Lütfen yardım... Arkadaşlar bu forumu ve bütün diğer forumları günlerce taradım... Hiçbir yerde Warbanddeki, hele özellikle Brytenwalda ve Anno Domini 1257 modlarındaki parti moralini hileyle düzeltebilecek bir çözüm yok...
Liderlik puanı başına artan moral kodunu değiştirmeyi denedim... Her liderlik puanı başına 10 geleceğine 100 gelsin diye yazdım, Moral listesinde liderlik moralim 1000 yazıyor ama toplam moral gene çok düşük çünkü ''recent event'' yani son olaylar sekmesi sürekli -80 lerde...
M&B Tweak programını da denedim o da liderlikle gelen morali sonsuz bile yapsa, gene recent events -80 e -90 a vurdu mu toplam moral sıfırlanıyor ve askerler teker teker partiden ayrılıyor...
Allah rızası için birisi food başına yemek başına düşen +4, +8 gibi moral rakamlarının nasıl +500 gibi birşey yapılabileceğini söylesin ya da partinin adam sayısı arttıkça eksilen party büyüklüğü moral kaybını sıfırlamamın nereden hangi dosyadan yapılacağını söylesin... Veya 3. bi olasılık o recent event sekmesindeki morali nasıl sıfırlarım ????... Özellikle brytenwalda ve anno domini de çok fazla adamla oynamak istiyorum ama mümkün değil... Değil 500 adamla oynamak, anno domini de 100-150 adamla bile en iyi şartlarda gezmek ölüm vaziyetinde... Lütfen yardım...