Author Topic: GH ~ GOLDEN HORDE  (Read 4809 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

azrailz

• Sergeant
  • *
    • View Profile
  • Faction: Rhodok
  • MP nick: [KG]_Azrail
Re: GH ~ GOLDEN HORDE
« Reply #60 on: February 09, 2012, 03:47:32 PM »
Insanlara iftira atmaktan vazgeçip kendi oyununuzu gelistirseniz çok guzel olacak.
Kesinlikle katılıyorum bence bu konuyu kapatalım herkes kendine göre anladı kimin haklı olduğunu ve böyle saçma sapan suçlamalarla yormayın kendinizi

scarface92

• Sergeant
  • *
  • Permanently Banned
  • I will fight hard for, all that I believe.
    • View Profile
  • MP nick: Calaquendi Chevalier
« Reply #61 on: February 09, 2012, 03:51:03 PM »
Insanlara iftira atmaktan vazgeçip kendi oyununuzu gelistirseniz çok guzel olacak.
Kesinlikle katılıyorum bence bu konuyu kapatalım herkes kendine göre anladı kimin haklı olduğunu ve böyle saçma sapan suçlamalarla yormayın kendinizi

Sana suçlamanın saçma olması gerçeğiyle katılıyorum, olayın aslında bu denli uzamasının sebebi üslub.
CHEVALIER

Ottomansneverdie

• Sergeant
  • *
  • Keep talking kids,your mother yanimda
    • View Profile
  • Faction: Neutral
  • MP nick: RN_SikiciOttoman
« Reply #62 on: February 09, 2012, 03:55:34 PM »

Aslında bizim geliştircek pek bir yanımız kalmadı, ben khefrenin  aim demekte haklı oldugunu söylemiyorum, ancak tırtıl ın olaya bu şekilde cevap vermesi son derece yanlış. Şimdi sakın kalkıp bana burda milletin anasına bacısına herkesin ortasında publicte söven bir adamı savunmayın. Orda bende aim yok kendi oyununa bak diyerek olayı bitirmek varken o arkadaşınız başka bir yol seçmiş. Tercih meselesi, bu yapılan tercihlerde zaten insanın kalitesini gösteriyor. Oyun geliştirmekten bahsediyorsanız gelin piyadeyim ben bir deneyin bakalım düelloda daha gelişmem gerekiyormuymuş, sizin takdirinize kalmış.
Ben orada argo kelimeyle bir ornek gordum,direk olarak kufur etmemis bence.O kadar kendine guveniyorsan Turk Milli  takimin'a basvur deneyelim seni.

alperentuyu

• Veteran
  • *
    • View Profile
  • Faction: Vaegir
  • MP nick: Tirtil
  • WBNW
« Reply #63 on: February 09, 2012, 03:56:45 PM »
arkadaşım ben sana beni kıskanmanı değil  yediremeyipde aimbot demene kızıyorum ayrıca ana bacı söven de yok senin felsefen öyleyse olabilecek şeyleri düşündürdüm sana. şimdi kalkıpda beni sövdürüp ss alıp foruma koyup birde üstüne üstün yorum yapıp birşey kaybettirmeye çalışmayın.istersen en iyi oyuncu ol warbandda  adamlara sövdürüp de foruma yazıpda kendini abi sanma.Teutonic olarak çok başarılı bir SS idi devamını bekliyorum.bu olayın sadece L ye bastığınızda _GH_TirtiL        Teutonic_Commander_Khefren  yazdığından olabilirmi? herneyse
''Sevdiğini ölçülü sev. Belki bir gün düşmanın olur. Düşmana da ölçülü kin güt. Belki bir gün dostun olur."

scarface92

• Sergeant
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
« Reply #64 on: February 09, 2012, 04:01:50 PM »
arkadaşım ben sana beni kıskanmanı değil  yediremeyipde aimbot demene kızıyorum ayrıca ana bacı söven de yok senin felsefen öyleyse olabilecek şeyleri düşündürdüm sana. şimdi kalkıpda beni sövdürüp ss alıp foruma koyup birde üstüne üstün yorum yapıp birşey kaybettirmeye çalışmayın.istersen en iyi oyuncu ol warbandda  adamlara sövdürüp de foruma yazıpda kendini abi sanma.Teutonic olarak çok başarılı bir SS idi devamını bekliyorum.bu olayın sadece L ye bastığınızda _GH_TirtiL        Teutonic_Commander_Khefren  yazdığından olabilirmi? herneyse

Ben burda abilik taslamıyorum öyle bir niyetim hiçbir zaman olmadı olmazda. Bu tarz klavye delikanlılıklarını bende yaptım tabiki ama bi 5-6 sene önce falandı yani. Beni zaten ts de dinleyen herkes bu tarz tartışmalara asla karışmak istemedigimi bilir. Sürekli yazmamın sebebi ise şuan çoğu kişinin online olmayıp konuyu görmemesindendir. Banada az cok söz hakkı düşmekte çünkü nede olsa benim klandan arkadaşım ve çokta değer verdiğim birisi.

