Arama motoru ile bakındım ama bulamadım bu konuda birşeyler, ben de açayım dedim.
Çoğunluk pas geçecektir (umarım geçerler) ama bir grup insanın hoşuna gider diye tahmin ediyorum. (eğer birkaç günde görmedilerse)
GDC 2012 yapıldı birkaç gün boyunca (Mart ın 9 u civarında yapıldı) ve orada Quantic Dream'in gösterdiği yeni bir teknoloji demosu vardı. Adı Kara. İzlememiş olanlar için aşağıda linki bulunmakta:
Şimdi başarılı olması bir yana, teknik olarak şunun altını çizmek isterim; (videonun başında ve sonunda yazmasına rağmen) bu teknoloji demosu 1 Playstation 3'de realtime olarak renderlanıyor ve bu şekilde görülüyor. Geçen yıl hazırladıkları yeni grafik motoru ve mo-cap teknolojisinin bir sonucu. Heavy Rain'den sonra müthiş yatırım yapmışlar ve (benim görüşümde) çok da güzel olmuş.
Videodaki ışıklandırma, gölge gibi sistemler bu görünenden çok daha ilerlemiş. David Cage bu haline "pre-alpha" diyor yanlış hatırlamıyorsam. Sonrasında onları çok çok geliştirmişler.
Şimdi de yapımcı David Cage'in röpörtajının bulunduğu videoyu koyuyorum, burada da daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Başka altını çizdikleri şey ise: Bu bir oyunun tanıtımı değil, bu bir oyunun karakteri değil, bu Heavy Rain 2 ya da Indigo Prophecy 2 değil, sadece geliştirdikleri teknolojinin bir sunumu (adamlar yaptıkları stüdyoyu kiralayarak para kazanmak istiyor tabiki) O nedenle buraya açmayı uygun gördüm.
Siz ne dersiniz bakalım? 2006 yılındaki casting çekimi ile dikkatimizi çeken, öncesinde ve sonrasında 2 şaheser oyunla kalbimizi fetheden adamlar yeni hamlelerinde başarılı mı?
EDIT İzlememiş olanlar için, bu da 2006 yılındaki casting videosu: