Author Topic: 27 Yaş Laneti  (Read 9838 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

antiatmax

• Grandmaster Knight
  • *
  • in my darkest hour
    • View Profile
  • Faction: Sarranid
  • WBWF&S
Re: 27 Yaş Laneti
« Reply #15 on: July 25, 2011, 09:26:05 AM »
Bu kadar derin olduğunu bilmiyordum... :|
hard works beats talent when talent doesn't work hard
http://www.gifpal.com/image/YsEQFzHADH/ bi
http://michaelsikkofield.blogspot.com/

Noventa

• Grandmaster Knight
  • *
  • Don't look or it takes you
    • View Profile
  • Faction: Neutral
  • MP nick: Noventa
  • WB
« Reply #16 on: July 25, 2011, 09:59:57 AM »
(click to show/hide)
Yazdıklarını baştan sona okudum ve ne yorum yapacağımı bilemiyorum ilk olarak gözüme çarpanlardan

27 yaşında ölen... Pardon pardon. R&B'ye son derece zıt giderek gerçek müzik yapan, yani hayatta daha düzgün bir vizyona sahip genç sanatçıların "hayattan hiçbir zevk almadıkları" bahanesiyle intihar etmeleri, son derece komik. Hah, olaya bakın, hepsi de uyuşturucu almış.
Bu ünlülerin zaten uzun zamandır uyuşturucu kulalndıkları biliniyor yani Illuminati'nin adamları gidip şırıngayı koluna basmıyorlar ya

Şimdi bir illuminati üyesi olduğunuzu düşünün.Gençleri aptallaştıracak bir müzik yarattınız ve işler çok iyi. Ancak o da ne? Badassin teki çıkmış ve eski, kültürel öğelerle müzik yapıp gerçek müziğin gençlere ne olduğunu anlatıyor. Eh, bu adam çok işinize yarayabilir. Üstelik 27 yaşından küçük. Bunu illuminatiye sokmaya çalışıyorsunuz. O da "...kümü ye!" diyor. Hastır. Ee, napcaz? Napalım, zorlayacağız. 27 yaşında nedensiz yere ölen ve aynı şekilde illuminatiye gitmeyi reddetmiş sanatçıları öne sürün. Döte gelmez mi? 27 yaşında ve yine mi gelmedi? Sıradaki üye potansiyelini artırmak için, öldürün.
Niye 27'ye kadar bekleniyor bunu mantığı ne yani.Ayrıca adam ...kümü ye dediyse 27 sinde de gelmez 77 sinde de

eften püften sebeplerle
:roll:

Jusdwer

• Master Knight
  • *
  • At yarışı at istismarıdır.
    • View Profile
  • MP nick: Jusdwer
« Reply #17 on: July 25, 2011, 11:11:27 AM »

tersten bıldıgımızgibi la allah la muhammed yazısından anlayabılırız.

sustum artık.
[/quote]

yahu ne yani kardeşim herkezin bildigi saçmada olsa sübliminale örnek olarak verebılırız. Gidip nasıl bi örnek verebılırdım merak ettım hande yenerin sex hareketlerını belirten klıplerınımı :D

Lordum_Ediz

• Master Knight
  • *
  • ToNiThNi
    • View Profile
  • MP nick: WTF_Lordum_Ediz
  • M&BWBNW
« Reply #18 on: July 25, 2011, 11:22:34 AM »
sex hareketleri daha gerçekçi :P

-.- 
---   
.-.

Durthin Galthiosis

• Master Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Swadian
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #19 on: July 25, 2011, 11:26:43 AM »
Ha bu arada, bu yazımın ardından 'bi dost', çok güzel bir belgesel önerdi. Daha yeni izledim. Korkarım, 2 dakikada bulduğum tüm kaos teorilerim gerçekmiş...

http://www.youtube.com/profile?annotation_id=annotation_934837&feature=iv&user=Fateenwafeegah61#p/u/25/Urxdkfa0HMM

11. bölüm. 1. bölümü bu. Kesinlikle izlemeden geçmeyin.
Evet,ben onu cok onceden izlemistim.
Not:Beyler eskiden rap yapanlar su an sakalli cuppeli haci :shock:

Mandalorian

• Grandmaster Knight
  • *
  • dayum DAYUM DAYUMMMMMMM
    • View Profile
  • Faction: Rhodok
  • MP nick: CassusFett
« Reply #20 on: July 25, 2011, 11:31:34 AM »
Bunları bılıyorum özellikle sübliminaller yazın izleyin gerçek orda.( Okula bile tanıtım içn geldiler bu sübliminaller için.) Sonra biz ahlak dışı dıyince yobaz oluyoruz. Ben bu bayanların özellikle giyim tarzına bare klıplerde sınır getırılmesını ve klıp program , czfim , dizi vb programların yaynlanmadan once içeriklerının ıncelenmesını ıstıyorum. Bukadar gerilemiş olmayız. Gençlerimizin bilinç altına sex'i ve ahlaksızlıgı vermek ısteyen grup ve kuruluşlara dur dememız gerekmiyormu artık  :!:
Bende İslamiyete sınır getirmek istiyorum. Fazlası zarar.
Life doesn't care how fast you are or what place you finish...
It doesn't care how can high you can jump or how strong you are...
It knows it is not always about taking the easy road...
Life simply asks that you Join It

You will not WIN, cause I will not LOSE

war300

• Knight at Arms
  • *
  • Permanently Banned
    • View Profile
« Reply #21 on: July 25, 2011, 11:44:25 AM »
...Bende İslamiyete sınır getirmek istiyorum. Fazlası zarar...
Bu senin haddin değil onu da geçtik sanki azını yaşıyormuşsunda fazlasını zararlı buluyormuşsun gibi konuşmuşsun. Millet, her gün hangi konuyu açsam da şunlara çatsam diye nasıl kıvrandığını görüyor. Bir de alakaya maydonoz laf konuşuyorsun burada; çoluk çocuğu kaynatıp konuyu bulandırıyorsun yazdıklarınla!