Denenme kısmına gelince istediginiz zaman deneyebilirsiniz, Bambama ya zaten mesaj atmıstım öm den başvuru ile alakalı
CHEVALIER

Chamain

• Sergeant
  • *
    • View Profile
  • MP nick: SoE_XerXes_of_Haradrim
  • WB
« Reply #65 on: February 09, 2012, 04:03:54 PM »
Teutonic olarak çok başarılı bir SS idi devamını bekliyorum.

Herkesi karıştırmamanı tavsiye ediyorum.Hala üste çıkmaya çalışma bence.
Bu paragrafta klan sayfasının hangi amaçlarla kullanıldığını öğrendik . Bir dahaki paragrafta binek atı ve çift kalkan taktiği nasıl yapılır o anlatılacak. İyi günler çocuklar.

azrailz

• Sergeant
  • *
    • View Profile
  • MP nick: [KG]_Azrail
« Reply #66 on: February 09, 2012, 04:08:15 PM »
Chamain bence sizin klandaki adamlarda üste çıkmaya çalışmasın ve bu gereksiz konuyu kapatalım.
« Last Edit: February 09, 2012, 04:12:54 PM by azrailz »

Erozbey

• Grandmaster Knight
  • *
  • Erozbey Farewell..
    • View Profile
  • Faction: Nord
  • MP nick: Erozbey
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #67 on: February 09, 2012, 04:14:29 PM »
O kadar kendine guveniyorsan Turk Milli  takimin'a basvur deneyelim seni.

« Last Edit: February 09, 2012, 04:21:42 PM by Erozbey »

Ottomansneverdie

• Sergeant
  • *
  • Keep talking kids,your mother yanimda
    • View Profile
  • MP nick: RN_SikiciOttoman
« Reply #68 on: February 09, 2012, 05:41:53 PM »
Chevalier: Senin ismini basvuru listesinde gormemistim ondan soyledim ;)

Eroz gene saçmalamaya baslamissin beni hiç sasirtmadin .

Genghis Khan

• Robot Khan
  • Grandmaster Knight
  • *
  • Mad Scientist
    • View Profile
  • Faction: Khergit
  • MP nick: GenghisKhan
  • WBNW
« Reply #69 on: February 09, 2012, 05:51:47 PM »
Sunucularda oyunu baltalayacak hareketlere tahammulum yok, olay bundan ibaret. kufur de bu hareketlerden biri oluyor tabi. daha once klaninizin bir uyesinin kullanici adiyla gelen fake oldugu belli bir oyuncuyu bana ve klanima kufur etmesinden, tk atmasindan dolayi ozelden paranteze bildirmistim fakat bu durum farkli. sayet oyunda bana da aim gibi bir tabir kullananlar oldu ama saka yaptiklarini varsayip gulup gectim. zaten aim, oto blok gibi hile olaylarinin olmadigini ispat etmenin yolu yok. sanal bir ortam, saygi asilirsa tadi tuzu kalmiyor hepsi bu.

Erozbey

• Grandmaster Knight
  • *
  • Erozbey Farewell..
    • View Profile
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #70 on: February 09, 2012, 05:55:55 PM »
Chevalier: Senin ismini basvuru listesinde gormemistim ondan soyledim ;)

Eroz gene saçmalamaya baslamissin beni hiç sasirtmadin .

Öyledir.

scarface92

• Sergeant
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
« Reply #71 on: February 09, 2012, 06:03:38 PM »
Tamam beyler ben ts de idealist le konustum artık uzatmanın lüzumu yok, biz hallettik, khefren le tırtıl da muhattap olmasın bundan sonra 2 klan içinde en iyisi olucaktır.
CHEVALIER

Rexona

• Recruit
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
« Reply #72 on: February 11, 2012, 02:10:43 PM »
apaçi tırtıl My Name is TirtiL İsteyen SariliR İSteyen DariliR (c)TirtiL her gördügümde 1dk boyunca gülüyom lol

' Felon

• Knight
  • *
  • ^^
    • View Profile
  • MP nick: paRantez
  • WB
« Reply #73 on: February 11, 2012, 02:44:49 PM »
apaçi tırtıl My Name is TirtiL İsteyen SariliR İSteyen DariliR (c)TirtiL her gördügümde 1dk boyunca gülüyom lol
Bende seni görünce gülüyorum nooob batu

Erozbey

• Grandmaster Knight
  • *
  • Erozbey Farewell..
    • View Profile
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #74 on: February 11, 2012, 02:58:38 PM »

Niye hatırlattın bunu  :cry: