Author Topic: Twin Falls - Unde vorbim despre industria autohtona de jocuri  (Read 2459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Arcas Nebun

• Moderator
  • *
  • I lost my bow!
    • View Profile
  • Faction: Vaegir
  • MP nick: IG_Pst_CrazyArcher
  • M&BWB
Re: Twin Falls - Unde vorbim despre industria autohtona de jocuri
« Reply #30 on: September 25, 2011, 11:27:33 AM »
  Am reusit sa pun la punct un site simpaticut. Vedeti si voi niste concept art si cateva chestii despre joc :).

SeRgYu

• Sergeant
  • *
  • Frankenstein and the horny villagers
    • View Profile
  • Faction: Nord
« Reply #31 on: September 25, 2011, 11:48:15 AM »
Uuu frumos am si eu cateva idei ar fi o fortareata pe un munte si sa fie inconjurata de o prapastie in care sa fie ceata sa nu se vada nimic,un nume interesant ar fi bun,sa zicem ca cetatea sa numeste Florien (epic) si prapastia Florien's Doom,si sa fie un pod din piatra care sa conecteze fortareata catre lumea de afara  :P

Arcas Nebun

• Moderator
  • *
  • I lost my bow!
    • View Profile
  • M&BWB
« Reply #32 on: September 25, 2011, 11:50:26 AM »
Uuu frumos am si eu cateva idei ar fi o fortareata pe un munte si sa fie inconjurata de o prapastie in care sa fie ceata sa nu se vada nimic,un nume interesant ar fi bun,sa zicem ca cetatea sa numeste Florien (epic) si prapastia Florien's Doom,si sa fie un pod din piatra care sa conecteze fortareata catre lumea de afara  :P

Noted :P

In fine, dati-va si voi cu parerea cum arata siteul... l-am incropit in 2 ore cu editorul de la aia. Oricum o sa-mi iau domeniu luna asta si o sa-l mut. Deocamdata, site-ul e in lucru si va fi modificat des.

SeRgYu

• Sergeant
  • *
    • View Profile
« Reply #33 on: September 25, 2011, 11:52:12 AM »
Arata bine dar cred ca trebuie un logo mai bun,cu sabii si scuturi in jur,am o groaza de idei  :P

Arcas Nebun

• Moderator
  • *
  • I lost my bow!
    • View Profile
  • M&BWB
« Reply #34 on: September 26, 2011, 05:54:23 AM »
  Logo-ul e inca in stadiul de design. Nu vreau sa fie un logo ca toate celelalte, pentru ca, de obicei, un logo trebuie sa reprezinte atmosfera jocului. Twin Falls are ca personaj principal pe Alla, care practic, in timpul campaniei SP innebuneste din cauza unui drog. Drogul respectiv are ca efect schizofrenia, adica ea traieste intr-o lume a ei, in care tot ce vede e inamic. Practic, jocul in singleplayer va fi lupta Allei cea buna cu drogul. Ideea ciudata e ca ea pierde si devine personajul negativ, contra caruia vor lupta personajele din multiplayer. E complicat. Din cauza asta, chiar daca jocul se deruleaza cu sabii si scuturi si sulite si arcuri, motivul lui e legat de nebunie si de lupta personajelor cu drogul sau cu cei ce il au in sange. Nici unul din caractere nu pleaca sa salveze lumea. Il avem pe Thorne, ultimul din ordinul sau (ordin de oameni mai "speciali" ce au legatura de sange cu dragonii), care e atras in lupta contra imperiului. Bannon e un executor imperial care practic e personaj negativ. El urmeaza ordinele superiorilor fara sa cracneasca. Night e ranita de o sageata otravita (cu acelasi drog), dar antrenamentul primit in ordinul din care face parte o ajuta sa anihileze cat de cat efectul drogului. Ea pleaca in cautarea unui leac. Iar Jherwin e sotul Allei, si pleaca sa o gaseasca si eventual sa o vindece. Nici unul nu lupta sa salveze lumea, iar personajul negativ nu doreste sa cucereasca sau sa distruga lumea. Din cauza asta e greu sa gasesc un logo. Al naibii de greu. :P

SeRgYu

• Sergeant
  • *
    • View Profile
« Reply #35 on: September 28, 2011, 02:02:38 PM »
BUMP

Ce se intampla?Nu mai posteaza lumea pe thread?Ne suparam rau de tot  :mrgreen:

Arcas Nebun

• Moderator
  • *
  • I lost my bow!
    • View Profile
  • M&BWB
« Reply #36 on: September 29, 2011, 04:01:47 PM »
  Eu sunt ocupat cu inceputul de an scolar (chirie, taxe... X_X). Urmeaza sa ne reapucam de pe 10 oct

lucianoo7

• Recruit
  • *
    • View Profile
« Reply #37 on: September 29, 2011, 10:12:29 PM »
foarte interesanta povestea :D .. e din ce in ce mai originala ... :D ... la Alla ar trebui sa ii pui niste skilluri elementale sau cva de genu ... adica la un combo de 3 lovituri in a 3-a sa aiba efect de gheata .. foc .. etc :P ... ar fii intaresant :P .. sau la inceput sa potzi sa iti alegi clasa de luptator care vrei sa fii ... in orice caz sant o gramada de gameri care sant inpartzitzi foarte clar ... unii gen conan ... sabia si ajunge :)) ... sau altzii vor sa fie mai smecheri si sa foloseasca vraji ca sa lupte sau sa se descurce in joc ... de aia zic ca ar fii mai usor cumva daca le-ai combina sau mai stiu eu :-?? ... mi-am spus parerea :D nu trebuie sa o iei in considerare :P

