Bende bug oldu.O kadar sinirim bozuldu ki...Yani senaryonun sonuna kadar geldim.Orda gitti herşey sildim Save'yi.Stepan Razin İzum Kalesindeydi.Adamla konuştum.Majesteleri ne olur beni Çar yapın (veya mareşal yapın da demiş olabilir) dedi.Bende izin vermedim tabi. Başladım 4 kişiyle kapışmaya.(Bir lord 2 Rus Muhafızı [onlarda meğer kazakmış] bi de Stepan Razin.Adamları yendim.Sonra Stepan Razin ölmemiş.Adam hala kalede.Tekrar girdim.Adamla konuşmak için F'ye bastığımda normal bir lordda çıkan seçenekler çıkıyor.(Görev isteme, birinin yerini öğrenme ve Krallarda çıkan azat edilme gibi ...) Görevlerde Çar'sın yazıyor,ama karakterler (Diğer lord ve krallarında bulunduğu)bölümünde"Stepan Razin'in vasalıdır"yazıyor.Kendi karakterimde ise "Rus Çarlığı Mareşal'ısın"yazıyor.Burda yazan arkadaşın dediklerine göre Stepan Razin,yanındaki Lord ve askerlerini bayılttıktan sonra Stepan Razin'in asılması lazım.Benim de Çar olmam lazım.Ama orda Stepan Razin Çar diye gözüküyor.Ben ise Mareşal olarak gözüküyorum.Görevler bölümünde "Artık Çar'sın.Diğer Krallıklarla savaş ve topraklarını genişlet"diyor.Bu ne saçma bir bugtur.Gerçi adı üstünde bug.Tüm yaptıklarım gitti.O zamandan beri sp oynamıyorum.Burda yazılanları görünce daha da sinirlendim.Bazıları Çar olmuş hayatını yaşıyor.

Ben ise bir Bug yüzünden Mareşal kaldım ve Save'yi sildim.