Author Topic: Mount and Blade With Fire And Sword Rehberi  (Read 61516 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

PRE

• Guest
Moskova'yı en son alacağız , aldıktan sonra herhangi bir rus lorduyla konuşun. Size birşey anlatacaktır. Üstteki seçeneği seçeceksiniz, şöyle bişey olması lazım ;

Tabiki sonuçta ben gerçek dimitriyim .

Gibi birşeydi herhalde.Onu yaptıktan sonra stepan razin sizi yanına çağıracak. Sizi tehdit edecek. Derhal bunu yakalayın diyeceksiniz. O ve etrafındaki askerler size saldıracak.Hepsini öldürmeniz lazım. Sonra çarsınız.

Lord WotaN

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Neutral
Tamam sağol

Lord WotaN

• Recruit
  • *
    • View Profile
Ben birşey sormak istiyorum wfas da eş alınabiliyor mu?

PRE

• Guest
Ben birşey sormak istiyorum wfas da eş alınabiliyor mu?

Hayır alınamıyor.

samptr

• Recruit
  • *
    • View Profile
Arkadaş nolur yardım et ya trakai bende yağmalandı köye giremiyorum adamı nerden bulucamm ?  :?
Yeni oyuna başladım görevleri yeniden yaptım ama trakai gene yağmalı ?? bi yardım etsennn  :?:

PRE

• Guest
Arkadaş nolur yardım et ya trakai bende yağmalandı köye giremiyorum adamı nerden bulucamm ?  :?
Yeni oyuna başladım görevleri yeniden yaptım ama trakai gene yağmalı ?? bi yardım etsennn  :?:

Aynısı bende oldu , baştan başladım. Vallahi sende ki de tam şanssızlıkmış , baştan başlaman lazım :D

Lord WotaN

• Recruit
  • *
    • View Profile
Ben bir şey sormak istiyorum "Kanatlı Hüssar" diye bir birim var onu ben asker olarak almak istiyorum ama Handa hiç görmedim öyle bir birim savşta belki esir alırım dedim esirler zaten askere dönüştürülemiyor bu birim alınamıyor mu acaba veya ne yapmam lazım. Not: "Kanatlı Hüssar" çok iyi bir birim koltuklanmış saldırı yapabiliyordu galiba.

Bu arada PRE senin sayende Çar oldum sağol paylaştığın için. Taktiklerin sayesindede çok güçlü bir devlet oldum Kırım'ı yıktım Lehistan'nın iki veya üç yeri kaldı. Ama İsveç çok güçlü sadece Lehistanla savaş halinde ben bekledim belki başka biriylede savaşır diye fakat öyle olmadı. İsveçle iyi geçinmeye çalışıyorum bende. Bana ne yapacağımı söylersen çok sevinirim.
« Last Edit: August 14, 2011, 03:20:30 PM by Lord WotaN »

PRE

• Guest
Ehehe, evet İsveçle aranı iyi tut. Kanatlı Hüssar olayına gelince , o lehistan askeridir. Yani Lehistan köyünden asker alıp geliştirirsen ona sahip olabilirsin. Forum'da gelişim şeysi vardır.

Ülke konusuna gelince , onurunuzu yükseltin. Sürekli save alın. Toplaya bildiğiniz kadar lord toplayın. Dağılan krallıklardan gelen lordlarlada aranızı iyi tutun. Yani yanınızda ordunuz varsa , isveçleride dize getirirsiniz.Onlar kalenizi kuşatsın , bakıp bakıp geridönüyorlar zaten önemli değil.Savunma değil saldırı yapın. İşler ters giderse Load açın :)
« Last Edit: August 15, 2011, 12:02:54 AM by PRE »

Lord WotaN

• Recruit
  • *
    • View Profile
Linkini verebilir misin acaba o gelişimin? Bu arada sağol bilgiler için :)
« Last Edit: August 15, 2011, 11:31:06 AM by Lord WotaN »

PRE

• Guest
Vallahi bende bilmiyorum nerdedir. Yada birine rica edersen yardımcı olurlar , ben genelde paralı asker alıyorum , zırhlarını geliştiriyorum.

kanije

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Swadian
Cok basarili bi  rehber...
Pre snden bise isticem tum forumu aradim su ''Asker gelisimleri'' ni bulamadim :/ Acaba Turkce forumda yokmu?

PRE

• Guest
Cok basarili bi  rehber...
Pre snden bise isticem tum forumu aradim su ''Asker gelisimleri'' ni bulamadim :/ Acaba Turkce forumda yokmu?

Fire and Sword'la ilgilenen yok hiç Türkiye'de. Ama istek fazla. Asker rehberi hazırlayıp ekleyecem bu sabaha kadar :)

cknkrt

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Sarranid
merhabalar çar oldum kırımlılarla savaştayım ordumu toplayıp adamların üzerine yürüyorum. kaçıyor gözüküyorlar örneğin bukrun beyle yaşlav bey bukrun beyi yakalıyorum diyelim aşağıda benim lordlarımla beraber yaşlav bey sizin tarafınızda savaşa katıldı çıkıyor. versiyon son versiyon oyunu silip tekrar yükledim. bu sorun genel bir sorun mu sadece ben de mi ? ayrıca daha önce kırımda da mareşel olmuştum orada da bu sıkıntı vardı sanırım mareşel olunca çıkıyor bu bug. bu durumda olan başkaları da var mı daha önemlisi çözümü var mı yardımcı olanlara teşekkürler:)

Mertcan_Tr

• Knight at Arms
  • *
    • View Profile
  • Faction: Sarranid
  • MP nick: Hawkey
  • WB
Kime nasıl yalan söyleyeceğiz?

looooon

• Recruit
  • *
    • View Profile
kanatlı hüssar birimlerini köyden bulabilirsiniz demiştiniz ama leh köyünden adam toplayamıyorum. başka şekilde bulamazmıyım lütfen yardım edin??????????