıyafet rengi değiştirmiştir... Bunların içinde yeşil ve simsiyah giysiler de vardır...

Sen diyorsun ki bana genç arkadaşım, Osman Gazi Han Selçuklu'dan kalan derebeyleri bir araya getirdiğinde çat diye kırmızı kırmızı giyiynen beyaz sarıklı yeniçeriler vardı... Maalesef öyle birşey olmadı...
O zaman modunun yorumlarına bak bir istersen,ortaçağ modundaki osp leri eklemişsin sadece ve kimse osmanlıya admin kıyafeti giydirmez.Ve tarih hocasıyım diyorsun ama xD kullanıyorsun.xD yi apaçiler kullanır.

Niccolò Machiavelli

• Squire
  • *
  • On s'engage et puis on voit!
    • View Profile
  • MP nick: WTF_Renaissance
« Reply #38 on: March 17, 2012, 08:04:27 AM »
Kardeşim;

Sen başı bozuklara kulak asma ama yabanada atma sonuçta onlarda Osmanlının askerleri idi anlamışsındır sen beni. Herneyse ellerine sağlık çok büyük vaadler vererek moduna başlamadın ki çok büyük beklentiler içerisine girelim. Umduğumu buldum şahsi adıma konuşacak olursam. İndirdim ve oynuyorum ..

Kolay gelsin ..

Ottoman_Padisah^^

• Guest
« Reply #39 on: March 17, 2012, 08:06:53 AM »
Teşekkür ederim kardeşim oynamana sevindim :)

KaanHan

• Regular
  • *
    • View Profile
« Reply #40 on: March 17, 2012, 08:11:58 AM »
Çok güzel şuana kadar adam gibi biten bir osmanlı modu(zomborotunki hariç) çok güzel zevkle oynanır fakat dahada geliştirmeni isterim :)

Ottoman_Padisah^^

• Guest
« Reply #41 on: March 17, 2012, 08:15:41 AM »
Teşekkürler bayrak yapmaya başlıyorum haritayıda bir arkadaşım yapıcak :)

DarqLoRD

• Sergeant
  • *
  • I want to play a game..
    • View Profile
  • MP nick: dRamahLas
  • WBWF&S
« Reply #42 on: March 17, 2012, 08:35:44 AM »
Teşekkürler bayrak yapmaya başlıyorum haritayıda bir arkadaşım yapıcak :)

Evet arkadaşım bence bir an önce yapın harita ve askerlerın kıyafetlerının modellerını değiştirin ki eğlenceli bir osmanlı modu oynayalım :) ayrıca böyle yeni gizemli ırk ekleyebilirsin şu prophesy of pendorda olduğu gibi orada noldor var mesela çok güçlü bir ırk sende böyle değişik yeni özellikler eklersen tadından yenmez valla başarılar :))

Nyssa-(Samet50)

• Knight
  • *
  • Yiğitlik intikam almak değil, tahammül etmektir.
    • View Profile
  • Faction: Vaegir
  • MP nick: Nyssa
  • WBWF&SNW
« Reply #43 on: March 17, 2012, 11:20:03 AM »
Bu mod warband için değilmi :D

Techno

• Knight
  • *
  • Sultan_Mehmet_Han
    • View Profile