Lup_Alb

• Sergeant
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
« Reply #38 on: September 30, 2011, 06:28:55 AM »
Este important sa va hotarati daca mergeti pe unul dintre cele doua tipuri de evolutie a personajului si anume:
- Personaj bazat pe clase (Class-Based) -> Personaje bine individualizate, fiecare cu clasa lui si propriul arbore de abilitati (skill-tree), gen Diablo sau Dungeons&Dragons.
- Personaj bazat pe abilitati (skill-Based) -> Personaje foarte flexibile care se pot adapta stilului de joc al jucatorului, fiecare jucator alegand abilitatile (skill-urile) pe care si le doreste, stil Fallout, seria Elder Scrolls sau Arcanum of Steamworks and Magic Obscura.

Eu unul prefer cea de a doua varianta  :wink: , in multiplayer duce la mari surprize  :mrgreen: ...
« Last Edit: September 30, 2011, 06:33:00 AM by Lup_Alb »

crisastir

• Recruit
  • *
    • View Profile
« Reply #39 on: September 30, 2011, 05:21:59 PM »
lnteresant

VOIEVOD

• Sergeant
  • *
  • CRUX VICTOR!
    • View Profile
  • MP nick: VOIEVOD
« Reply #40 on: October 11, 2011, 10:06:07 PM »
Felicitări pentru idee şi pentru tot ce faceţi!
S.P.Q.R. la treabă!
 :D

BUT I'M ASHAMED OF THOSE WHO GOVERN US!

[URL=http://www.wizards.com/magic/playmagic/whatcolorarey

Locco

• Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Bandit
  • MP nick: 22nd_Huscarl_Locco
  • WB
« Reply #41 on: October 12, 2011, 11:56:55 AM »
Pare interesant. Cred ca as fi fost interesat sa ma implic in partea de animatie, avand multi ani de experienta; dar din pacate am prea multe proiecte la care lucrez, sa pot sa ma implic.

Lup_Alb

• Sergeant
  • *
    • View Profile
« Reply #42 on: October 12, 2011, 01:12:21 PM »
Citind ce ati scris despre lumea Tharmis am observat o chestie mai ciudata... Daca luna Dracon se vede zi si noapte, atunci exista doua posibilitati:
1 - Ori se roteste foarte repede in jurul planetei si atunci rasare si apune de cate doua ori, odata ziua si odata naptea si este vizibila de pe tot cuprinsul planetei.
2 - Ori se roteste in jurul planetei cu aceeasi cu care planeta se roteste in jurul axei sale si atunci luna ramane pe cer zi si noapte in acelasi loc, dar este vizibila doar de pe o jumatate de planeta, fiind deasupra capului intr-un singur punct de pe planeta. Cea de a doua posibilitate mi se pare mult mai potrivita pentru lumea jocului deoarece  permite foarte multe dezvoltari legate de religia lumii respective cu un loc sacru in punctul in care luna Dracon este deasupra capului ;) ...

Daca aveti nevoie de ajutor in partea de "creare a lumii"/poveste, puteti sa ma contactati. Am ceva experienta din RPG-urile Pen&Paper...
« Last Edit: October 12, 2011, 01:17:41 PM by Lup_Alb »

Arcas Nebun

• Moderator
  • *
  • I lost my bow!
    • View Profile
  • M&BWB
« Reply #43 on: October 12, 2011, 03:15:20 PM »
   Draconul e imens, e cat jumate de planeta. Practic avem de-a face cu doua planete care "danseaza". Tharmisul e aia mai mare. Draconul e vizibila in cea mai mare parte a anului, cu mici exceptii. Hakka are o orbita in jurul celor doua la un loc, de aceea pe Tharmis se vede rar. Din ce e scris pe site, s-au mai schimbat multe dar nu am timp sa il updatez des. Asa ca voi face asta cam la o luna.

cifre

• Moderator
  • *
  • masterless
    • View Profile
  • MP nick: cifre
  • M&BWB
« Reply #44 on: October 13, 2011, 07:40:39 AM »
Cred ca as fi fost interesat sa ma implic in partea de animatie, avand multi ani de experienta; dar din pacate am prea multe proiecte la care lucrez, sa pot sa ma implic.
Da? In ce soft faci animatie? Ai vreun curs facut sau ai invatat singur? Ma pasioneaza si pe mine insa sunt intr-un stadiu primar de initiat.
Am parcurs cateva cursuri, de pe net luate, in 3ds max si flash.. mai mult pentru prinicpiile de animatie decat pentru partea tehnica.