In plus, ca sa va arat cam cat este de munca, doar pentru deplasare am in jur de 20 de animatii, poate mai mult, daca socotim ca personajele pot sa si schiopateze sau sa se impiedice de obstacole, mai adaugam inca vreo 10... Uf! 
Te pricepi? Ai mai lucrat la animatii? Ce folosesti ca sa le faci?
Eu am mai lucrat un pic in blender si in 3dsMax. Mi se pare interesant sa faci animatii si in acelasi timp destul de greu si meticulos. Am mai si modelat dar parca nu e nimic mai greu decat animatia.. Evident asta daca vrei sa iti iasa ceva de calitate.
Folosesc versiuni DEMO de 3d Studio Max XD. Cand expira una, ori imi iau alta versiune demo de max ori schimb calculatorul. Engine-ul care-l folosim utilizeaza bipedul din 3dsmax, ceea ce mi se pare super tare si lejer.
Daca ma pricep? Eh... ma descurc. Insa Twin Falls se va axa pe animatii. Daca nu imi ies perfect, jocul nu va avea nici un farmec. Cum am mai spus si la altii, in Twin Falls, daca stii cand sa folosesti butonul de combo, poti ajunge sa faci scheme de genul Leonidas in 300 (avand in vedere ca nu exista HP, poti omori dintr-o singura lovitura). Din cauza asta animatiile trebuie sa iasa perfect si in plus, degeaba sunt foarte bune individual, daca trecerea de la o animatie la alta nu se face cum trebuie.