0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Azerbaycandan kimin katılacağını bilen varmı?
Finlandiyadan Children of Bodoom katılıyormuş doğru mu?
Adele'nin katılacağına dair kesin bir şey yok.Ayrıca Allah aşkına İngiltere ne yav.Eurovision'a İngiltere katılmıyor bile,katılan Birleşik Krallık.
Quote from: Kaira on January 16, 2012, 05:39:12 PMAdele'nin katılacağına dair kesin bir şey yok.Ayrıca Allah aşkına İngiltere ne yav.Eurovision'a İngiltere katılmıyor bile,katılan Birleşik Krallık.Aydınlanma yaşıyorum şuan da !
Ben de Adele katılıyor diye duydum ve Children of Bodom'un adaylar arasında bile adını göremedim.
Quote from: TrinityArse on October 29, 2012, 09:37:45 PMwe are all turksDon't bring ancolemon to this thread!
we are all turks
http://www.youtube.com/watch?v=uzdfOKy4WH0&feature=share ahahah
Quote from: Senkron on January 16, 2012, 06:39:16 PMQuote from: Kaira on January 16, 2012, 05:39:12 PMAdele'nin katılacağına dair kesin bir şey yok.Ayrıca Allah aşkına İngiltere ne yav.Eurovision'a İngiltere katılmıyor bile,katılan Birleşik Krallık.Aydınlanma yaşıyorum şuan da !Yok ben sadece genel kültür olsun diye söyledim,sonra kültürlü kişilerle konuşurken ezik kalırsın filan kıyamam.
Quote from: Kaira on January 16, 2012, 09:15:53 PMQuote from: Senkron on January 16, 2012, 06:39:16 PMQuote from: Kaira on January 16, 2012, 05:39:12 PMAdele'nin katılacağına dair kesin bir şey yok.Ayrıca Allah aşkına İngiltere ne yav.Eurovision'a İngiltere katılmıyor bile,katılan Birleşik Krallık.Aydınlanma yaşıyorum şuan da !Yok ben sadece genel kültür olsun diye söyledim,sonra kültürlü kişilerle konuşurken ezik kalırsın filan kıyamam.İngiltere dediğim zaman herkesin nereyi kasttettiğimi anlayabilieceği bir toplumda yaşıyorum, ha anlamayanların arasına da girmem zaten.
Öncelikle aslında bir bakıma sevindim de diyebilirim çünkü müziklerinde sıkça bizim kültürel tınılarımızı kullanan biri.Ayrıca aslında Eurovision bir tanıtım yeridir bence.Can Bonomo'yu tanıtarak aslında kendi kültürümüzü de bir nebze olsun tanıtabileceğiz.Peki sizce Can Bonomo yerine kimi gönderebilirlerdi?Evet,Atiye iyi bir seçim olurdu standart bir şarkıcı ama Hadise de öyleydi.Hande Yener? Hande Yener ise tamamen Leydi Gaga çakması hoş olmazdı bence.Şebnem Ferah başarılı olma potansiyeli var ama Eurovision da onun gibilerin 1. olduklarını görmedim.Hayko Cepkin? Hayko Cepkin'in çok değişik bir tarzı var bu seyirciyi etkileyebilir aynı şekilde jüriyi de.Lordi'de de öyle olmuştu,amma şarkılarında arabesk tınılarını çok sıkça kullanıyor bu olumsuz bir etki olabilir.
Memenin dibi yahu.
Şebnem Ferah dışında gerisi tırt. O gidene kadar en fazla 4. oluruz. Şebo gitsin bari yine bir birincilik yaşayalım.