Poll

Rehberin size yararı dokundumu ?

Evet süper olmuş.
95 (42.2%)
Evet dokundu.
30 (13.3%)
Biraz ama birazını biliyordum
16 (7.1%)
Hayır çoğunu biliyodum
17 (7.6%)
Bune lan de get !
67 (29.8%)

Total Members Voted: 208

Author Topic: Mount Blade With Fire And Sword Başlangıç Rehberi &Çar Olma Ülkeyi Yönetme  (Read 59718 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Keskin

• Master Knight
  • *
  • Bi saçma sapan konuşmayın la
    • View Profile
  • Faction: Neutral
  • MP nick: Keskin
  • WBWF&S
Oyunun orjinalinde npc'leri öldürme seçeneği yok :D
Eveleme develeme,
Yağı kaçar kovalama,
Çergi çember,
Misk-u amber
Kılıç, mızrak,
Vatan uzak,
Gitsek gitsek
Nereye gitsek?
Göle varsak, göl kurusa,
Çöle varsak, çöl yarılsa,
Yağmur yağsa, bereket olsa,
Kayı Han, Kayı Han,
Yolunu bulsa,
Yürüse yürüse, ilini bulsa...

FaustoGomez

• Sergeant at Arms
  • *
  • Havada Bir Balta Uçuyor yalele yalele !
    • View Profile
  • Faction: Swadian
  • MP nick: SultanOmerHan
  • WBWF&SNW
Oyunun orjinalinde npc'leri öldürme seçeneği yok :D

Ahh , ahh bi olsa ... :twisted: :lol:

Kral Faust

• Master Knight
  • *
  • Goethe's Faust
    • View Profile
  • Faction: Khergit
  • MP nick: Colonel_TR/Faust_TR
  • WBWF&SNW
Güzel rehber ellerine sağlık  :D Rehberlere taşıt bence.

badboymert

• Recruit
  • *
    • View Profile
stekan razini idam ettim oyunda artık yok ama kaleler hala onun gözüküyo hatta yazı çıktı stekan razin 1656 yılında kızılyarda çar mert tarafından idam edildi die

Phelps

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Bandit
  • MP nick: NC_Deneme_Phelps
  • M&BWBWF&SNW
stekan razini idam ettim oyunda artık yok ama kaleler hala onun gözüküyo hatta yazı çıktı stekan razin 1656 yılında kızılyarda çar mert tarafından idam edildi die
Sanırım Bugda kalmış yapacak bişey yok öyle oynamaya devam et
----
Bu arada rehber gerçekten güzel olmuş
incili arwa yada suno leydisi isolla ile evlenmek istiyorum evlenebiliyormuyum
matheld ile nizarı  katrinle bunduku evlendircem bende ymirayı istiyoru böyle birşey varmı
Sence olsaydı söylemezmiydim ? Evet hiçbiri yok.

Dikkatimi çekmedi şimdi gördüm.Sen bildiğin esra erolun kalradya şubesi olmuşsun.

badboymert

• Recruit
  • *
    • View Profile
bende çar oldugum için onun kalelerini geri aldım kendime :D :D :D

Phelps

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • M&BWBWF&SNW
Hangi şehirde idam ettirdin?
matheld ile nizarı  katrinle bunduku evlendircem bende ymirayı istiyoru böyle birşey varmı

Dikkatimi çekmedi şimdi gördüm.Sen bildiğin esra erolun kalradya şubesi olmuşsun.

badboymert

• Recruit
  • *
    • View Profile
benim senaryo farklı işledi onu kendi kalesinde sıkıştırdım esir aldım çerkeskte idam edildi yazısı cıktı

Phelps

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • M&BWBWF&SNW
Çar Seçimlerinemi kalmıştın?

jeancold killah

• Recruit
  • *
    • View Profile
Stepan razin i bir türlü bulamıyorum.Hanlarda yolcuya sordum orada ismi gözükmüyor.Lord larda ismi zaten yok ben bu adamı nerde bulacağım ?
« Last Edit: May 06, 2012, 04:45:28 PM by jeancold killah »

batugun

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • MP nick: Destroyer
güzel rehber ama bence kara gürzü alıp çar olmak çok daha iyi :) ben çarım şuan hemde kara gürz bende

Findecano

• Regular
  • *
  • Permanently Banned
  • İdgame Bila Gunne
    • View Profile
    • Gezginler
  • Faction: Vaegir
  • MP nick: FepSong/İdgam_Pasha
Aynı senaryoyu bir arada oynanıyormuki yalan atma

Kelleci252

• Recruit
  • *
    • View Profile
Kardeşim bunun daha kolay yanı var oyuna başlar başlamaz smolensk'i kuşat sonra da çar'a gidip bağlılık yemini et tver e gidip oranın lorduyla konuş çar sırları diye bi secenek gelecek ona bas sonrasında gerasim evangelin görevi gelecek trakai ye gidip muhtarla konuş o senden rahibin ikonunu isteyecek ve rahibin vilna da olduğunu söyleyecek vilna da halkla konuş rahibin riga ya kaçtığını söyleyecek rahip riga da han dadır rahibi öldürün ve ikonu alıp muhtara götürün o da gerasim evangelin in yerini söyleyecek  onla konuşacan konuşurken yarıda haydutlar köyü basacak haydutları hallettikten sonra konuşmaya devam et sana haç la pistol verecek gerisini yazmışsın

Berent Han

• Squire
  • *
  • Take This Shot
    • View Profile
  • Faction: Rhodok
  • MP nick: Ghost
Bende bug oldu.O kadar sinirim bozuldu ki...Yani senaryonun sonuna kadar geldim.Orda gitti herşey sildim Save'yi.Stepan Razin İzum Kalesindeydi.Adamla konuştum.Majesteleri ne olur beni Çar yapın (veya mareşal yapın da demiş olabilir) dedi.Bende izin vermedim tabi. Başladım 4 kişiyle kapışmaya.(Bir lord 2 Rus Muhafızı [onlarda meğer kazakmış] bi de Stepan Razin.Adamları yendim.Sonra Stepan Razin ölmemiş.Adam hala kalede.Tekrar girdim.Adamla konuşmak için F'ye bastığımda normal bir lordda çıkan seçenekler çıkıyor.(Görev isteme, birinin yerini öğrenme ve Krallarda çıkan azat edilme gibi ...) Görevlerde Çar'sın yazıyor,ama karakterler (Diğer lord ve krallarında bulunduğu)bölümünde"Stepan Razin'in vasalıdır"yazıyor.Kendi karakterimde ise "Rus Çarlığı Mareşal'ısın"yazıyor.Burda yazan arkadaşın dediklerine göre Stepan Razin,yanındaki Lord ve askerlerini bayılttıktan sonra Stepan Razin'in asılması lazım.Benim de Çar olmam lazım.Ama orda Stepan Razin Çar diye gözüküyor.Ben ise Mareşal olarak gözüküyorum.Görevler bölümünde "Artık Çar'sın.Diğer Krallıklarla savaş ve topraklarını genişlet"diyor.Bu ne saçma bir bugtur.Gerçi adı üstünde bug.Tüm yaptıklarım gitti.O zamandan beri sp oynamıyorum.Burda yazılanları görünce daha da sinirlendim.Bazıları Çar olmuş hayatını yaşıyor.  :D Ben ise bir Bug yüzünden Mareşal kaldım ve Save'yi sildim.
« Last Edit: September 16, 2012, 06:34:03 PM by Berent Han »

cedric42

• Recruit
  • *
    • View Profile
  • Faction: Khergit
Lordları dolandırdın be :D
Ya Allah Bismillah !