Juggler

• Guest
« Reply #22 on: July 25, 2011, 11:52:51 AM »
...Bende İslamiyete sınır getirmek istiyorum. Fazlası zarar...
Bu senin haddin değil onu da geçtik sanki azını yaşıyormuşsunda fazlasını zararlı buluyormuşsun gibi konuşmuşsun. Millet, her gün hangi konuyu açsam da şunlara çatsam diye nasıl kıvrandığını görüyor. Bir de alakaya maydonoz laf konuşuyorsun burada; çoluk çocuğu kaynatıp konuyu bulandırıyorsun yazdıklarınla!
Evet ya burada inançlı insanlarda var onlara saygılı ol.

Lordum_Ediz

• Master Knight
  • *
  • ToNiThNi
    • View Profile
  • M&BWBNW
« Reply #23 on: July 25, 2011, 11:56:30 AM »
şu belgesel şeysinin (hani 11 bölümlük olan) tamamını izledim.michael jackson,tupac ve dmx olayları oldukça mantıklı aslında.ayrıca şu haç taşıma olayını daha önceden ''ulan hagi akla mantığa inandığın peygamberin (gerçi bizde inanıyoruz kendisine) ölümünü sembolize eden bir dalgayı boynunda taşır ki insan) diye düşünüyordum.neyse ki yalnız değilmişim.illuminati olayı belki olabilir.bir kaç dangalak ultra zengin olmak için daha kariyerlerinin başındaki gençleri ''bak şunu şunu yapmazsan şeytan yer seni'' diye kandırıp kendi reklamlarını yaptırıyo olabilir.hiçbir yeteneği olmayan lady gaga,rihanna,justin bieber gibi isimlerin neden bu kadar kısa zamanda bu kadar ünlü olmanalarını belkide açıklayabiliriz böylelikle.

edit: türkiye de varmı diye bakıyordum şöyle bir şey buldum.

http://www.youtube.com/watch?v=fXhBRQEqp-A&feature=list_related&playnext=1&list=AV4oVf-d_DwKCqN1zARgdu1Drgj__UIQMG

sendemi duman demek istiyorum şuan.
« Last Edit: July 25, 2011, 12:05:01 PM by Lordum_Ediz »
-.- 
---   
.-.

antiatmax

• Grandmaster Knight
  • *
  • in my darkest hour
    • View Profile
  • Faction: Sarranid
  • WBWF&S
« Reply #24 on: July 25, 2011, 12:14:35 PM »
Şok oldum camdan yansıyan işareti görünce.

(click to show/hide)
« Last Edit: July 25, 2011, 12:19:25 PM by antiatmax »
hard works beats talent when talent doesn't work hard
http://www.gifpal.com/image/YsEQFzHADH/ bi
http://michaelsikkofield.blogspot.com/

Khassaki

• Guest
« Reply #25 on: July 25, 2011, 12:24:17 PM »
Nod ilk sayfada ki yazıyı bizzat kendin mi yazdın?

Durthin Galthiosis

• Master Knight
  • *
    • View Profile
  • Faction: Swadian
  • M&BWBWF&SNW
« Reply #26 on: July 25, 2011, 12:26:53 PM »
Evet o yazdi.Sasirdin degil mi :lol:

AğırLiseli

• Knight
  • *
  • Permanently Banned
  • Wake up!!! Wake up!!! Wake up!!!
    • View Profile
  • Faction: Vaegir
  • MP nick: Fenix
« Reply #27 on: July 25, 2011, 12:28:14 PM »
"Niye 27'ye kadar bekleniyor bunu mantığı ne yani.Ayrıca adam ...kümü ye dediyse 27 sinde de gelmez 77 sinde de"

[Gematria] Yanda yazdığım sözcüğü bir araştır ama detaylı bilgiyi google da bulamayabilirsin Ergun Candanın kitaplarınıda okuyabilirsin.

Lordum_Ediz

• Master Knight
  • *
  • ToNiThNi
    • View Profile
  • M&BWBNW
« Reply #28 on: July 25, 2011, 12:32:05 PM »
27 yaş davasında ufak bir numerolojik hata yapılmış gibi duruyor. madem bu 11 sayısı bunlar için bu kadar önemli niye 29 değil de 27 diye düşünmüyor değilim -.-
-.- 
---   
.-.

Khassaki

• Guest
« Reply #29 on: July 25, 2011, 12:34:05 PM »
Evet o yazdi.Sasirdin degil mi :lol:
çok düzgün bir anlatım var ve nod un böyle bilgili biri olduğunu bilmiyordum açıkcası -bunun için üzgünüm-

ve şunu hep söylüyorum çevremdekilere; şu saçma sapan müzikleri dinlemeyin gidin yöresel müziklerinizi, yerel sanatçılarınızı dinleyin. olmadı geleneksel fars ezgilerini dinleyin çok kaliteli müzik yapıyorlar. fakat cevap şu "sen yaşlanmışsın" he canım yaşlanmışım 60 yaşındayım hatta...